2. Geleneksel Kitap Kurtları Yılbaşı Çekilişi

Skosnop cim gule güle kullan hepsi çok güzel yine bir toplumsal duyarlılık:) çok sevdim hepsini özellikle tepsi çok hoş:)

Aşk olsun.Bekletmedin ki. Beklesem de sorun değil zaten. Ben de hem kurbanımı hem katilimi çok sevdim. Daha yakından tanıdım sizleri. Neva da annesi gibi kitap sever olur umarım. Hediyeler için ona da çook teşekkür ettiğimi söyler misin

_bloom_ kesene bereket canım harikalar, Skosnob iyi günlerde tüket hepsini

Skosnop cim gule güle kullan hepsi çok güzel yine bir toplumsal duyarlılık:) çok sevdim hepsini özellikle tepsi çok hoş:)

Çok teşekkürler kızlar

Burdan sevgili kurbanima seslenmek istiyorum
Ilk cekilisim bazi acemiliklerim oldu
Hediye kaplarin yirtildi zaten sorun olmaz demistin
Ama genel anlamda bazi eksikliklerim var .
UZulme olur mu
Seneye telafi ederim

Valla kızların gönderdiklerini görünce kendi hediyemde biraz pasif kaldı sanki Çok korkuyorum beğenmez diyeee

Bir ortadan kayboldum hediyeler havalarda uçuşmuş.
Skosnob çok güzel hediyelerin, keyifle oku.

_bloom_ kesene bereket, çok güzeller her biri.

DonukPudra şükür kavuşturana iyi günlerde kullan canım, yeşil çayın enfes görünüyor.

_Cassandra_ kesene bereket canım, ince düşünülmüş seçimlerine bayıldım.

Pudracim sonunda kavuştun hediyelerini asmuya rahat rahat havanı atabilirsin:)

Çok güzel kupaları bayıldım bu arada saatleri ayarlama Enstitüsü çok çok çok beğendiğim bir kitap hatta ben bu kitabı ruhi mucerret kitabına çok benzetmiatim tarz olarak:) güle güle oku güle güle kullan:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…