- 8 Eylül 2012
- 5.006
- 7.868
- 198
- Konu Sahibi KenyaliZehra
- #3.241
bugün biri kavuşacak ama kim![]()
Benimki bugün çıktı yola daha, çok zor.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugün biri kavuşacak ama kim![]()
Aynen ben de ..Valla kızların gönderdiklerini görünce kendi hediyemde biraz pasif kaldı sankiÇok korkuyorum beğenmez diyeee
Hahahaha
Pudracim sonunda kavuştun hediyelerini asmuya rahat rahat havanı atabilirsin:)
Çok güzel kupaları bayıldım bu arada saatleri ayarlama Enstitüsü çok çok çok beğendiğim bir kitap hatta ben bu kitabı ruhi mucerret kitabına çok benzetmiatim tarz olarak:) güle güle oku güle güle kullan:)
bence bugün iki kişi kavuşacakbugün biri kavuşacak ama kim![]()
kıskanmadğımı söylemiştimCok.tesekkur ederim
Biktircam onu![]()
ayıp olmaz heralde canım nt den aldım_Cassandra_ ciğim kesene bereket. çok tatlı herşey. Türk film karakterlerini nereden aldığını öğrensem ayıp olur mu
@_ezelneva_ kesene bereket. Paketlerin de içindekilerde çok güzel içendekilerleo ayraçlardan bende de var:) amasyalı benimkiler
Skosnob güle güle kullan.
![]()
Teşekkür ederimayıp olmaz heralde canım nt den aldım
bu arada buradan sana tekrar teşekkür ediyorum yardımın için![]()
Az kaldı tamam mı. Atalantenin dediklerinede bakma senSakinim Asmum bekliyorum uslu uslu![]()
Eveeet, sen çıtıpıtı birine alıyorsun, eledim seni, hem evliye de alıyordun sanki öyle hatırlıyorum o yüzden bir daha eledim seni.
Asmum bana_Lavin_ i fısıldadı.
![]()
şu halde bana alıyorsun.Söylediğim tüm ipuclarının yalan olduğu itirafınıda yapmıştım amaa![]()
şu halde bana alıyorsun.![]()
Katilimi çok sevdiğim gibi kurbancığımıda çok seviyorum neden olmasın![]()
_Cassandra_ ciğim kesene bereket. çok tatlı herşey. Türk film karakterlerini nereden aldığını öğrensem ayıp olur mu
@_ezelneva_ kesene bereket. Paketlerin de içindekilerde çok güzel içendekilerleo ayraçlardan bende de var:) amasyalı benimkiler
Skosnob güle güle kullan.
![]()
Hiç sorun olmaz tatlımmmmBurdan sevgili kurbanima seslenmek istiyorum
Ilk cekilisim bazi acemiliklerim oldu
Hediye kaplarin yirtildi zaten sorun olmaz demistin
Ama genel anlamda bazi eksikliklerim var .
UZulme olur mu
Seneye telafi ederim![]()
Eveeet, sen çıtıpıtı birine alıyorsun, eledim seni, hem evliye de alıyordun sanki öyle hatırlıyorum o yüzden bir daha eledim seni.
Asmum bana_Lavin_ i fısıldadı.
![]()
sende çıtıpıtısın :) ama sen bana güvenSöylediğim tüm ipuclarının yalan olduğu itirafınıda yapmıştım amaa![]()