- 7 Kasım 2012
- 11.553
- 11.942
-
- Konu Sahibi KenyaliZehra
- #2.441
Kargomu verdim.
Kutuyu açmadı, içindekileri saydım bir güzel. Yalnız bir ters çevirdi, kurbanım kutumun içi dışına çıkmış olabilir, kusura bakma.
Ama çok merak etmiştimmm ben.Resim boyutları yüzünden yükleyemiyorum nasıl yapcam:S
Darısı başıma
Yükledim canım. programla resim birleştirince kabul etti site.Ama çok merak etmiştimmm ben.
Nasıl çözülür sorun bilmiyorum.
İnşallah canım. Sen bana mı alıyorsun acaba ? Evli demiştin sanki.
Yükledim canım. programla resim birleştirince kabul etti site.
Evet evet çok güzel. Hatta dün sayıklıyordum livaneli okumak istiyorum diye.Orada kalabalık yapmak istemedim. Çok güzel görünüyoru güle güle kullan hepsini.Skosnob çok iyidir bu hediye işlerinde eski katilim benim.
Evet evet çok güzel. Hatta dün sayıklıyordum livaneli okumak istiyorum diye.
Darısı başınıza. Ay çok mutlu bişey bizim çekilişimiz.
Güle güle kullan NARSkosnob Nasıl teşekkür etsem bilemedim. Her ayrıntıya özenmişsin. Her ayrıntıya dikkat etmişsin. Beni en mutlu edecek şeyleri cımbızla seçip hazırlamışsın. Çok ama çok mutlu oldum. Notudan tut da benim sevdiğim kahve çeşidine kadar..
Kitabım zaten sayıkladığım bir kitaptı. Listemden nokta atışı yapmışsın resmen. Tüm ayraçlarım içinde en güzeli senin hediyen. Kupam zaten bir o kadar zarif. Hepsine bayıldım.
Paketim açtığımdan beri şapşal şapşal gülümsüyorum.
Çok kıskanacaksınız kızlar. Ve içlerinde bir hediyem daha var ki hayatımda aldığım en özel hediyelerden biri.
Geliyor resimler birazdan çok mutluyum çooook.
bu arada cidden kalbin çok temizmiş, dün sordun Livaneli'den ne okusam diyeNedense kargomu ilk gün alacağımı düşünmüyordum. HattaSkosnob tan başta şüphelensemde vazgeçirmişti beni. Bir de paket resmini paylaşınca çok içim gitmişti.
Kabul ediyorum çok ballıyım.
Ama burada hepimiz çok özenliyiz. Sizin katilleriniz de çok güzel seçimler yapmışlardır. Bizim grup doğuştan ballı.
Size bişey itiraf ediyorum. Katilimin kim olduğunu öğrendim
Teşekkür ederim Yurtiçi KArgo, bana gönderi numarasını mesajla gönderdiğin ve katilimin ilk iki harfini bildiğim için
Çok büyük şoktayım yalnız taklalar atasım var ofiste
bu arada cidden kalbin çok temizmiş, dün sordun Livaneli'den ne okusam diye
kimmiş:)Size bişey itiraf ediyorum. Katilimin kim olduğunu öğrendim
Teşekkür ederim Yurtiçi KArgo, bana gönderi numarasını mesajla gönderdiğin ve katilimin ilk iki harfini bildiğim için
Gel tanışalım önce... Ben kısaca F... P...Size bişey itiraf ediyorum. Katilimin kim olduğunu öğrendim