- 25 Ağustos 2011
- 18.322
- 13.422
-
- Konu Sahibi KenyaliZehra
- #3.261
Yok karıştırmıyorum. Sadece sessiz kalıyorum giz dışında. Hepsi çıkacak biliyorumAsmu ortaligi karistir git ohh
benim kocam b/s/h çalışanı o sebeple yanlı davranıp bosch-siemens diyorumAlakasız olacak ama beyaz eşya da tercihiniz hangi marka
Kafam çorba oldu da
benim kocam b/s/h çalışanı o sebeple yanlı davranıp bosch-siemens diyorum
Teşekkür ederim Kızçelerim.SiziSeviyorumDemismiydim kuzu benim vestel ve Samsung karışımı beyaz eşyalar, şimdilik bi sıkıntı yaşamadım. Samsung'un servisi biraz yavaş ama o da sadece bizim il ile alakalı olabilir bilemiyorum
Hediyesine kavuşanlar varmış sanırım, telefondan girdiğim için çok inceleyemedim. Güle güle kullanın kızçeler
Alakasız olacak ama beyaz eşya da tercihiniz hangi marka
Kafam çorba oldu da
Söylediğim tüm ipuclarının yalan olduğu itirafınıda yapmıştım amaa
sende çıtıpıtısın :) ama sen bana güven
Ay giz sen yazana kadar kendi kullandığımız ürünün markası aklıma bile gelmediBizim evdekiler bosch canım, bizimkiler memnun baya, bir sıkıntı yaşamadık.
Kesinlikle bosch , asla asla asla vestel alma benden tavsiye alırsan pişman olursunAlakasız olacak ama beyaz eşya da tercihiniz hangi marka
Kafam çorba oldu da
Ay giz sen yazana kadar kendi kullandığımız ürünün markası aklıma bile gelmediKafam nasıl darma duman olmuşsa
Siemens grileri var.bendeTeşekkür ederim Kızçelerim.
ben de olumsuz yorum okumuştum o sebeple kurutma makinesini ayrı almayı düşünüyorum (hala düşünüyorum evleneli 3 buçuk yıl olduSağolun tekrar konuyu hiç etmeyim daha fazla.
Aklım bosh tan yanaydı. Melina bende aynı fabrika ürünü diye simens profilo ya da olur gözüyle bakıyordum.
İyi oldu hatırlattığın.
Siz beni mazur görürsünüz bir soru daha sorayım. çamaşır ve kurutma makinası bir ara da ürünler için olumsuz yorum çok var kullanan var mı?
Eger yerin varsa ayri ayri almani oneririm.Sağolun tekrar konuyu hiç etmeyim daha fazla.
Aklım bosh tan yanaydı. Melina bende aynı fabrika ürünü diye simens profilo ya da olur gözüyle bakıyordum.
İyi oldu hatırlattığın.
Siz beni mazur görürsünüz bir soru daha sorayım. çamaşır ve kurutma makinası bir ara da ürünler için olumsuz yorum çok var kullanan var mı?
Leyla yi ben okumustum cok ama cok etkileyici bir kitap.K KenyaliZehra güle güle oku , kullan , ye
loliss kesene bereket. Leyla benimde merak ettiğim kitaplardan okudun mu daha önce?