- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
- Konu Sahibi KenyaliZehra
- #3.221
DonukPudra hadi kızzzzz paylaş artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım beğenmene çok sevindim, kusura bakma seni beklettim. Kızım 7 yaşında beraber seçtik hediyeleri hatta kalpli bir ayraç daha vardı onu sahiplendi okumasa da kitabının arasında
Çok güzeldi her şey katilimi de kurbanımı da çok sevdim gerçi ben hepinizi çok sevdim iyi ki yapmışız bu organizasyonu kopmadan devam edelim inşallah
Skosnop cim gule güle kullan hepsi çok güzel yine bir toplumsal duyarlılık:) çok sevdim hepsini özellikle tepsi çok hoş:)
bunu bir itiraf olarak kabul ediyim mi
bende çok mutlu oldumayyy _Cassandra_ cim kesene bereket çok güzeller, canım DonukPudra mı çok mutlu etmişsin güle güle kullan canım benim
ayyy _Cassandra_ cim kesene bereket çok güzeller, canım DonukPudra mı çok mutlu etmişsin güle güle kullan canım benim
Tesekkur ederim
gözleriniz hafif çekik ya ondan sordum canım, tahmin etmiştim oralardan olduğunuTeşekkürler , ben Eskişehirliyim canım Kırım tatarıyım iş dolayısıyla 10 yıldır Kastamonu da yaşıyorum.
Burdan sevgili kurbanima seslenmek istiyorum
Ilk cekilisim bazi acemiliklerim oldu
Hediye kaplarin yirtildi zaten sorun olmaz demistin
Ama genel anlamda bazi eksikliklerim var .
UZulme olur mu
Seneye telafi ederim
Bir ortadan kayboldum hediyeler havalarda uçuşmuş.
Skosnob çok güzel hediyelerin, keyifle oku.
_bloom_ kesene bereket, çok güzeller her biri.
DonukPudra şükür kavuşturana iyi günlerde kullan canım, yeşil çayın enfes görünüyor.
_Cassandra_ kesene bereket canım, ince düşünülmüş seçimlerine bayıldım.
bugün biri kavuşacak ama kimlolis
lavin
giz
filozof kaldı dimi hediyelerini göreceğimiz.