• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2. Geleneksel Kitap Kurtları Yılbaşı Çekilişi

SiziSeviyorumDemismiydim SiziSeviyorumDemismiydim çok isterim canım, ben ocak 15'e kadar buralardayım, sana da uygun olduğu bşr vakit Ankara ayazında buluşup kaynatalım biraz. :KK200:

xyzt-5544 xyzt-5544 madem ocakta geliyorsun kuzum benim burada olduğum zamanlar olsun. :eğlence:
çok kıskandım
ankara eşimin memleketi orda doğmuş
kardeşim orda okudu
ben Ankarayı çok severim keşke ben de gelsem ya :KK14:

Kurbancigimin kitapları geldi yaşasın:)

Katılcigım acaba benim için hangi kitapları seçti çok merak ediyorum:) çıkıyo listeme baktım baktım bi fikir yurutemedim:)
Ve katılıme
umut esenerden her ne kadar ergen şarkısı gibi bulsam da katılım sensin şarkısını armağan ediyorum:)

Ben ankaraya bir sefer gittim :)
Trt 1de bi yemek yarışmasına katılmıştım çok kısa bi zamanım vardı tek gittiğim yer Anıtkabir oldu başka hiçbir yerini bilmiyorum ama çok merak ediyorum:)
Eskişehir , ankara , konya , Nevşehir turu yapmak lazım biara gitmek istediğim , okumak istediğim o kadar çok şey varki hangisini ne zaman yapcam ben çok merak ediyorum:)

Kurbancigimin kitapları geldi yaşasın:)

Katılcigım acaba benim için hangi kitapları seçti çok merak ediyorum:) çıkıyo listeme baktım baktım bi fikir yurutemedim:)
Ve katılıme
umut esenerden her ne kadar ergen şarkısı gibi bulsam da katılım sensin şarkısını armağan ediyorum:)
ben de katilime bu aşkın katili sensin şarkısını armağan edeyim :bicak:

Back