- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
-
- Konu Sahibi KenyaliZehra
- #2.461
Yok canım, hiç kusura bakmam ben.Bir saat kadar önce kargomu verdim:)
Kurbancigim yanlız ben kaçak kat çıkmak isterken böyle biçimsiz töbe bismillah acayip bir paket haline döndü
Yakından bakınca deterjanin yanina yapıştırılmış esantiyon yumuşatıcı gibi duruyo ... uzaktan biçimsiz bir robota benziyo şekil için kusura bakma emi:)
Cnm filo ya organizasyon sahibi olmak bunu gerektirir:)Yok canım, hiç kusura bakmam ben.
Sen rahat ol.
Söylemeyeceğim yarın görün, ama çok sevdiğim ve çok istediğim halde beklemediğim biri
cesmi naza alıyorBir saat kadar önce kargomu verdim:)
Kurbancigim yanlız ben kaçak kat çıkmak isterken böyle biçimsiz töbe bismillah acayip bir paket haline döndü
Yakından bakınca deterjanin yanina yapıştırılmış esantiyon yumuşatıcı gibi duruyo ... uzaktan biçimsiz bir robota benziyo şekil için kusura bakma emi:)
Kimmiş ki merak ettim
Bir bana gönderen yok zaten ortada, çok mutsuzum.
Kız deli niye bozuliyim:) ip ucu vercem dedim sen ipin kendini buldun:)Gelir gelir sana da gelir
Acaba ben kim olduğunu anladım diye katilim bana bozuldu mu şuan diye düşünüyorum
Ama çok heyecanlandım ya, hiç beklemiyordum tutamadım kendimi
:)) ve deneyimli , duble , çift dikiş , seri katılım ben nihahahahaha:)cesmi naza alıyor
Gelir gelir sana da gelir
Acaba ben kim olduğunu anladım diye katilim bana bozuldu mu şuan diye düşünüyorum
Neden?Söylemeyeceğim yarın görün, ama çok sevdiğim ve çok istediğim halde beklemediğim biri
Cnm filo ya organizasyon sahibi olmak bunu gerektirir:)
Yok bozulmadım.Gelir gelir sana da gelir
Kız deli niye bozuliyim:) ip ucu vercem dedim sen ipin kendini buldun:)
:)) ve deneyimli , duble , çift dikiş , seri katılım ben nihahahahaha:)
Katilim sen bana fısılda söz ben buradan duyurmam elime gelene kadar paketim.
Çok usluyumdur ben cidden bak.
Neden?Kargo zaten bugün eline ulaşmayacak mı?
Yok bozulmadım.
:)) ve deneyimli , duble , çift dikiş , seri katılım ben nihahahahaha:)