- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
- Konu Sahibi KenyaliZehra
DiyorsunMelinda lolis e alacak kanımca
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
DiyorsunMelinda lolis e alacak kanımca
Aaa sana filozof mu çıktı. Sende biriyle değiştirseydin ya çaktırmadanFilozofcugum ne istiyosan söyle bebisim uğraştırma beni :) ıki kisinin bildiği sır dilidir sende biliyosun katilini zaten onu alim bide caymi severim demiştin kahve mi ???
Bitki çayı da severmisin:)
Göreceğiz güzel bayan. Sana çıkmadım diye üzülür, kilise çıktığın için sevinirimDiyorsun
Kurban bilince zevki çıkmıyo:)Anaaa sana filozof mu çıktıııı
Çok zekice çalışmalara baslim hemen:)Melinda lolis e alacak kanımca
Aaa sana filozof mu çıktı. Sende biriyle değiştirseydin ya çaktırmadan
hani herkes bana alıyordu, kandırdınız mı hainlerMelinda lolis e alacak kanımca
Aaa sana filozof mu çıktı. Sende biriyle değiştirseydin ya çaktırmadan
Pişmaniye mi? Pek severim çok incesin canı mmhaftaya çarşıya çıkıp güzel hediyecikler alacağım. bide izmite özel birşey var. umarım alabilirim onu da
Beğenirim canım ben ne alsan sıkma canınıKızlar ben pazar günü güncelleyeceğim vikitapımı, okumak istediklerimden olursa sevinirim çünkü kütüphanemdeki kitaplar tam değil, okudukça ekliyorum ben. En sevdiğim renk yeşil.
P.tesi günü ödev teslimim var, çok sancılı geçiyor benim için o süreci atlatayım sürekli buralarda olacağım, çok çok özür diliyorum bu yüzden de.
Ama yine de gün içinde düzenli girmeye çalışacağım, kurbanımla da hafta içi çok güzel ilgileneceğim. Mükemmel bir kupa bulmam lazım. Umarım zevklerimiz uyuşur kendisyle.
Beğenirim canım ben ne alsan sıkma canını
xyzt-5544 ben düşünmem canım öyle, uygun benim için sen hemen yolla bana.
Ayyy tamam kurbancım, kitaplar elime ulaşsın yolluyorum hemen
Ay düşünmem tabi ki kuzummmm gönder gelsin o şekildeSevgili kurbancığım, alacağım kitaplara karar verdim. Kendim de okuyup çok beğendiğim kitapları alacağım, umarım beğenirsin sen de
Kupam zaten hazır, alacağım ayraça da karar verdim, çok tatlı bişey
Kitap ve çikolata konusunda kararsızım, çok tatlı bir paket gördüm bunların bir arada olduğu, kendi evime alacağım mesela, ama kurbancığıma alırsam baştan savmak için gidip tek bir yerden almış hepsini diye düşünür mü tereddütündeyim
Ufak bir hediyem daha olacak, onun da siparişnii verdim. Hepsini birden toparlayıp 15 Aralık'tan sonra göndermiş olacağım
Tamam bekliyorum, ben de seninkileri hemen ayarlayıp gönderirim.
Ay düşünmem tabi ki kuzummmm gönder gelsin o şekilde