- 8 Eylül 2012
- 5.006
- 7.868
- Konu Sahibi KenyaliZehra
- #3.001
Kızlar ben bi türlü koli bulamadım. Kolisiz gönderenler sorun yaşadınız mı?
Geçen sene kolisiz göndermiştim ben, o zaman da bardak vardı, bir şey olmamıştı. Sıkıntı yaşamamıştım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar ben bi türlü koli bulamadım. Kolisiz gönderenler sorun yaşadınız mı?
Ama beklerim sorun yok demiştinn
Ama beklerim sorun yok demiştinn
Ya katilime sulanmaBana almıyor musun ?
Güven bana. Seni nasıl terayağından kıl çeker gibi buldum lavin sana konu kapanmıştırBana almıyor musun ?
Whatsaptan atayım da bakıp bakıp kıskan
Dogru.
Su Asmu benden once aldi diye cok kiskanclik cektim
Ya katilime sulanma
Hos benim bas suphelim melike
Güven bana. Seni nasıl terayağından kıl çeker gibi buldum lavin sana konu kapanmıştır
Whatsaptan atayım da bakıp bakıp kıskan
Çok uzak bir yer derken. Acaba lavine mi alıyorsunuz. Hiç ip uçuşa vermediniz.Bende kutu bulamadım inşallah bir şey olmaz uzak yer diye acayip sardım buda nesi böyle deme kurbanım olurmu
Hiç ipucu vermedimmiÇok uzak bir yer derken. Acaba lavine mi alıyorsunuz. Hiç ip uçuşa vermediniz.
Pudra ya lavine ya lolise.
Ben bir soru sormustum cok yakinlarda ordan kurbanim ipucu cikarir aslinda
Ben bir soru sormustum cok yakinlarda ordan kurbanim ipucu cikarir aslinda
Genel bir soru degildi. Konusma sirasinda geciyordu yazarsam simdi cok bariz ortaya cikar.Neydiiii
Genel bir soru degildi. Konusma sirasinda geciyordu yazarsam simdi cok bariz ortaya cikar.
Bazi sahislar da hediyelerini aldilar diye ugramazlar buralarahafta basina dek
Hepsini de kiskandim
Ben sana gönderirim üzülme :)Ya çok üzüldüm sağlık olsun kitap okumayı çok severim bu bölümü uzun zamandır uğramıyordum
Cok bariz yazamam suan gizim..Neydi ki Pudram ?
Merak ettim,
Ay canım benim bende sana göndermek istiyorum o zamanBen sana gönderirim üzülme :)