- 8 Mart 2011
- 25.898
- 28.128
-
- Konu Sahibi KenyaliZehra
nereye evlendin?sürekli Ankara'yı özledim diye ağlanasım var ya
Şuan resmen o soğuğu ciğerimde hissediyorum, biraz daha üşüyeyim de Ankara özlemim azalsın bari
nereye evlendin?
aa yok görmedimistersen kasımı almak verebilirim yazmıstım gördün mü?
kendini kasma diye
pudra evimizin arası cesmi ile 15 dk falandıBen Ankara'da okudum, sonra iş bulmaya çalıştım falan derken memleketime Sakarya'ya döndüm.zaten burada da evlendim.
Ankara'ya da 1 yıl oldu gitmeyeli, özlüyorum bazen
Konya'da okurken aynı hisleri paylaştım senleİyi o zaman, daha 1 ay falan rahatsınız demek
Ankara'daki ilk senemde yolda yürürken donup heykel gibi kalacağım zannetmiştim, alışmam resmen 2 seneyi buldu
pudra evimizin arası cesmi ile 15 dk falandıkalmaya da çağırdım gelmedi
Konya'da okurken aynı hisleri paylaştım senle
tamam böyle kalsın o zamanaa yok görmedim
çook teşekkür ederim. bilemedim bende şimdi.elimdeki kitapları mayısa kadar bitirrim diye düşündüm
bak yaa cok terbiyesizlik etmişpudra evimizin arası cesmi ile 15 dk falandıkalmaya da çağırdım gelmedi
Konya'da okurken aynı hisleri paylaştım senle
Canım arkadaşım, çikolatayı nasıl seversin mesela? Bitter, Sütlü, Fındıklı, Fıstıklı?
_meLinDa_
Y yesil_zeytin_
xyzt-5544
@Skosnob
SiziSeviyorumDemismiydim
@_ezelneva_
_Cassandra_
@loliss
_Lavin_
DonukPudra
@__ATALANTE
@kalinkaselin
@__giz__
Ben de her pazartesi diyete başlayıp kocam yüzünden haftasonu bozuyorum
Bu satırları da halley yerken yazıyorum bu saatte
sürekli Ankara'yı özledim diye ağlanasım var ya
Şuan resmen o soğuğu ciğerimde hissediyorum, biraz daha üşüyeyim de Ankara özlemim azalsın bari
tamam böyle kalsın o zaman
Kasım gene benim kısmetim-miş
karar verince yazznapsam bilemedim. teşekkür ederim şu huyumu sevmiyorum kararsızlık
Niğdede o soğuklar başladıDün heryer bembeyazdı
Ben daha kurbanıma hiç birşey almadım.
Neden hala bana hiçbişey almadın
Çünkü sen yeni evlisin cici cici bardakların kupaların vardırAlmıcam sana hiç bişey
Benim kendime kitap alasım var. Ama katilim benim kitabımı seçmişse diye alamıyorum. Pişti olmayalım diye
Katilim ses versene bana