2. Geleneksel Kitap Kurtları Yılbaşı Çekilişi

K KenyaliZehra tatlım hediyelerine bayıldım,en çok da içinden çıkan notlara aklım gidiyor. Bayılıyorum!

loliss loliss 'im eski katilim kesene bereket, bu sene beni istemedin. :duduk: Çok güzel seçimler, benim gibi birini daha yazarla tanıştırdın. :KK200:
Çikolata ile çok aram yok. Bitter yerim ve lolis benim için şahane seçimler yapmış. :KK15: Fakat bu ETİ içibol olayı çok hoş oldu.
Aaa! Bu neymiş hiç görmemiştim dedim ve kutumda çıktı acun bey :KK76:

K KenyaliZehra im güle güle kullan her birini çoook güzeller
tatlı dostum loliss loliss karnı burnunda halletti hepsini valla, aferin kız sana :KK53:
:dondurma::dondurma::dondurma: sağ ol canım, seneye de sen bize lohusa halinle hediye paketi hazırla inşallah olur mu?
(kusura bakma bunu çok yazıyorum. SIKIYORSAM özür dilerim.:oops:)
loliss loliss kesene bereket cici anne :KK200::KK200:

K KenyaliZehra gule gule oku:nazar:
:nazar:
COk guzel oldu yahu bu cekilis:dua:
:KK200: sağ ol Pudra

işte tanıdığımız sevdiğimiz insanlarla yapınca tadından yenmedi cidden
çook mutluyum ben de
ve sırada gün var üstelik :KK73:
:KK6::KK6::KK6: evet...

Melinda bir şey soracağım bu gün işi nasıl oluyor? Hayır katılmayacağım ama merak ettim.
Şimdi diyelim sana alacağız. Senin vikitap üyeliğinden bakıp alıyoruz da mesela XXX kitabı ben de alıp başka arkadaş da alırsa :KK57: onu nasıl ayarlıyorsunuz?

Melinda bir şey soracağım bu gün işi nasıl oluyor? Hayır katılmayacağım ama merak ettim.
Şimdi diyelim sana alacağız. Senin vikitap üyeliğinden bakıp alıyoruz da mesela XXX kitabı ben de alıp başka arkadaş da alırsa :KK57: onu nasıl ayarlıyorsunuz?
o iş ALLAHa emanet filo. Artık inşallah denk gelmez diyoruz :KK53:

Hazır bilgisayarım yapılmışken hemen ben atlayıp cevap vereyim bu soruya :KK53:
Özelden grup kuruyoruz kuzu, orda herkes hangi kitabı almak istediğini yazıyor, böylece pişti olmuyoruz :KK51:

K KenyaliZehra canım benim beğenmene çok sevindim
Geçen yıl da çok sevdiğim arkadaşım __giz__ __giz__ di kurbanım, bu yıl yine çok iyi tanıdığım,çok sevdiğim filoma alcam diye çok mutlu oldum
Hoş bu yıl kim çıksa çok çok severek hazırlardım, hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum:KK200:

Güle güle kullan, lambayı son gün yetiştirdim çok şükür, aslında Türk kahvesi fincanı istedim ama içime sinen bir şey bulamadım, bu da idare eder artık:oops:

Ayrıca herşeyi ayrı ayrı paketlemek mirayın fikriydi:KK70:
Ayracın bir benzeri bende de var :KK50:
Araman, sıcaklığın ayrıca mutlu etti beni:KK36:
Öyle işte:KK51:

o iş ALLAHa emanet filo. Artık inşallah denk gelmez diyoruz :KK53:
:deli: ilahi Asmu :KK70:
Hazır bilgisayarım yapılmışken hemen ben atlayıp cevap vereyim bu soruya :KK53:
Özelden grup kuruyoruz kuzu, orda herkes hangi kitabı almak istediğini yazıyor, böylece pişti olmuyoruz :KK51:
tahmin ettiğim gibi
ayrıca merakımı giderdiğin için teşekkür ederim. :KK52:

Geçen yıl da çok sevdiğim arkadaşım __giz__ __giz__ di kurbanım, bu yıl yine çok iyi tanıdığım,çok sevdiğim filoma alcam diye çok mutlu oldum
Hoş bu yıl kim çıksa çok çok severek hazırlardım, hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum:KK200:

Güle güle kullan, lambayı son gün yetiştirdim çok şükür, aslında Türk kahvesi fincanı istedim ama içime sinen bir şey bulamadım, bu da idare eder artık:oops:

Kesene bereket lolisciğim hepsi pek şeker:)
K KenyaliZehra güle güle oku kullan tüket:) Rabbim tez zamanda doğru insanla hayatını birleştirmeyi ve minnak minnak filozoflar büyütmeni nasip etsin.

Kesene bereket lolisciğim hepsi pek şeker:)
K KenyaliZehra güle güle oku kullan tüket:) Rabbim tez zamanda doğru insanla hayatını birleştirmeyi ve minnak minnak filozoflar büyütmeni nasip etsin.
:KK22::KK22::KK22: İnşallah hayırlısı ile...
Ben de aynı duayı senin için ediyorum Asmu, gönlüne göre bir insanla evlenip senin gibi tatlı , şakacı Asmu'ların olmasını... :KK22:

:KK22::KK22::KK22: İnşallah hayırlısı ile...
Ben de aynı duayı senin için ediyorum Asmu, gönlüne göre bir insanla evlenip senin gibi tatlı , şakacı Asmu'ların olmasını... :KK22:
Sağol kuzum benim. Bide gizeme edelim :KK70::KK70::KK70::KK70: körler sağırlar biribiriniz ağırlar :confused::confused:
__giz__ __giz__

Oy canım benim sen de sağ ol.
Türk Kahvesi fincanı da severim ama kupam da şahane

Miray'ın aklını severim. Akıllı bıdık :anne:

Ben de seni seviyorum nahif arkadaşım. :KK60:

X