• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2. Geleneksel Kitap Kurtları Yılbaşı Çekilişi

Geldim geldiiimmm
@_ezelneva_ ymış katilim.Çoook teşekkür ederim.Fotoğrafları birazdan yükleyeceğim. Her parçayı ayrı sevdim.Emeğine sağlık
Bir de kızını yerim:)Kaç yaşındaydı? Neva'yı soyadı sanması hikayesine kahkahayla gülmüştüm.Hatta eşime de anlattım.Şimdi bize bu güzelleri o minik kızla annesinin göndermesine çok şaşıracak

Had gözün aydın eski katilimmm:KK200: @_ezelneva_ Benim katilim sandımdııııııı:kızgın:

inşallah seversin canım, yalnız sen baya içine doğdu heralde ben ilk bi şok yaşadım ne yapsam nasıl çaktırmasam diye ama işte olduğu kadar

Ay acmaya kiyamiyorum..
MAvi asigiyim posetine kiyamiyorum...
TUrkuazz...
:KK200::KK200:

Evet dimi:KK73::KK73::KK37:
Cekilisten once de kurbanimi hissetmistim.

Filozof prenses ozelden yazinca hic.sasirmadim:-):KK36::KK33:

Bana ezelneva da alabilir.
Loliss de alabilir.
Atalanteyi eledim .
Of beynim uyustu

Melikeeeeee
Katilimmmm
:KK200::KK200::KK200::rolleyes::rolleyes:

Hislerimde yanilmadimmmm:KK73::KK73::KK73::KK73:

Had gözün aydın eski katilimmm:KK200: @_ezelneva_ Benim katilim sandımdııııııı:kızgın:

Ay acmaya kiyamiyorum..
MAvi asigiyim posetine kiyamiyorum...
TUrkuazz...
:KK200::KK200:

Evet dimi:KK73::KK73::KK37:
Cekilisten once de kurbanimi hissetmistim.

Filozof prenses ozelden yazinca hic.sasirmadim:-):KK36::KK33:

Neler oluyor burda böyle. Kurbanlar katiller birbirine karışmış :D Benim hediyem ulaşmadı mı kiii :KK51:

K KenyaliZehra ahh canım katilcim... Geçmiş olsun. Dikkat et kendine. Dün o kadar güldük ki sayende. Eşime anlattım senin üzerine ne kadar gittiğimi. Katilim aktif mi, samimimiyiz, yazıyormu filan diye :KK70: :KK70: :KK70:
Sağ ol canım, migren tuttu gene :KK43:

:-) öyle mi demiştin.
Şimdi yazışmamıza baktım.
Ben de "galiba muhabbetin var bu kişiyle" demişim :-)

Selam kızlar.
Yoksa siz hala katilini bulamayan ve hediyelerinizi alamayanlardan mısınız :KK73::KK73:
he annem onlardanım, hadi göndersinler bana da:cry:
yok biz anlarız lavinciğim merak etme :KK53::KK53:

ya ben görmemiş gibi hemen hediyelere atladım o_O hiç hanımefendi olamadım :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
görgüsüz:63:
Bana ezelneva da alabilir.
Loliss de alabilir.
Atalanteyi eledim .
Of beynim uyustu
aman tanrım sen de kavuştun:kızgın:

Back