- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
-
- Konu Sahibi KenyaliZehra
ayy instagramdan her halimi görüyorsun kuzummm merak etme benişimdi takvime baktım da çooooooook var daha gönderim tarihine siparişleride verdim nasıl beklicem ben ya
katilcim az ipucu versen çoooook merak ediyorum seni
çok kıskandımSiziSeviyorumDemismiydim çok isterim canım, ben ocak 15'e kadar buralardayım, sana da uygun olduğu bşr vakit Ankara ayazında buluşup kaynatalım biraz.
xyzt-5544 madem ocakta geliyorsun kuzum benim burada olduğum zamanlar olsun.
ne güzel olurdu kuzum yaa
merkezin, bosnanın altını üstüne getirirsin
kulesite de fink fink gezerdik
benim öküz eski sevgilim vardı belki vazgeç şu serseriden derdin de boşuna zaman harcamazdım onla
çok kıskandım
ankara eşimin memleketi orda doğmuş
kardeşim orda okudu
ben Ankarayı çok severim keşke ben de gelsem ya
senle konuşmuştuk ya bir ara, ne güzel olurNiğdeye gelsen ya.Ben seni gezdiririm. Kapadokyamız var, vadilerimiz var...
ay tatlı katilim benim zaten söylemiştin instagramı var diye benim o demek kiayy instagramdan her halimi görüyorsun kuzummm merak etme beni
Kurbanın bensem yunus, tavşan,fil ve atlarıKurbanim hangi hayvanlari sever???
Hayvan mı:)Kurbanim hangi hayvanlari sever???
çok kıskandım
ankara eşimin memleketi orda doğmuş
kardeşim orda okudu
ben Ankarayı çok severim keşke ben de gelsem ya
ayy bütün hayvanları çok seviyorumKurbanim hangi hayvanlari sever???
ben de katilime bu aşkın katili sensin şarkısını armağan edeyimKurbancigimin kitapları geldi yaşasın:)
Katılcigım acaba benim için hangi kitapları seçti çok merak ediyorum:) çıkıyo listeme baktım baktım bi fikir yurutemedim:)
Ve katılıme
umut esenerden her ne kadar ergen şarkısı gibi bulsam da katılım sensin şarkısını armağan ediyorum:)
senle konuşmuştuk ya bir ara, ne güzel olur
benim koca kapadokyaya gitmiş ama ben gitmedim ve çok isterim
bi çıtlatsam baharda gitsek ya diye.. bakalım ne dicek
seni alayım senle gidelimBoşver eşinio zaten gitmiş :)
duygularımız karşılıklı canım gizimAy şahane olurdu canım, seninle tanışmayı da çok istiyorum ben, sosyal mwdyadan bile güzel enerjin bana ulaşıyor.
evet evett onu demek istemiştimseni alayım senle gidelim