2. Geleneksel Kitap Kurtları Yılbaşı Çekilişi

Zaman konusu muallak canım, gönlümden ocak başı diye geçiyor ama tek kişi yaşamıyorum artık malum
İnşallah denk geliriz, ne de güzel olur

Sana yollayacağım ki zaten

Tabiki de senin

Ama sen hepimizi kandırıyorsun !

Bu hafta sonu hariç sen ne zaman dersen uygunum kuzum. Konuşalım detaylıca.
Geçen sene _Cassandra_ geldiğinde uygun olamamıştım. İçimde kaldı. Sen gitmeden görüşelim.

Bu hafta sonu hariç sen ne zaman dersen uygunum kuzum. Konuşalım detaylıca.
Geçen sene _Cassandra_ geldiğinde uygun olamamıştım. İçimde kaldı. Sen gitmeden görüşelim.
kısmet değilniş canım olsun bizim gene bir eğitim olacak ama tarih net değil haber bekliyoruz olunca hemen haberleşiriz

Bana da bu hafta zor olurdu kuzum, ödevlerim var, sonraki haftalar için dediğin gibi detaylıca konuşalım, ayarlayalım.

Kızlar kardan üniden bahsetmissiniz:)
Ben üniyi karsta okudum hayatımda en fazla bir ay kar görmüşümdür memleketimde ilk kar yağdığında Allahım sevinçten ölecektim bi hafta karda yattım kalktım kaydım yedim neler neler bir ay geçti kar hala yagiyo , ıki ay, üç ay
Nisan geldi erir gibi oldu gene yağdı hiç unutmuyorum mayısın 7 si bursumu çekicem kar yağdı o gün oturdum ağladım
Yaz gelmiyorum diye hey gıdı günler:)

Üniversite günleri ne güzel günlermiş yaa, gerçekten özledim, sizler böyle anlatınca daha da çok özlüyorum

Ben de Izmirli olarak kari unv.de Konyada gormus ve yasamistim. allahim yurumeyi beceremezdim. surekli karda duserdim arkadaslarim hep dalga gecerdi izmirli ne bilsin diye
Bir ara botla nasil basacagimin dersini vermeye calisan bile oldu . hey gidi gunler ozledim valla ordaki arkadaslarimi yillari.

bak yaa cok terbiyesizlik etmiş

aiiyyy düşüncesi bile üşüttü . cidden ne soğuktu Konya
ahh keşke seninle o zamanlar denk gelip tanışabilseydik aynı şehirde aynı kampüste okumuşuz
ne güzel olurdu kuzum yaa
merkezin, bosnanın altını üstüne getirirsin
kulesite de fink fink gezerdik
benim öküz eski sevgilim vardı belki vazgeç şu serseriden derdin de boşuna zaman harcamazdım onla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…