2. Geleneksel Kitap Kurtları Yılbaşı Çekilişi

Geldim geldiiimmm
_bloom_ _bloom_ ymış katilim.Çoook teşekkür ederim.Fotoğrafları birazdan yükleyeceğim. Her parçayı ayrı sevdim.Emeğine sağlık
Bir de kızını yerim:)Kaç yaşındaydı? Neva'yı soyadı sanması hikayesine kahkahayla gülmüştüm.Hatta eşime de anlattım.Şimdi bize bu güzelleri o minik kızla annesinin göndermesine çok şaşıracak
Canım beğenmene çok sevindim, kusura bakma seni beklettim. Kızım 7 yaşında beraber seçtik hediyeleri hatta kalpli bir ayraç daha vardı onu sahiplendi okumasa da kitabının arasında :KK4:
Çok güzeldi her şey katilimi de kurbanımı da çok sevdim gerçi ben hepinizi çok sevdim :KK200:iyi ki yapmışız bu organizasyonu kopmadan devam edelim inşallah:nazar:

Kesene bereket _bloom_ _bloom_ cım
Ay sorucam hep unutuyorum, sizin köken neresi?
Skosnob Skosnob güle güle kullan canım, tepsi çok şık, ben de Kastamonu'ya gittiğimde almıştım, nişan tepsim olmuştu hatta:)
Teşekkürler , ben Eskişehirliyim canım Kırım tatarıyım iş dolayısıyla 10 yıldır Kastamonu da yaşıyorum.

Allahimmmm ne kadar guzellerlerr ne kadar
Icim kelebeklerle dolustu.:KK200::KK200:

Melikeee kesene berekett...
Cok mutlu ettin beni.
Iyi ki sizleri tanimisim:KK36::KK36:

Anneannenin ellerinden olan caya,kar kuresine ve Kerem icin olan kitaplarin ayri bir ozel :KK74:
Kesene bereket.:KK37:
canım ya asıl sen beni mutlu ettin, bu grup beni mutlu ediyor iyi ki varsınız cankızlar :KK200::KK200::KK200:

X