- 8 Eylül 2012
- 5.006
- 7.868
-
- Konu Sahibi KenyaliZehra
- #2.981
Asmu bayıldım bayıldım çok güzel güle güle kullan gizem çok güzel hediyeler ve ayrıca o mutlu yılbaşından benimde var kazaklı Noel baba:) melindayla pişti oldunuz:)
çok uğraştım ama becerdimmmmm
koşun koşunnnnn
Gizem yürekten kocaman amin diyorum. İnşallah gitmek gidincede oradan sana hediye almak nasip olur. Hepsine tek tek çok yapıldım. Çorapların hala tek tek farklı farklı ayağımda : DY yesil_zeytin_ beğenmene çok sevindim kuzum, Budala'yı almayı düşündüm sonradan ama hep sipariş verebilirim cümlenden dolayı pişti olmayalım dedim. Kupanın bir değişik versiyonu bende de var çok severek almıştım, sevdiğim kişiye de kendime aldığım gibi mutlulukla aldım. Kırılmamış olmasına da çok sevindim. :) Çorapları iyi ki almamışsın, içine doğmuş demek ki, senin yerine ben almış oldum.
İtalya'ya çok gitmek istiyorum dediğinde aklıma direkt bu geldi, bende de var hem beni hatırlatsın hem de bir gün italya'dan daha güzellerini almamız için şans getşrir belki.
Seviyorum çok seni.
Kizlar hediyelrinizi guke gule okuyun. birazdan bakacagim bendesu Asmu bile hediyelerine kavustu ya
Katilim.cok ayip ettin
kendini fazlasıyla geliştirdin, beni çok şaşırttınbir zamanlar bana b12 eksikliği var diyenler duyunbkz.özge
Kuzum telefondan kk girmek çok zor. Ben sana ing atarımVe göremeden çıkıyorum. Hoşçakalın.
Pazar akşamı görüşmek üzere.
Mutlu paket açmalarrrrrrr.
face e fotolar gönderilmedi nedense yaa
ben de telefondan paylşmaya çalışıcam bakalım
Çok zorlandım ama başardım.ay çıldırıcam neden böyle oluyo
ne face e yollayabildim, ne telefondan burada paylaşabildim ne de mailimine atabildim fotoları
gitmiyo arkadaş bir türlü
en son çare telefondan url ye çevirip öyle paylaşmaya çalışıcam umarım olur
Anacımız seni kıskandırmak tı başardıysak NE mutlu bizeOfff cok kiskandimmmm
Kizlar kesenize bereket... Selin gizzz ve cesmi...
Cok ozenli paketleranlamli hediyeler
Ozgem Asmu Cesmi gule gule -keyifle tadini cikarin.
Kucuk seyler nasil mutlu ediyor insani.
Iyi ki katilmisimiyi ki varsiniz.
Asmu bayıldım bayıldım çok güzel güle güle kullan gizem çok güzel hediyeler ve ayrıca o mutlu yılbaşından benimde var kazaklı Noel baba:) melindayla pişti oldunuz:)
Saol kuzum. Darısı başına. Daha güzelleri senin olsun:)Her açılan pakete bayılıyorum.Hepsi birbirinden güzel.
__giz__ @cesmi_naz hediyelerinizin her parçası birbirinden güzel.@_asmunikal_ _meLinDa_ gğle güle okuyup kullanın
Ya bak gizeme de lavin alacak bekle senkendini fazlasıyla geliştirdin, beni çok şaşırttın
bu aralar senle gurur duya duya yoruldum
ajandalarımız da aynıTeşekkürler canım, sen de iyi günlerde kullan :) melindayla aynı yerlerde dolaşmışız anlaşılan
ajandalarımız da aynı
bence d&r dan aldık ikimiz de
Ayaklarım sıcacık:)
Saol kuzum. Darısı başına. Daha güzelleri senin olsun:)
Ya bak gizeme de lavin alacak bekle sen
Ama beklerim sorun yok demiştinnKizlar hediyelrinizi guke gule okuyun. birazdan bakacagim bendesu Asmu bile hediyelerine kavustu ya
Katilim.cok ayip ettin