- 8 Eylül 2012
- 5.006
- 7.868
-
- Konu Sahibi KenyaliZehra
- #3.021
Cok bariz yazamam suan gizim..
Ama pazartesi benim kargom kurbanimda olacak insallah.
Gerçekten, büyük zevkle :)Ay canım benim bende sana göndermek istiyorum o zaman
Y yesil_zeytin_ ,_meLinDa_ güle güle kullanın keyifle okuyun kızlar hepsi çok güzel
__giz__ , xyzt-5544 kesenize bereket.
Ben de ben deO zaman ulaştığında sorarım, söylersin olur mu ? Fark ettim mi acaba ? Bi öğreneyim.Bu çekilişle beraber iyice meraklı teyze modu oldum.
O zaman ulaştığında sorarım, söylersin olur mu ? Fark ettim mi acaba ? Bi öğreneyim.Bu çekilişle beraber iyice meraklı teyze modu oldum.
TamamdirBen de ben de
Ben de ben de
zehir hafiyem iş başındaŞimdi
Pudra ya lavine ya lolis e alıyor.
Kargoyu dün salı çarşamba verdi ve hala ulaşmadı. Lolis İstanbul'da ve cuma bilemedim cumartesi teslime edilebilirdi kargosu.
Ama pudranın kargosu hala teslim edilmediğine göre lavin diyorum
Ah hata ustune hata..Şimdi
Pudra ya lavine ya lolis e alıyor.
Kargoyu dün salı çarşamba verdi ve hala ulaşmadı. Lolis İstanbul'da ve cuma bilemedim cumartesi teslime edilebilirdi kargosu.
Ama pudranın kargosu hala teslim edilmediğine göre lavin diyorum
Sen lohusasinzehir hafiyem iş başında
Bana lavin göndermişse en son alan olabilirim, öyle demişti di mi
Ama ben o zamana kadar kıskançlıktan 6351910 parça olabilirim
Tüm katiller çok zevklisiniz, kesenize bereket
Tüm kurbanlar çok şanslısınız, keşke benim olsalardı
ay şimdi uzun uzun yazabilirim
canımxyzt-5544 ım çok ince düşünmüş, o minik minik notlarına bayıldım
sevimli ayraçlarına bittimmm
Abim Deniz' i onun yorumundan sonra deli gibi merak edip eklemiştim vikitap listeme
almaya kalksam kim bilir ne zaman sıra gelirdi ona o sebeple harika oldu hediye gelmesi
diğer kitabın da yorumları çok güzeldii onu katilciğimle beraber okuyacağız
minik eiffelli mandallarımı gördünüz mü
kupayı da sevdiceğimin şehir dışında-yurt dışında olduğu zamanlar yalnız kalıyorum o zaman kullanayım da içim ısınsın diye düşünüp almış
çerçeveme eşimle güzel anılarımıza dair bir foto koyucam ya da dur, Allah nasip eder de hamile kalabilirsem ilk ultrason fotosunu oraya koyucam
mektupta 2017 de çok istediğim miniğime kavuşmam için bulunduğu temenni çok duygulandırdı işte o zaman saldım gitti gözyaşlarını
bugün bir arkadaşımla sorun yaşamıştım modum düşmüştü eve gelirken ama şimdi bomba gibiyim
hatta bu gazla kocamı yemeğe götürcem
Kızlar ben bi türlü koli bulamadım. Kolisiz gönderenler sorun yaşadınız mı?
kalinkaselin ve xyzt-5544 kitap okuma lambasi hakkinda bilgi istiyorum sonra sizden..
Bn kitapyurdunda kalem seklinde olanlara bakmistim ama stokta yok.
xyzt-5544 teşekkür ederim minnoşum. Sen de güle güle kullan, senin seçimlerine de bayıldım ayrıca. Hepimiz şanslıyız.
Bana isigin fotosunu atar misin? kalem gibi olandan mi yoksa tam ekran gibi mi?Bence de bu sene çekiliş çok güzel oldu, hepimiz çok şanslıyız