- 8 Eylül 2016
- 1.128
- 1.643
-
- Konu Sahibi KenyaliZehra
O zaman benimmmmmm
Ben olsam inanmazdım bana
Ben daha önce ipucu vermiştim, kupamı gönderebileceğim biri demiştim
bende tam düşünüp inanmıştım güzel kupamın hayalini kurmaya başlamıştım
istiyorum istiyorum banane ya bana yolla
O zaman benimmmmmm
SiziSeviyorumDemismiydim çok isterim canım, ben ocak 15'e kadar buralardayım, sana da uygun olduğu bşr vakit Ankara ayazında buluşup kaynatalım biraz.
xyzt-5544 madem ocakta geliyorsun kuzum benim burada olduğum zamanlar olsun.
Sana yollayacağım ki zaten
Tabiki de senin
Bu hafta sonu hariç sen ne zaman dersen uygunum kuzum. Konuşalım detaylıca.SiziSeviyorumDemismiydim çok isterim canım, ben ocak 15'e kadar buralardayım, sana da uygun olduğu bşr vakit Ankara ayazında buluşup kaynatalım biraz.
xyzt-5544 madem ocakta geliyorsun kuzum benim burada olduğum zamanlar olsun.
Denk gelin inş ama bende varım. başka tarihtede varımZaman konusu muallak canım, gönlümden ocak başı diye geçiyor ama tek kişi yaşamıyorum artık malum
İnşallah denk geliriz, ne de güzel olur
Ama sen hepimizi kandırıyorsun !
kısmet değilniş canım olsun bizim gene bir eğitim olacak ama tarih net değil haber bekliyoruz olunca hemen haberleşirizBu hafta sonu hariç sen ne zaman dersen uygunum kuzum. Konuşalım detaylıca.
Geçen sene_Cassandra_ geldiğinde uygun olamamıştım. İçimde kaldı. Sen gitmeden görüşelim.
Denk gelin inş ama bende varım. başka tarihtede varım
Zaman konusu muallak canım, gönlümden ocak başı diye geçiyor ama tek kişi yaşamıyorum artık malum
İnşallah denk geliriz, ne de güzel olur
Ama sen hepimizi kandırıyorsun !
Bu hafta sonu hariç sen ne zaman dersen uygunum kuzum. Konuşalım detaylıca.
Geçen sene_Cassandra_ geldiğinde uygun olamamıştım. İçimde kaldı. Sen gitmeden görüşelim.
Haklısın canım benim, bakalım kısmet olursa görüşürüz elbet bşr gün.
Efenim burdayım:)Benim kendime kitap alasım var. Ama katilim benim kitabımı seçmişse diye alamıyorum. Pişti olmayalım diye
Katilim ses versene bana
Kızlar kardan üniden bahsetmissiniz:)
Ben üniyi karsta okudum hayatımda en fazla bir ay kar görmüşümdür memleketimde ilk kar yağdığında Allahım sevinçten ölecektim bi hafta karda yattım kalktım kaydım yedim neler neler bir ay geçti kar hala yagiyo , ıki ay, üç ay
Nisan geldi erir gibi oldu gene yağdı hiç unutmuyorum mayısın 7 si bursumu çekicem kar yağdı o gün oturdum ağladım
Yaz gelmiyorum diye hey gıdı günler:)
Dün msja cevap yazamadım kaynadı sayfalar arasında. Senin kurbanın değilim diye küşmüştüm sana.Efenim burdayım:)
Ben de Izmirli olarak kari unv.de Konyada gormus ve yasamistim. allahim yurumeyi beceremezdim. surekli karda duserdim arkadaslarim hep dalga gecerdi izmirli ne bilsin diyeKızlar kardan üniden bahsetmissiniz:)
Ben üniyi karsta okudum hayatımda en fazla bir ay kar görmüşümdür memleketimde ilk kar yağdığında Allahım sevinçten ölecektim bi hafta karda yattım kalktım kaydım yedim neler neler bir ay geçti kar hala yagiyo , ıki ay, üç ay
Nisan geldi erir gibi oldu gene yağdı hiç unutmuyorum mayısın 7 si bursumu çekicem kar yağdı o gün oturdum ağladım
Yaz gelmiyorum diye hey gıdı günler:)
ne güzel olurdu kuzum yaabak yaa cok terbiyesizlik etmiş
aiiyyy düşüncesi bile üşüttü . cidden ne soğuktu Konya
ahh keşke seninle o zamanlar denk gelip tanışabilseydikaynı şehirde aynı kampüste okumuşuz
aldım kuzum, lütfen sakin ol ve o kitapları yavaşça yere bırakBenim kendime kitap alasım var. Ama katilim benim kitabımı seçmişse diye alamıyorum. Pişti olmayalım diye
Katilim ses versene bana