- 16 Ocak 2014
- 3.763
- 5.240
- 38
-
- Konu Sahibi KenyaliZehra
- #3.061
Hislerin körelmiş. Bana bana bihterine güven artık
Lavin gize alsın
Pudra lavine veya lolise alsın :)
Bir Sherlock Holmes kolay yetişmiyor bilmezsiniz siz
Umarım beğenirsin. Telefonlada aradığın için çok mutlu oldum. Teşekkür ederim. Çok beğendiğim iki kitap. Umarım sende keyifle olursunEvet benim hediyemde geldi
Ama katilim bana kırılmış çok üzüldüm keşke fırsatım olsaydı da çok çok girebilseydim. İnşallah bundan sonra telafi ederim.
Y yesil_zeytin_ canım çok teşekkür ederim hepsini çok beğendimellerine emeklerine sağlık kesene bereket
Resimleri ekliyorum.
Çok tatlısın
Ama sen buralardaydın bence haksızlık ediyorsun kendine :)Geçen ay sonu iş yoğumluğundan girememiştim.Sen de küstüm kurbanıma dedin._meLinDa_ da daha aktif olalım yazdı senle konuşup.Dedim ki kesin kurbanı benim
Sen nasıl hissettin kurbanının ezelneva olduğunu
Biz onla yazışıyoduk kurbanının aktif olmadığını söylediGeçen ay sonu iş yoğumluğundan girememiştim.Sen de küstüm kurbanıma dedin._meLinDa_ da daha aktif olalım yazdı senle konuşup.Dedim ki kesin kurbanı benim
Sen nasıl hissettin kurbanının ezelneva olduğunu
Pudra da taciz ede ede hal olduBiz onşa yazışıyoduk kurbanının aktif olmadığını söyledi
Ben de skosnob mu acaba dedim asmu da yok skos yine aktif bence dedi
O zaman ezelneva olduğunu düşündüm
Mantikli bir fikirBana ezelneva almış olabilir. Çünkü filo'cum bir grup oluştu demişti. Ben asmuya aldım, asmu ezelneva ya, o da bana alacak ve biz bşr grubu oluşturmuş olacağız, nasıl fikir ?
Pudra da taciz ede ede hal olduyok atalante değil diyorum hayır o diyor
Aşk olsunBana ezelneva almış olabilir. Çünkü filo'cum bir grup oluştu demişti. Ben asmuya aldım, asmu ezelneva ya, o da bana alacak ve biz bşr grubu oluşturmuş olacağız, nasıl fikir ?
Aşk olsunlavin dedim ya
Bir grup şöyle oluştu
Selin cesmiye
Cesmi özgeye
Özge Seline
Canım zaten çok okumak istedigim 2 kitaptı teşekkür ederimUmarım beğenirsin. Telefonlada aradığın için çok mutlu oldum. Teşekkür ederim. Çok beğendiğim iki kitap. Umarım sende keyifle olursun