• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri 2 gelinlik arasında kaldım banada yardım eder misiniz?

nar_in

Guru
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2010
448
89
323
$DURBAN_B.jpg $Asia.jpg
Kızlar ben bu iki gelinliği denedim. İkiside içime sindi ama karar veremiyorum bir türlü. 2 yerde düğünüm olacak, biri salonda kına düğün havasında birşey, diğeri ise açık havada. Ben bu iki gelinlik arasında kaldım. Çiçekli gelinlik salonda olurmu ki. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Üzerimdeki halleri 5. Sayfada kızlar.

Son düzenleme:
her iki gelinlik çok güzel. İkisinin de ayrı hoş bir havası var. bu durumda kullanışlılığa bakmalısın. bana göre ikinci gelinliğin etek uçlarındaki çiçeklerin dökülme ve takılma ihtimali olabilir kalabalıkta.

soldaki birinci gelinlik ise o yönden daha kullanışlı.

ikisi de çok şık, 1. gelinliğin daha zarif bir havası var bence benim tercihim o, mutluluklar dilerim :)

Kızlar çok teşekkür ederim. İşyerinde olduğum için üzerimdeki resimleri ekleyemedim. Sanırım nasıl gelin olmak istediğime karar vermem lazım. Çok ayrı tazlar çünkü. Pazara kadar siparişi geçmemiz lazım. Of çok zormuş bu işler ben domates bile seçemem gelinlik nasıl seçicem.:5:

ilk gelinlik daha zarif duruyor. ikincisinin de etek kısmı çok güzelmiş fakat üst kısım her yerde gördüğümüz bir model. o yüzden ben birincisini daha çok beğendim. fiyatları nedir acaba merak ettim.

Sağdaki, bir gelinin üst kısmı açık olmalı ve daha zarif görünüyor, kolye takmayı düşünüyorsan soldaki olmaz diye düşünüyorum

ben 2. gelınlıgı begendım 1.nın ustu elbıse gbı hıc hos degıl

Kızlar gerçekten teşekkür ederim. Çekiştirmeye gerek kalmıyor çünkü bel korsesi var milim kaymaz. Bİrinci Durban : 5150 Tl
, Asia :5700 TL ayrıca göğüste kuş tuyü malzeme var çok güzel bir gelinlik. % 10 indirimleri var. Sorularınız varsa yardımcı olabilirim. Çok gelinlik denedim. Çok kafam karıştı.

Kızlar gerçekten teşekkür ederim. Çekiştirmeye gerek kalmıyor çünkü bel korsesi var milim kaymaz. Bİrinci Durban : 5150 Tl
, Asia :5700 TL ayrıca göğüste kuş tuyü malzeme var çok güzel bir gelinlik. % 10 indirimleri var. Sorularınız varsa yardımcı olabilirim. Çok gelinlik denedim. Çok kafam karıştı.

hmm biraz pahalıymış:) ama cidden çok güzel ikisi de. inşallah içine sinmiş bir şekilde karar verirsin. mutluluklar.

Beyazpeynir1 çok teşekkür ederim. mutluluk dileyen mutluluk bulsun inşallah.

Eki Görüntüle 701583 Eki Görüntüle 701584
Kızlar ben bu iki gelinliği denedim. İkiside içime sindi ama karar veremiyorum bir türlü. 2 yerde düğünüm olacak, biri salonda kına düğün havasında birşey, diğeri ise açık havada. Ben bu iki gelinlik arasında kaldım. Çiçekli gelinlik salonda olurmu ki. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

birinci gelinlik çok hoş bence hem kır dugunune gıder hemde kapalı yerde

evet ilk gelinlik risk taşımayan bir model, 2. ise farklı ama çok güzel bir tülü var yumuşacık. Karar vermek zor olacak. Yorumlarınız için teşekkürler.

1. gelinliği çok beğenirim ben de bilgisayarımda bile kayıtlıdır. Gelinliği diktiriyor musunuz yoksa hazır mı alıyorsunuz?

1 gelinliğin benzerini denemiştim ve çok beğendiğim bir model her iki gelinlik salondada olur ayrıca ikiside güzel ama tercihim 1 olurdu

1 gelinliğinin üst kısmını değiştirirdim kendime alıcak olsam

2. gelinlik güzel kaliteli bir yerde yaptırırsan iyi osnuö verebilir canım

Son düzenleme:
diktirme riskine girmiycem, orjinali gibi olmayacağını düşünüyorum. Hazır alıcam bu pazar netleştirip siparişi geçmemiz gerekiyor. Yorumun için teşekkür ederim ayrıca.

Back