2. Geleneksel Kitap Kurtları Yılbaşı Çekilişi

Hep şüphelendim ama hep böyle dedim ben de kendi kendime " yok artık, iki sene üst üste böyle şanslı olamam" diye Şanslıymışım demek, geçen sene uğurlu gelmişti selinim, bu sene de uğurlu gelecek, senem çok güzel geçecek demek ki

ah ikizler ah

yarın onun için çok önemli bir gün o nedenle erken gitsin mutlu olsun demiştin ya ben doğumu kastettin sandım

kalinkaselin peki neden ilk gün filo birbirimizi kandırmayalım falan dedin. Biz filozofa alacağını sonradan değiştirdiğini düşündük
Çünkü ay aciklim herseyi:)
Cesmici ısrarla katilim yine sen ol diyodu bende beni tahmin ettiğini düşündüm ve filo zaten herkesi bildiği için hedef olarak onu seçtim:)

Ezelnevayi dusunmemin sebebi beni çıkıyorsa eklemiş olması ama sonradan düşündüm ne zaman ekledogibi bilmiyodum ben yeni ekledi sanmıştım:)

Ve seni düşünmenin sebebini sonra sölicem ama:)

Sorun degil katilcim
Kendim.cagirdim zaten bunu katilcim bekletme diye diye en son ben alacagim kargoyu bak gorun yazdim daha bugun
Yeter ki mutluluk olsun ben beklerim
Ama cok bekletme
En sona Y yesil_zeytin_ alsin da catlasin

Ama çok istiyordum yine senin kurbanın olmanı napayım
Başkası olsaydı kıskanırdım bile valla, geçen seneden sonra Halen daha geçen seneki tatlı ayraçlarım duruyor, hem de hem eşime hem bana vardı, daha geçen gün muhabbeti geçti evde o ayraçların. Bu senede sen kurbanım çok şanslı dedikçe ben fesatlandım burda, meğer yine benmişim o

Ezelnevanin vikitap ta beni eklemesi yanlış yazmışım:)

ah kurgular kurgular
Bekleyeceğim.

Sorun degil katilcim
Kendim.cagirdim zaten bunu katilcim bekletme diye diye en son ben alacagim kargoyu bak gorun yazdim daha bugun
Yeter ki mutluluk olsun ben beklerim
Ama cok bekletme
En sona Y yesil_zeytin_ alsin da catlasin
Neden bana sen mi alıyorsun. Geç mi göndercen

Cnm ya ceşmicigim çok güldüğüm bişey var söylemeden edemiycigim:)
Sen geçen gün bugün katılımın itiraf günü kimse çıksın benim desin dedin:) bende benim dedim inanmadın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…