- 8 Eylül 2012
- 5.006
- 7.868
-
- Konu Sahibi KenyaliZehra
- #3.241
bugün biri kavuşacak ama kim
Aynen ben de ..Valla kızların gönderdiklerini görünce kendi hediyemde biraz pasif kaldı sankiÇok korkuyorum beğenmez diyeee
Hahahaha
Pudracim sonunda kavuştun hediyelerini asmuya rahat rahat havanı atabilirsin:)
Çok güzel kupaları bayıldım bu arada saatleri ayarlama Enstitüsü çok çok çok beğendiğim bir kitap hatta ben bu kitabı ruhi mucerret kitabına çok benzetmiatim tarz olarak:) güle güle oku güle güle kullan:)
bence bugün iki kişi kavuşacakbugün biri kavuşacak ama kim
kıskanmadğımı söylemiştimCok.tesekkur ederim
Biktircam onu
ayıp olmaz heralde canım nt den aldım_Cassandra_ ciğim kesene bereket. çok tatlı herşey. Türk film karakterlerini nereden aldığını öğrensem ayıp olur mu
@_ezelneva_ kesene bereket. Paketlerin de içindekilerde çok güzel içendekilerleo ayraçlardan bende de var:) amasyalı benimkiler
Skosnob güle güle kullan.
Teşekkür ederimayıp olmaz heralde canım nt den aldım
bu arada buradan sana tekrar teşekkür ediyorum yardımın için
Az kaldı tamam mı. Atalantenin dediklerinede bakma senSakinim Asmum bekliyorum uslu uslu
Eveeet, sen çıtıpıtı birine alıyorsun, eledim seni, hem evliye de alıyordun sanki öyle hatırlıyorum o yüzden bir daha eledim seni.
Asmum bana_Lavin_ i fısıldadı.
şu halde bana alıyorsun.Söylediğim tüm ipuclarının yalan olduğu itirafınıda yapmıştım amaa
şu halde bana alıyorsun.
Katilimi çok sevdiğim gibi kurbancığımıda çok seviyorum neden olmasın
_Cassandra_ ciğim kesene bereket. çok tatlı herşey. Türk film karakterlerini nereden aldığını öğrensem ayıp olur mu
@_ezelneva_ kesene bereket. Paketlerin de içindekilerde çok güzel içendekilerleo ayraçlardan bende de var:) amasyalı benimkiler
Skosnob güle güle kullan.
Hiç sorun olmaz tatlımmmmBurdan sevgili kurbanima seslenmek istiyorum
Ilk cekilisim bazi acemiliklerim oldu
Hediye kaplarin yirtildi zaten sorun olmaz demistin
Ama genel anlamda bazi eksikliklerim var .
UZulme olur mu
Seneye telafi ederim
Eveeet, sen çıtıpıtı birine alıyorsun, eledim seni, hem evliye de alıyordun sanki öyle hatırlıyorum o yüzden bir daha eledim seni.
Asmum bana_Lavin_ i fısıldadı.
sende çıtıpıtısın :) ama sen bana güvenSöylediğim tüm ipuclarının yalan olduğu itirafınıda yapmıştım amaa