2. Geleneksel Kitap Kurtları Yılbaşı Çekilişi

Ortak okuma etkinliğimizin kitapları neydi bakayımda sipariş vereyim. Hatta kurbanıma aldığım bir kitabı kendime de almıştım zaten diğerinden de alayım.:21:

Yaaa bak senin için heyecan bitti artık, heyecanlanma sırası bizde :KK45:
Ben hatta yarın işyerinde açıp da aceleye getirmeyeyim diye akşama kadar da bekleyeceğim bide. Eve gidince geniş geniş açıp sevineceğim hepsine :deli: Daha heyecanlı olacak :deli:

Yaaa bak senin için heyecan bitti artık, heyecanlanma sırası bizde :KK45:
Ben hatta yarın işyerinde açıp da aceleye getirmeyeyim diye akşama kadar da bekleyeceğim bide. Eve gidince geniş geniş açıp sevineceğim hepsine :deli: Daha heyecanlı olacak :deli:
Benim için bitmedi heyecan hiçte bile.:63: Kurbanıma ulaşmadı daha hediyem.:işsiz:

kalinkaselin kalinkaselin hediyelerin çok güzel. kıskanılacak kadar var itiraf ediyorum.
_meLinDa_ _meLinDa_ kesene bereket çok güzel secimler yapmışsın. Bu ara da o hindistan cevizli çiko varya ömrümü yedi benim:KK70: Marketlerde çılgınlar gibi arıyordum bir aydır. İyi ki hamile değilim senin yüzünden bi yerim şişcekti. :p

kalinkaselin kalinkaselin hediyelerin çok güzel. kıskanılacak kadar var itiraf ediyorum.
_meLinDa_ _meLinDa_ kesene bereket çok güzel secimler yapmışsın. Bu ara da o hindistan cevizli çiko varya ömrümü yedi benim:KK70: Marketlerde çılgınlar gibi arıyordum bir aydır. İyi ki hamile değilim senin yüzünden bi yerim şişcekti. :p
ah kuzum benimmmm
stok yapıp sana da yollarım ben o çikiletadan :KK73:

X