- 2 Nisan 2013
- 4.796
- 5.398
- 32
- Konu Sahibi KenyaliZehra
- #3.141
Benim hediyelerimde bugün teslim omcak umarım beğenir kurbanım. Çok heycanlıyımm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok biz anlarız lavinciğim merak etmeGünaydn mutlu haftalar.
Ben de nihayet kargomu verdim, yaırn teslim görünüyor ama bence çarşamba ancak gider. KArgocu abi 1 kutu koli bandı kullandı galiba zarar görmesin diye kurbancığıma biraz zahmet olacak açması.
Nickimi yazmayı unutmuşum notlara, Van dan gelen kargo benimmm.
ya ben görmemiş gibi hemen hediyelere atladım hiç hanımefendi olamadımSen niye beni aramadın, çok kırıldım Asmum.
Benim hediyelerimde bugün teslim omcak umarım beğenir kurbanım. Çok heycanlıyımm
Beğenirim kiiii
Aaiiyyy camdannn bakimmm is yapamiyorm kargomu dusunmektenGünaydın kızlar kurbancığım hediyem dağıtıma çıkmış gelir inşallah birazlardan
_meLinDa_ Y yesil_zeytin_ @_ezelneva_ hediyeleriniz çok güzel güle güle kullanın __giz__ @cesmi_naz Y yesil_zeytin_ kesenize bereket
Aaiiyyy camdannn bakimmm is yapamiyorm kargomu dusunmekten
Cuma günü boynum tutuldu arkaya bakmaktan.
Bugün de ben beklemiyorum kargomu hadi bakalım :)
olabilir neden olmasın az kaldı zaten kargomun gelmesine bekleyelim bakalım_Cassandra_ katilim misin :))))))
geçmiş olsun canımHerkese merhaba,
Migrenli insan Filozof'tan sevgiler... Hafta sonu ağrı sızı yüzünden bir sayfa bile okuyamadım. Başım hâlâ sızlıyor ve de sol gözüm. :'(
Hediyelerine kavuşanlar:
Hediye Alacak Kişi > Hediye Alınacak Kişi
asmunikal > ezelneva
Skosnob > NAR
melinda > kalinkaselin
kalinkaselin > cesminaz
giz > asmunikal
Cesmi_naz > melinda
nar > melikeeee
Filozof_Prenses > atalante
_Cassandra_ katilim misin :))))))
Herkese merhaba,
Migrenli insan Filozof'tan sevgiler... Hafta sonu ağrı sızı yüzünden bir sayfa bile okuyamadım. Başım hâlâ sızlıyor ve de sol gözüm. :'(
Hediyelerine kavuşanlar:
Hediye Alacak Kişi > Hediye Alınacak Kişi
asmunikal > ezelneva
Skosnob > NAR
melinda > kalinkaselin
kalinkaselin > cesminaz
giz > asmunikal
Cesmi_naz > melinda
nar > melikeeee
Filozof_Prenses > atalante
foto bekliyoruz en acilindenBana resssssmennnnn kocamaaaaaan bir koli geldiiiiiii
Heyecandan bakamıyorum
foto bekliyoruz en acilinden
kim göndermiş onu söyle bariAçamıyorum kiiii.
Müdürle bir görüşmem var. Öğlene kadar bitmez. Çaaat diye çatlayabilirim