2. Geleneksel Kitap Kurtları Yılbaşı Çekilişi

madem açığa çıktı şunu anlatayım.

Ben şimdi çekilişi yaptım. Herkese kim çıktığını gönderdim.
kalinkaselin kalinkaselin dedi ki: "Ben geçen sene de Çesmi'ye almıştım."

"Aaa! Üzüldüm ama bilmiyordum. Hoş bilsem de ne yapabilirdim ki?" dedim.

Kalinka: Olur mu öyle şey , ben çok mutlu oldum. Çesmi'yi de çok severim, dedi. :oops:

Cesmi kalinka'ya "senden şüpheleniyorum ama yok artık iki sene üst üste olmaz." dedikçe gülümsedim burada :):KK15:

Hep şüphelendim ama hep böyle dedim ben de kendi kendime " yok artık, iki sene üst üste böyle şanslı olamam" diye :confused: Şanslıymışım demek, geçen sene uğurlu gelmişti selinim, bu sene de uğurlu gelecek, senem çok güzel geçecek demek ki :KK200:

@loliss le cesminin isim olarak özellikleri o kadar uyuyormuş ki bende ip ucu verdikten sonra farkettim :) sonradan adında yada soyadinda k var yada n harfi var diyecektim:) ikisi de evli:)

Ikisi de özel içecek belirtmedi:) ve ben Türk yazar aldım diyince lolis üstüne alındı bozmak istemedim:)
yarın onun için çok önemli bir gün o nedenle erken gitsin mutlu olsun demiştin ya ben doğumu kastettin sandım :KK45:

kalinkaselin kalinkaselin peki neden ilk gün filo birbirimizi kandırmayalım falan dedin. Biz filozofa alacağını sonradan değiştirdiğini düşündük :KK51:
Çünkü ay aciklim herseyi:)
Cesmici ısrarla katilim yine sen ol diyodu bende beni tahmin ettiğini düşündüm ve filo zaten herkesi bildiği için hedef olarak onu seçtim:)

Ezelnevayi dusunmemin sebebi beni çıkıyorsa eklemiş olması ama sonradan düşündüm ne zaman ekledogibi bilmiyodum ben yeni ekledi sanmıştım:)

Ve seni düşünmenin sebebini sonra sölicem ama:)

@Skosnob çok güzel seçimler canım tema fikri harika SiziSeviyorumDemismiydim SiziSeviyorumDemismiydim canım güle güle kullan, güle güle oku canım
Kurbancığım daha yeni buldum paket kağıdı ancak paketleyeceğim ama kutum yok inşallah beğenirsin yarın verebileceğim kargoya sanırım en son benim kurbanımın ki gelecek affet beni kurbanım olur mu fazla kızma bana

Sorun degil katilcim :KK53:
Kendim.cagirdim zaten bunu katilcim bekletme diye diye en son ben alacagim kargoyu bak gorun yazdim daha bugun :KK53::KK53:
Yeter ki mutluluk olsun ben beklerim :KK200::KK200:
Ama cok bekletme:KK45:
En sona Y yesil_zeytin_ alsin da catlasin :bicak::63::KK70:

Cesmici ısrarla katilim yine sen ol diyodu bende beni tahmin ettiğini düşündüm ve filo zaten herkesi bildiği için hedef olarak onu seçtim:)

Ezelnevayi dusunmemin sebebi beni çıkıyorsa eklemiş olması ama sonradan düşündüm ne zaman ekledogibi bilmiyodum ben yeni ekledi sanmıştım:)

Ama çok istiyordum yine senin kurbanın olmanı napayım :skandal:
Başkası olsaydı kıskanırdım bile valla, geçen seneden sonra :KK53: Halen daha geçen seneki tatlı ayraçlarım duruyor, hem de hem eşime hem bana vardı, daha geçen gün muhabbeti geçti evde o ayraçların. Bu senede sen kurbanım çok şanslı dedikçe ben fesatlandım burda, meğer yine benmişim o :rolleyes::rolleyes:

Ezelnevanin vikitap ta beni eklemesi yanlış yazmışım:)

ah kurgular kurgular:işsiz::işsiz::işsiz:
Bekleyeceğim.

Sorun degil katilcim :KK53:
Kendim.cagirdim zaten bunu katilcim bekletme diye diye en son ben alacagim kargoyu bak gorun yazdim daha bugun :KK53::KK53:
Yeter ki mutluluk olsun ben beklerim :KK200::KK200:
Ama cok bekletme:KK45:
En sona Y yesil_zeytin_ alsin da catlasin :bicak::63::KK70:
Neden bana sen mi alıyorsun. Geç mi göndercen:bicak:

Ama çok istiyordum yine senin kurbanın olmanı napayım :skandal:
Başkası olsaydı kıskanırdım bile valla, geçen seneden sonra :KK53: Halen daha geçen seneki tatlı ayraçlarım duruyor, hem de hem eşime hem bana vardı, daha geçen gün muhabbeti geçti evde o ayraçların. Bu senede sen kurbanım çok şanslı dedikçe ben fesatlandım burda, meğer yine benmişim o :rolleyes::rolleyes:
Cnm ya ceşmicigim çok güldüğüm bişey var söylemeden edemiycigim:)
Sen geçen gün bugün katılımın itiraf günü kimse çıksın benim desin dedin:) bende benim dedim inanmadın:)

X