2. Geleneksel Kitap Kurtları Yılbaşı Çekilişi

Bana isigin fotosunu atar misin? kalem gibi olandan mi yoksa tam ekran gibi mi?
Malum oglumu uzun sure salliyorum gece bari okurum.

Off katilimmm su cezmi ve Asmu beni gicik etti hediyelerinle :63::KK11:
Acaba bende pazartesi nispet yapabilir miyim:işsiz:

Ekran gibi olan bu Pudra'cığım, haftasonu kullanırım pazartesi günü de atarım fotoğrafını. Çok net okunuyor kitap gerçekten, büyük kolaylıkmış ve böyle birşey hiç haberim yokmuş :KK45:

Katilciğin duyar inşallah senin de sesini :dua:

Beğenmen ve whatsap yazışmalarımız o kadar mutlu etti ki beni, ne mutlu bana :KK200::KK200:

Ayraç için başka bir niyetim vardı aslında, ama ben sipariş verene kadar kitapyurdundan "aynı gün" olan termin süresi "3 güne" çıktı :işsiz: Öyle olunca değişiklik yapmak zorunda kaldım. Diğeri olsaydı daha iyiydi ama bunları da ben çok beğendim sen de beğendiğin için çok mutluyum :KK36:

Senin çıktığını öğrendiğim an koşarak listene baktım ve ilk sayfada "Abim Deniz"i görünce tamamdır bu dedim. Hatta sen bi ara listende azaltmaya gidince bu kitabı listenden çıkartacaksın diye korktum, neyse ki çıkartmamışsın :-) Öbür kitap ise beraber okumamız için özel olarak alındı zaten :KK200:
Eiffelli mandallar ise tamamen @DonukPudra nın kutusunu çok beğenince, öyle bir kutuda bulamayınca teselli hediyesi olarak gönderildi :KK70:
Çerçeveyi de en güzel sen değerlendirirsin, çok da güzel bir planın olmuş 2017 içerisinde bu hayalin gerçek olur inşallah :dua:

Kısacası çok mutluyum kurbanım sen olduğun için ve seni mutlu edebildiğim için. 2017 en güzel yıllarının başlangıcı olsun inşallah :KK36::KK36::KK36:
Sen benim canımsın
Çok seviyorum seni :KK200:

Cesmi o kadar mutlu oldum ki beğenmene:)
Geçen seneden deneyimli olduğum için inan hiç zorlanmadım:)

:))) hatta bu sene ıki kere çok mutluyum hem kendi hediyelerini çok ama çok ama çok beğendim hemde kurbancigim benim hediyelerimi beğendi su an çekilişe katıldığım için çok mutluyum:)

Seri kurbanım benim :)

Asmu neden senden suphelebdigimi açıklıyorum:)

Hatırlıyorsan daha yılbaşı çekiliş topiği bile acilmamisken 3 kişi bana çıkabilir belki demiştin:)

Biri bendim , biri melinda diğeri de cesmi idi:)
Çeşmeye ben aliyodum zaten o baştan elenmisti:)
Atalante de o kadar net konuşmuştu ki melindaya alıcak gibi gelmişti bana:)
Melindaninda gize alacagindan niyeyse çok emindim:)
O yüzden senin için tek seçenek kalıyodu:)
BANA BANA BIHTERINE:)

:))) hatta bu sene ıki kere çok mutluyum hem kendi hediyelerini çok ama çok ama çok beğendim hemde kurbancigim benim hediyelerimi beğendi su an çekilişe katıldığım için çok mutluyum:)

Me mutlu size :KK200: keşke herkes bu duygular ile olabilse..

Me mutlu size :KK200: keşke herkes bu duygular ile olabilse..

Asmu neden senden suphelebdigimi açıklıyorum:)

Hatırlıyorsan daha yılbaşı çekiliş topiği bile acilmamisken 3 kişi bana çıkabilir belki demiştin:)

Biri bendim , biri melinda diğeri de cesmi idi:)
Çeşmeye ben aliyodum zaten o baştan elenmisti:)
Atalante de o kadar net konuşmuştu ki melindaya alıcak gibi gelmişti bana:)
Melindaninda gize alacagindan niyeyse çok emindim:)
O yüzden senin için tek seçenek kalıyodu:)
BANA BANA BIHTERINE:)
Hislerin körelmiş. Bana bana bihterine güven artık :halay:
Lavin gize alsın
Pudra lavine veya lolise alsın :)
Bir Sherlock Holmes kolay yetişmiyor bilmezsiniz siz:21::rolleyes:

X