2. Geleneksel Kitap Kurtları Yılbaşı Çekilişi

Canım beğenmene çok sevindim, kusura bakma seni beklettim. Kızım 7 yaşında beraber seçtik hediyeleri hatta kalpli bir ayraç daha vardı onu sahiplendi okumasa da kitabının arasında :KK4:
Çok güzeldi her şey katilimi de kurbanımı da çok sevdim gerçi ben hepinizi çok sevdim :KK200:iyi ki yapmışız bu organizasyonu kopmadan devam edelim inşallah:nazar:

Aşk olsun.Bekletmedin ki. Beklesem de sorun değil zaten. Ben de hem kurbanımı hem katilimi çok sevdim. Daha yakından tanıdım sizleri. Neva da annesi gibi kitap sever olur umarım. Hediyeler için ona da çook teşekkür ettiğimi söyler misin :KK200:

Kesene bereket _bloom_ _bloom_ cım
Ay sorucam hep unutuyorum, sizin köken neresi?
Skosnob Skosnob güle güle kullan canım, tepsi çok şık, ben de Kastamonu'ya gittiğimde almıştım, nişan tepsim olmuştu hatta:)

_bloom_ _bloom_ kesene bereket canım harikalar, Skosnob Skosnob iyi günlerde tüket hepsini :KK200:

Skosnop cim gule güle kullan hepsi çok güzel yine bir toplumsal duyarlılık:) çok sevdim hepsini özellikle tepsi çok hoş:)

Çok teşekkürler kızlar

Burdan sevgili kurbanima seslenmek istiyorum :oops:
Ilk cekilisim bazi acemiliklerim oldu :oops:
Hediye kaplarin yirtildi zaten sorun olmaz demistin :emir_bebek:
Ama genel anlamda bazi eksikliklerim var .
UZulme olur muo_O
Seneye telafi ederim :KK19:

Valla kızların gönderdiklerini görünce kendi hediyemde biraz pasif kaldı sanki :KK43: Çok korkuyorum beğenmez diyeee

Pudracim sonunda kavuştun hediyelerini asmuya rahat rahat havanı atabilirsin:)

Çok güzel kupaları bayıldım bu arada saatleri ayarlama Enstitüsü çok çok çok beğendiğim bir kitap hatta ben bu kitabı ruhi mucerret kitabına çok benzetmiatim tarz olarak:) güle güle oku güle güle kullan:)

X