2. Geleneksel Kitap Kurtları Yılbaşı Çekilişi

SiziSeviyorumDemismiydim SiziSeviyorumDemismiydim çok isterim canım, ben ocak 15'e kadar buralardayım, sana da uygun olduğu bşr vakit Ankara ayazında buluşup kaynatalım biraz. :KK200:

xyzt-5544 xyzt-5544 madem ocakta geliyorsun kuzum benim burada olduğum zamanlar olsun. :eğlence:
çok kıskandım
ankara eşimin memleketi orda doğmuş
kardeşim orda okudu
ben Ankarayı çok severim keşke ben de gelsem ya :KK14:

Kurbancigimin kitapları geldi yaşasın:)

Katılcigım acaba benim için hangi kitapları seçti çok merak ediyorum:) çıkıyo listeme baktım baktım bi fikir yurutemedim:)
Ve katılıme
umut esenerden her ne kadar ergen şarkısı gibi bulsam da katılım sensin şarkısını armağan ediyorum:)

Ben ankaraya bir sefer gittim :)
Trt 1de bi yemek yarışmasına katılmıştım çok kısa bi zamanım vardı tek gittiğim yer Anıtkabir oldu başka hiçbir yerini bilmiyorum ama çok merak ediyorum:)
Eskişehir , ankara , konya , Nevşehir turu yapmak lazım biara gitmek istediğim , okumak istediğim o kadar çok şey varki hangisini ne zaman yapcam ben çok merak ediyorum:)

Kurbancigimin kitapları geldi yaşasın:)

Katılcigım acaba benim için hangi kitapları seçti çok merak ediyorum:) çıkıyo listeme baktım baktım bi fikir yurutemedim:)
Ve katılıme
umut esenerden her ne kadar ergen şarkısı gibi bulsam da katılım sensin şarkısını armağan ediyorum:)
ben de katilime bu aşkın katili sensin şarkısını armağan edeyim :bicak:

X