2. Geleneksel Kitap Kurtları Yılbaşı Çekilişi

Bir saat kadar önce kargomu verdim:)
Kurbancigim yanlız ben kaçak kat çıkmak isterken böyle biçimsiz töbe bismillah acayip bir paket haline döndü
Yakından bakınca deterjanin yanina yapıştırılmış esantiyon yumuşatıcı gibi duruyo ... uzaktan biçimsiz bir robota benziyo şekil için kusura bakma emi:)

Kurbancigim yanlız ben kaçak kat çıkmak isterken böyle biçimsiz töbe bismillah acayip bir paket haline döndü
Yakından bakınca deterjanin yanina yapıştırılmış esantiyon yumuşatıcı gibi duruyo ... uzaktan biçimsiz bir robota benziyo şekil için kusura bakma emi:)
Yok canım, hiç kusura bakmam ben.
Sen rahat ol. :dondurma:

cesmi naza alıyor :KK73::KK73::KK73:

Söylemeyeceğim yarın görün, ama çok sevdiğim ve çok istediğim halde beklemediğim biri :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Neden? :KK64: Kargo zaten bugün eline ulaşmayacak mı?
Cnm filo ya organizasyon sahibi olmak bunu gerektirir:)
:KK28::KK28::KK28:

Gelir gelir sana da gelir :-)

Acaba ben kim olduğunu anladım diye katilim bana bozuldu mu şuan diye düşünüyorum :KK64:
Ama çok heyecanlandım ya, hiç beklemiyordum tutamadım kendimi :kızgın:
Yok bozulmadım. :p
(hâlâ ısrarla ve inatla cesminaz'a hediye aldığını iddia eden filozof :KK70: )

Kız deli niye bozuliyim:) ip ucu vercem dedim sen ipin kendini buldun:)

Kargodan mesaj gelince bi an boş bulunup baktım, sonra yıldızlı şekilde harfleri görünce aha dedim ben ne şanslıyım :rolleyes::rolleyes:
Hem bir yandan senin olduğunu düşünüyordum, hem de iki sene üstüste olmaz diyordum. Neyse ki çok şanslıymışım ben :dua::emir_bebek: Bundan sonra her sene ben kurbanın olacam senin, çok sevdim bu işi :KK73::KK73:

:)) ve deneyimli , duble , çift dikiş , seri katılım ben nihahahahaha:)

:KK60:
Katilim sen bana fısılda söz ben buradan duyurmam elime gelene kadar paketim.
Çok usluyumdur ben cidden bak. :110:

Katilin benim

madem açığa çıktı şunu anlatayım.

Ben şimdi çekilişi yaptım. Herkese kim çıktığını gönderdim.
kalinkaselin kalinkaselin dedi ki: "Ben geçen sene de Çesmi'ye almıştım."

"Aaa! Üzüldüm ama bilmiyordum. Hoş bilsem de ne yapabilirdim ki gerçi? :KK43: " dedim.

Kalinka: Olur mu öyle şey , ben çok mutlu oldum. Çesmi'yi de çok severim, dedi. :oops:

Cesmi kalinka'ya "senden şüpheleniyorum ama yok artık iki sene üst üste olmaz." dedikçe gülümsedim burada :):KK15:

Skosnob Skosnob çok güzel seçimler canım tema fikri harika @N-A-R canım güle güle kullan, güle güle oku canım
Kurbancığım daha yeni buldum paket kağıdı ancak paketleyeceğim ama kutum yok inşallah beğenirsin yarın verebileceğim kargoya sanırım en son benim kurbanımın ki gelecek affet beni kurbanım olur mu fazla kızma bana

X