2. Geleneksel Kitap Kurtları Yılbaşı Çekilişi

Valla kızların gönderdiklerini görünce kendi hediyemde biraz pasif kaldı sanki :KK43: Çok korkuyorum beğenmez diyeee
Aynen ben de ..
Şu DonukPudra DonukPudra bile kavuştu hediyesine:63:
Güle güle oku bari:63:
Hahahaha
:rapci::rapci::KK45::KK45:
Sagol cnmmm:KK53::KK53:

Pudracim sonunda kavuştun hediyelerini asmuya rahat rahat havanı atabilirsin:)

Çok güzel kupaları bayıldım bu arada saatleri ayarlama Enstitüsü çok çok çok beğendiğim bir kitap hatta ben bu kitabı ruhi mucerret kitabına çok benzetmiatim tarz olarak:) güle güle oku güle güle kullan:)

Cok.tesekkur ederim:KK200:
Biktircam onu :-)

_Cassandra_ _Cassandra_ ciğim kesene bereket. çok tatlı herşey. Türk film karakterlerini nereden aldığını öğrensem ayıp olur mu o_O
@_ezelneva_ kesene bereket. Paketlerin de içindekilerde çok güzel içendekilerle :KK49: o ayraçlardan bende de var:) amasyalı benimkiler:dondurma:

Skosnob Skosnob güle güle kullan. :KK200::KK200:

_Cassandra_ _Cassandra_ ciğim kesene bereket. çok tatlı herşey. Türk film karakterlerini nereden aldığını öğrensem ayıp olur mu o_O
@_ezelneva_ kesene bereket. Paketlerin de içindekilerde çok güzel içendekilerle :KK49: o ayraçlardan bende de var:) amasyalı benimkiler:dondurma:

Skosnob Skosnob güle güle kullan. :KK200::KK200:
ayıp olmaz heralde canım nt den aldım:KK39:
bu arada buradan sana tekrar teşekkür ediyorum yardımın için :KK36::KK36:

Eveeet, sen çıtıpıtı birine alıyorsun, eledim seni, hem evliye de alıyordun sanki öyle hatırlıyorum o yüzden bir daha eledim seni. :KK12::KK70:

Asmum bana _Lavin_ _Lavin_ i fısıldadı. :KK37:

Söylediğim tüm ipuclarının yalan olduğu itirafınıda yapmıştım amaa :KK70:

X