Gelinlik Modelleri 2 gelinlik arasında kaldım banada yardım eder misiniz?

diktirme riskine girmiycem, orjinali gibi olmayacağını düşünüyorum. Hazır alıcam bu pazar netleştirip siparişi geçmemiz gerekiyor. Yorumun için teşekkür ederim ayrıca.

Gelinliği Pronovias'ın kendi mağazasından mı alıyorsunuz yoksa bir başka moda evinden mi?

diktirme riskine girmiycem, orjinali gibi olmayacağını düşünüyorum. Hazır alıcam bu pazar netleştirip siparişi geçmemiz gerekiyor. Yorumun için teşekkür ederim ayrıca.

provaniastan yada başka bir yerden alacaksan 1 ama yinede 2 yakışırsa ve provaniastan alıcaksan tabikide 2 yide alabilirsin altındaki lazer çiçekleri en iyi provanias yapar tabi

Pronoviastan alıcam. Tabi tercihim birincisi olursa. 2. gelinlik Vakko san patrick.

O zaman fiyatı çok iyimiş değer yani o fiyata. Ben de çok beğeniyorum pronovias modellerini ama fiyatları genelde çok uçuktur diye hiç mağazaya gitmemiştim 5 binlerdeyse bu tarz gelinlikler çok iyi.

Son düzenleme:
almor % 10 indirimide unutma :) bencede değer çok ama çok güzeller.

Evet gerçekten çok güzel bir gelinlik Asia. insan kendini kuğu gibi hissediyor. Tek çekincem salonda yapılan düğünüme uygun olmaz diye. Oğluşunuda sağlıkla kucağına almak nasip etsin rabbim. Çok teşekkürler.

omuzların biraz genişse ilki tercih et derim. omuzların darsa ikinci.
ama her ikisine de bayıldım. Mutlulukla giyin..

Omuzlarım çok geniş değil malesef. İşyerinde olduğum için üzerimdeki duruşlarını ekleyemedim. Yorumun için teşekkürler. Dikkate alıcam.

Omuzlarım çok geniş değil malesef. İşyerinde olduğum için üzerimdeki duruşlarını ekleyemedim. Yorumun için teşekkürler. Dikkate alıcam.

rica ederim benim görüşüm bu tabi.. hayırlı olsun şimdiden canım

Soldaki 1.model çok güzelmiş içinize sinsin inşallah mutluluklar dilerim

Hepinize beğenileriniz ve fikirleriniz çok teşekkür ederim kızlar.

soladakinin ustunu sagdakinin altini begendim diyebilirim en fazla olarak
yoksa ikiside çok guzel, ^kiralama imkani yokmu
birini al otekini kirala aklin kalmasin :)

illada seç dersen sagdaki son kararim :)

1.gelinliği beğendım

şu straplez çok demode olmadımı artık gelinler resımlerde çıplak gıbı çıkıyor kımı resımler omuzdan oluyor ve göruntu hiç hoş olmuyor

üstelik 1 gelinlikle çok daha rahat edeceğinizi düşünüyorum

soldakinin üstü,sağdakinin özellikle etekteki işlemeleri güzel.sağdakinin üstü her yerde gördüğümüz şey,çok sıradan.soldakinin üstü güzel ama tül kısmı zerafetinden biraz götürmüş gibi.
kendime gelinlik bakcak olsam 1 seneden önce seçemem ayrıcana.
İkisi de güzel ve salona olur.içine en çok sineni al.mutluluklar dilerim bu arada.

Kızlar çok haklısınız yazdıklarınızda.Straplez demode oldu ama göğsündeki tüyleri eteğinin yumuşaklığı beni benden aldı o yüzden sorun etmiyorum İlk gelinlik çok güzel gelinlik gerçekten risk yok yani

Kesinlikle çok önceden bak kararsız kalmak gerçekten zor. Ne yazıkki eleyemedim bende :)

Soldaki gelinliğin tülü hiç hoş durmuyor bence ama diğer kısımlar güzel.
Sağdaki gelinlik ise çok daha şık olmasına rağmen mankenin sıskalığı sebebiyle kötü duruyor.
Ama eteğindeki çiçeklerde sıkıntı olmazsa ben sağdakini tercih ederdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…