- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
- Konu Sahibi KenyaliZehra
- #2.741
kız ben seline gönderdim ya yurtiçi ilen_meLinDa_ mıydı mng yle gönderen?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız ben seline gönderdim ya yurtiçi ilen_meLinDa_ mıydı mng yle gönderen?
Bilmem hiç ilgilenmiyorum. Benim katilim de kayıp Acaba uğramayanlardan mı
Ben olsam da sorun etmem. Ayrıca da gayet geldin gittin ilgilendin, daha ne olsun?Sağol canım. Bu yıl topiğe de çok gelemedim bi de böyle olunca çok üzüldğm hakkını veremedim çekilişin diye.
BilmemAsmumm sen kime alıyorsun ? Bana alma durumun var mı ?
Bilmem hiç ilgilenmiyorum. Benim katilim de kayıp Acaba uğramayanlardan mı
kız ben seline gönderdim ya yurtiçi ilen
Bana sorun olmaz Melike, iş adresimi verdim ben. Cumartesi burada olmayınca pazartesi getiriyorlar.kızlar bir şey soracağım şimdi ben kargoyu bugün göndereceğim ama ya yarın gelirse de ulaşamasa kimler için sıkıntı olur cumartesi gelmesi?
bence sen bana alacaksın canım öyle sanıyorum, ay nihayet bir katil adayı bulabildim kendime biraz geç oldu amaBana sorun olmaz Melike, iş adresimi verdim ben. Cumartesi burada olmayınca pazartesi getiriyorlar.
Bilmem
tıpSeninki evli miydi ? Sana da sorayım.
Benim icin sorun olmazGidemedim okula biraz mırın kırın ettiler ama yapacak bir şey yok. Eşim de okulda belletmen nöbetçi yalnızım yani
Ümidini kes dedin yaBen sana böyle mi yapıyordum ?
Son ben alacakmışım hissediyorum Sende gönderdin oysakiGeçen sene ilk ben almıştım, bu sene sona mı kalacağım acaba ? Çok merak ediyorum, katilimi de bulamadım zaten.
Benim icin sorun olmaz
Zaten en son ben alcm bence
Siz iyi olun Nil ile
Geçen sene ilk ben almıştım, bu sene sona mı kalacağım acaba ? Çok merak ediyorum, katilimi de bulamadım zaten.
Aynı duyguları paylaşıyoruz kaderdaşlarım Ne katilimi buldum, nede hediyelerimgeldiSon ben alacakmışım hissediyorum Sende gönderdin oysaki
Sonunda doğruyu buldun Melikebence sen bana alacaksın canım öyle sanıyorum, ay nihayet bir katil adayı bulabildim kendime biraz geç oldu ama
atalante , profil fotografın çok hoş. kim o? hangi ünlüAynı duyguları paylaşıyoruz kaderdaşlarım Ne katilimi buldum, nede hediyelerimgeldi