2. Geleneksel Kitap Kurtları Yılbaşı Çekilişi

aaa yoksa katilim sen misin xyzt-5544 xyzt-5544 .
O zaman ne aldın söylesene. Hiç renk vermem söz.
Ya ama bu msjı yazarken diğer katiller kurbanlarına neler aldı daha çok merak ettim.:KK53:
15 güne kadar akıl sağlığımı kaybetmezsem iyi.:deli:

Yaa soğuklarda gelinmez Ankara'ya, sen bahardaki Ankara'yı özle kuzum. :KK28:
Giz geçen seneden beri bir düzenim yoktu teklif edemedim. Ama bu sene buluşalım mı?
Ank soğuklarında sıcak sohbetimizle ısınalım.

kurbancığıııımmm kitaplarının siparişini verdim bir tane benim çok beğendiğim bir tane de ikimizinde okumak istediği birlikte okuruz inşallah

Yuffi okuyalım birlikte.

Kızlar anneannem rahatsız ameliyat oldu. Haftaya cuma o yüzden istanbula gidebilirim.Ben kurbanıma biraz erken göndersem, o da ben dönünce gönderse sorun olur mu sizin için?

Kesin değil ama şimdiden ihtimalleri söyleyeyim dedim.
Lavinciğim, geçmiş olsun.
Allah şifa versin.

Sorduğun soruya cevap veriyorum:
"Hediye aldığın kişi ben isem asla sorun etmem." / "Hediye gönderecek kişi ben isem gene sorun etmem."

Giz geçen seneden beri bir düzenim yoktu teklif edemedim. Ama bu sene buluşalım mı?
Ank soğuklarında sıcak sohbetimizle ısınalım.

Yuffi okuyalım birlikte.
pişt beni de bekleyin inşallah yakın zamanda çıkar bir Ankara eğitimi birlikte görüşürüz
zaten SiziSeviyorumDemismiydim SiziSeviyorumDemismiydim cığım bizim kitap zevklerimiz uyuyor güzel güzel okuruz seninle :KK66:

şimdi takvime baktım da çooooooook var daha gönderim tarihine siparişleride verdim nasıl beklicem ben ya :skandal:
katilcim az ipucu versen çoooook merak ediyorum seni:mad:

X