2. Geleneksel Kitap Kurtları Yılbaşı Çekilişi

Tam çay icicektim aklıma geldin cesminaz:)
Kupa kardeşliği:)

Bende de bu aşkının metal renginden var, kancam yoktu haftasonu annemden çaldım dört tane kupaları asmak için :KK53:
Sabah kahvaltıda mr. Mrs kupalarını kullandık hatta, foto çekecektim uyku sersemi unutmuşum :lülülü:
Dün akşam jelibonumuzu da bi güzel yedik, çikolataları idareli kullanıyoruz ama bitsin istemiyorum :dondurma:
xyzt-5544 xyzt-5544 kuzum huhuhuhu :KK25::KK25: Nerdesin gitmedin mi işe? Özlerim ben seni :confused:

İşe geldim kuzu da bilgisayar iptal olmuş benim, düzelir diye bu saate kadar bekledim ama format atılmaya başlandı ben de dayanamadım telefondan bakıyorum :-)
Bugün normale göre biraz az giderim sanırım, beni özleyin :cry:

Geldim geldiiimmm
@_ezelneva_ ymış katilim.Çoook teşekkür ederim.Fotoğrafları birazdan yükleyeceğim. Her parçayı ayrı sevdim.Emeğine sağlık
Bir de kızını yerim:)Kaç yaşındaydı? Neva'yı soyadı sanması hikayesine kahkahayla gülmüştüm.Hatta eşime de anlattım.Şimdi bize bu güzelleri o minik kızla annesinin göndermesine çok şaşıracak

Geldim geldiiimmm
@_ezelneva_ ymış katilim.Çoook teşekkür ederim.Fotoğrafları birazdan yükleyeceğim. Her parçayı ayrı sevdim.Emeğine sağlık
Bir de kızını yerim:)Kaç yaşındaydı? Neva'yı soyadı sanması hikayesine kahkahayla gülmüştüm.Hatta eşime de anlattım.Şimdi bize bu güzelleri o minik kızla annesinin göndermesine çok şaşıracak
tuttu tahminimmm :KK73::KK73::KK73:

X