2. Geleneksel Kitap Kurtları Yılbaşı Çekilişi

Kızlar anneannem rahatsız ameliyat oldu. Haftaya cuma o yüzden istanbula gidebilirim.Ben kurbanıma biraz erken göndersem, o da ben dönünce gönderse sorun olur mu sizin için?

Kesin değil ama şimdiden ihtimalleri söyleyeyim dedim.

Lavin'ciğim çok geçmiş olsun.
Eğer kurbanın bensem sana ne zaman uyarsa o zaman gönderebilirsin hiç önemli değil.
Eğer sana hediye gönderecek kişi bensem de senden haber bekliyorum gönder demen için Hoppa
Az önce masum masum oturuyodum hiçbir suçum yoktu hakim bey
Mesaj geldi hopi den biriken paraciklarinizi yıl sonuna kadar kullanın yoksa yanacak diye:)
Bi baktım 45 paracığım var hemde Babil den de alışveriş yapilabiliniyomus bak sen
Bende yaptım hemde bedava hemde kitap şimdi benim ne suçum var ya:) sonra param arttı kurbanıma da minnacık bi hediye aldım küçük ama kitap diil çünkü kitaplarının siparişini vermiştim:)
kurbanım ne şanslısın sen :) milli piyango falan oyna bence:)

Ben 2016'nın başlangıcında çok şanslıydım acaba jubilemi de aynı şansla mı yapıyorum :KK45:
Senden şüpheleniyorum eski katilim :KK59:

Lavin cok gecmis olsun. Allah sifa versin. Ne ameliyati oldu.

_Lavin_ _Lavin_ gecmis olsun SiziSeviyorumDemismiydim SiziSeviyorumDemismiydim yazmasa gormeyecegim sayfalar o kadar hizli akiyor ki.
Alah sifa versin insallah.

_Lavin_ _Lavin_ çok geçmiş olsun canım, bir an önce sağlığına kavuşsun anneannen inşallah

Lavin'ciğim çok geçmiş olsun.
Eğer kurbanın bensem sana ne zaman uyarsa o zaman gönderebilirsin hiç önemli değil.
Eğer sana hediye gönderecek kişi bensem de senden haber bekliyorum gönder demen için Hoppa

Ben 2016'nın başlangıcında çok şanslıydım acaba jubilemi de aynı şansla mı yapıyorum :KK45:
Senden şüpheleniyorum eski katilim :KK59:

Çok sağolun kızlar. Anneannem düşüp kalçasını kırdı platin taktılar ameleyat oldu. Belki ocakta belki aralık sonu giderim henüz belli değil.

Çok sağolun kızlar. Anneannem düşüp kalçasını kırdı platin taktılar ameleyat oldu. Belki ocakta belki aralık sonu giderim henüz belli değil.

Çok geçmiş olsun tekrardan canım. Tez zamanda şifa bulsun inşallah :dua:
Günaydın kızlar,

Saat 13:00'de dersim var, öncesinfe geleyim dedim. Katilim ve kurbanım nasıllar bugün acaba ?
_Lavin_ _Lavin_ çok geçmiş olsun canım.

İyiyim kurbancığım sen nasılsın bugün :KK15:

İyi o zaman, daha 1 ay falan rahatsınız demek :bicak:
Ankara'daki ilk senemde yolda yürürken donup heykel gibi kalacağım zannetmiştim, alışmam resmen 2 seneyi buldu :110:

1 ayı bulmaz diye çok korkuyorum, neyseki benim okul günlerim az, en kötü odama tıkılır kalırım, burnumu dışarı sokmam. :KK53:
Ay evet ben de dişlerim birbirine çarparken bşr gün çat diye kırılacak sanıyordum. :KK45:

1 ayı bulmaz diye çok korkuyorum, neyseki benim okul günlerim az, en kötü odama tıkılır kalırım, burnumu dışarı sokmam. :KK53:
Ay evet ben de dişlerim birbirine çarparken bşr gün çat diye kırılacak sanıyordum. :KK45:

sürekli Ankara'yı özledim diye ağlanasım var ya :mad:
Şuan resmen o soğuğu ciğerimde hissediyorum, biraz daha üşüyeyim de Ankara özlemim azalsın bari :KK45:

X