2. Geleneksel Kitap Kurtları Yılbaşı Çekilişi

Sevgili kurbancığım, alacağım kitaplara karar verdim. Kendim de okuyup çok beğendiğim kitapları alacağım, umarım beğenirsin sen de :KK15:
Kupam zaten hazır, alacağım ayraça da karar verdim, çok tatlı bişey :-)
Kitap ve çikolata konusunda kararsızım, çok tatlı bir paket gördüm bunların bir arada olduğu, kendi evime alacağım mesela, ama kurbancığıma alırsam baştan savmak için gidip tek bir yerden almış hepsini diye düşünür mü tereddütündeyim :KK64:
Ufak bir hediyem daha olacak, onun da siparişnii verdim. Hepsini birden toparlayıp 15 Aralık'tan sonra göndermiş olacağım :KK28:

Ben düşünmem cnm acaba bu sene ki kurbanın benmiyim:)

* bu yazim tum katilimcilaradir.

Arkadaslar vikitapta okumak istediklerinizde olanlardan kutuphanenizde bulunan kitaplar var mi?
Isaretli mi ?
OKumak istenilen listesini incelerken fark ettiklerim oldu kutuphanenizde kismi da isaretli ise gozden kacabilir katiliniz size ayni kitabi almayi dusunmus olabilir :eek:

Arkadaslar vikitapta okumak istediklerinizde olanlardan kutuphanenizde bulunan kitaplar var mi?
Isaretli mi ?
OKumak istenilen listesini incelerken fark ettiklerim oldu kutuphanenizde kismi da isaretli ise gozden kacabilir katiliniz size ayni kitabi almayi dusunmus olabilir :eek:
Bende işaretli canım. Okumak isteyip de kütüphanemde olanlar. Katilciğim azıcık bakıversinnb

Isaretli mi ?

Ben yarın düzenleyeceğim, benim okumak istediklerim kütüphanemde yok. O yüzden benim katilimin ayrıntılı bakmasa da olır, tabi bu p.tesiden itibaren geçerli, yarın içinden eleyeceklerim var, elimde mevcut onlar da silmeyi unutmuşum ordan.

Mutlu hafta sonları.
Katilim umarım vikitabıma bakıp kitap seçmemişsindir.
Bir güncelleme yapacağım. Bir kaç hediye kitabım geliyor. Kütüphaneme eklemeyi unuttuğum kitaplarda varmış. Şimdi fark ettim. Hafta sonu sınav diye vakit ayırmak istemiyorum pazartesi halledeceğim.
Kurbanım çok tatlı bi ayraç aldım. Kendimede aldım çok kıskancımmmm :KK70:
Kitaplarını da incemeyi pazartesiye bırakcam malum sınav :KK70: Ay ne çalışıyorum ne çalışıyorum:KK70:

Sevgili kurbancığım, alacağım kitaplara karar verdim. Kendim de okuyup çok beğendiğim kitapları alacağım, umarım beğenirsin sen de :KK15:
Kupam zaten hazır, alacağım ayraça da karar verdim, çok tatlı bişey :-)
Kitap ve çikolata konusunda kararsızım, çok tatlı bir paket gördüm bunların bir arada olduğu, kendi evime alacağım mesela, ama kurbancığıma alırsam baştan savmak için gidip tek bir yerden almış hepsini diye düşünür mü tereddütündeyim :KK64:
Ufak bir hediyem daha olacak, onun da siparişnii verdim. Hepsini birden toparlayıp 15 Aralık'tan sonra göndermiş olacağım :KK28:
Kimse öyle düşünmez bence

Isaretli mi ?

Ben pasrtesiye kadar güncellemiş olacağım.Okumak istediklerimden seçebilir.Zaten diğer listelerim boş:KK70:

Isaretli mi ?
Benim düzenli kuzum için rahatça seçebilirsin okumak istediklerimden :KK200:

Ben de sabah hobi kutumu açtım ve kurbanıma bunları yaptım henüz kupa ve ayraç konusuna girmedim hafta içi bakıcam bişiler , kitabı da çok seçmek istiyorum ama bekliyorum:)

Eklentiler

• IMAG0771_1.jpg
    IMAG0771_1.jpg
    57,3 KB · Görüntüleme: 49
X