- 8 Mart 2011
- 25.898
- 28.128
-
- Konu Sahibi KenyaliZehra
Sevgili katilim ben cikilatanin her turlusunu severim.Bu soruyu 2 saat önce sorsan çok iyiymiş yada ben sorsaymışımNeyse ben kurbancığıma çok tatlış çikolatalar aldım bende çikolatanın Ç sini bile sevenlerdenim ne verseniz yirim
canım senin bebişin ne kadarlıkSevgili katilim ben cikilatanin her turlusunu severim.
Oncelik bitter diye oyle dedim.
Sen icini ferah tut.
Diyetteyim ama ayda 1 odul olarak yerim.
Senin cok yakinin mi benim katilimcanım senin bebişin ne kadarlık
kaç kilo aldın hamilelikte
emzirirken o kg üstüne çıktın mı
bunların cevabını istiyorum, seni yakından tanımam lazım
Hayır Hayır yanlış tahmin:)Senin cok yakinin mi benim katilim
BEnim bebisim suan 13 aylik
GEbelikte 16kilo aldim. Normal dogum yaptim 4 ay icinde 10kg gitmisti. Fakat Allahin isi oglumun 4.ayda uykusu bir bozuldu bir gitti tam gitti
BEsin alerjisi gazi derkenben huni taktim... depresyona ramak kalmisti..
Kendimi cikilatanin kollarina attim
Alerjisi gazi gecti ..uykusu huy kaldi.derken dis donemi gene uyku yok gene uykusu hafif kapi gicirtisina uyanir
Bu arada Allahin imtihani beni uykuylaymis diyorum..cunku hem uykuyu cok seviyordum hem de . gebelikte gebe oldugumu bile hissetmedim ve doguma dek fosur fosur uyudum. su 1 senede de hepsinin acisi cikti
BEnde dedim hopp kizim bu g.t gobek nereye gidiyon dogum kgum 3kg ustune cikmisim
NEyse suan diyetteyim kendi capimda hala emziriyorum bu aradabu sebeple sik acikma hallerim olmuyor.degil..
TAtli abur cubur kestim zaten yaza fitifit olcam
Eski halime donmem lazim
Haaa bi de esimden 2tane bikini alcam
Zayiflamam sart
Cok yazdim. Katilim beni tanimak istedigine pisman suan..katilim beni yeterince tanidi mi ???
KIlomla ne ilgisi var
Cikilata almicak mi yoksa
Ps :kalinkaselin iletini begendigine gore katilim o demek ki
Hayır Hayır yanlış tahmin:)
Senin cok yakinin mi benim katilim
BEnim bebisim suan 13 aylik
GEbelikte 16kilo aldim. Normal dogum yaptim 4 ay icinde 10kg gitmisti. Fakat Allahin isi oglumun 4.ayda uykusu bir bozuldu bir gitti tam gitti
BEsin alerjisi gazi derkenben huni taktim... depresyona ramak kalmisti..
Kendimi cikilatanin kollarina attim
Alerjisi gazi gecti ..uykusu huy kaldi.derken dis donemi gene uyku yok gene uykusu hafif kapi gicirtisina uyanir
Bu arada Allahin imtihani beni uykuylaymis diyorum..cunku hem uykuyu cok seviyordum hem de . gebelikte gebe oldugumu bile hissetmedim ve doguma dek fosur fosur uyudum. su 1 senede de hepsinin acisi cikti
BEnde dedim hopp kizim bu g.t gobek nereye gidiyon dogum kgum 3kg ustune cikmisim
NEyse suan diyetteyim kendi capimda hala emziriyorum bu aradabu sebeple sik acikma hallerim olmuyor.degil..
TAtli abur cubur kestim zaten yaza fitifit olcam
Eski halime donmem lazim
Haaa bi de esimden 2tane bikini alcam
Zayiflamam sart
Cok yazdim. Katilim beni tanimak istedigine pisman suan..katilim beni yeterince tanidi mi ???
KIlomla ne ilgisi var
Cikilata almicak mi yoksa
Ps :kalinkaselin iletini begendigine gore katilim o demek ki
Insallah ben de kendime guveniyorummesaj tekrarı
Insallah ben de kendime guveniyorum
Gidecek o kilolar.
Uyku ve psikoloji ciddi anlamda etkiliyor insani.
Evet Kerem
Tesekkur ederim yulaf kepegi alma da
AMa katilim ifsa etmez kendini yemedim
Kurbancım çikilataları yemen lazım, ben kilo veremiyorsam kimse vermesinSevgili katilim ben cikilatanin her turlusunu severim.
Oncelik bitter diye oyle dedim.
Sen icini ferah tut.
Diyetteyim ama ayda 1 odul olarak yerim.
Ayyy her türlüCanım arkadaşım, çikolatayı nasıl seversin mesela? Bitter, Sütlü, Fındıklı, Fıstıklı?
_meLinDa_
@_asmunikal_
@cesmi_naz
@Skosnob
@N-A-R
@_ezelneva_
_Cassandra_
loliss
@_Lavin_
DonukPudra
@__ATALANTE
kalinkaselin
__giz__
Sende mi tombiksin:)Kurbancım çikilataları yemen lazım, ben kilo veremiyorsam kimse vermesinyaşasın kötülük
Kurbancım çikilataları yemen lazım, ben kilo veremiyorsam kimse vermesinyaşasın kötülük
Az önce masum masum oturuyodum hiçbir suçum yoktu hakim bey
Mesaj geldi hopi den biriken paraciklarinizi yıl sonuna kadar kullanın yoksa yanacak diye:)
Bi baktım 45 paracığım var hemde Babil den de alışveriş yapilabiliniyomus bak sen
Bende yaptım hemde bedava hemde kitap şimdi benim ne suçum var ya:) sonra param arttı kurbanıma da minnacık bi hediye aldım küçük ama kitap diil çünkü kitaplarının siparişini vermiştim:)
kurbanım ne şanslısın sen :) milli piyango falan oyna bence:)
Yarin oynayayimAz önce masum masum oturuyodum hiçbir suçum yoktu hakim bey
Mesaj geldi hopi den biriken paraciklarinizi yıl sonuna kadar kullanın yoksa yanacak diye:)
Bi baktım 45 paracığım var hemde Babil den de alışveriş yapilabiliniyomus bak sen
Bende yaptım hemde bedava hemde kitap şimdi benim ne suçum var ya:) sonra param arttı kurbanıma da minnacık bi hediye aldım küçük ama kitap diil çünkü kitaplarının siparişini vermiştim:)
kurbanım ne şanslısın sen :) milli piyango falan oyna bence:)
Sende mi tombiksin:)
Bende tombikdim ama biraz verdim ayrılmamız zor oldu birazcık ama gitti:) gitsinler gelmesin bidaha:)
Ya tam böyle diyetleri yapmış kiloları vermiştim ki şeytana uydum yedim de yedim korkuyorum tartılmaya ama hala yiyorumSen nerenden vereceksin o kiloları canım, çok merak ediyorum. Sen zaten zayıfsın ki.
Ya tam böyle diyetleri yapmış kiloları vermiştim ki şeytana uydum yedim de yedim korkuyorum tartılmaya ama hala yiyorum
Ama ne yalan söyleyeyim sen zaten zayıfsın cümlesi baya moral oldu