2. Geleneksel Kitap Kurtları Yılbaşı Çekilişi

Orada kalabalık yapmak istemedim. Çok güzel görünüyoru güle güle kullan hepsini. Skosnob Skosnob çok iyidir bu hediye işlerinde eski katilim benim.
Evet evet çok güzel. Hatta dün sayıklıyordum livaneli okumak istiyorum diye.:KK68:
Darısı başınıza. Ay çok mutlu bişey bizim çekilişimiz.

Evet evet çok güzel. Hatta dün sayıklıyordum livaneli okumak istiyorum diye.:KK68:
Darısı başınıza. Ay çok mutlu bişey bizim çekilişimiz.

Canım tüm hediyelerini güle güle kullan hepsine bayıldım :KK37:
Skosnob Skosnob ne kadar düşüncelisin. Özellikle TEMA düşüncene bayıldım ve kendime kızdım nasıl gelmedi aklıma diye :olamaz:
Keşke benim olsaydı dedim valla her bir hediye için ne yalan söyleyim :KK53:

Skosnob Skosnob Nasıl teşekkür etsem bilemedim. Her ayrıntıya özenmişsin. Her ayrıntıya dikkat etmişsin. Beni en mutlu edecek şeyleri cımbızla seçip hazırlamışsın. Çok ama çok mutlu oldum. Notudan tut da benim sevdiğim kahve çeşidine kadar..
Kitabım zaten sayıkladığım bir kitaptı. Listemden nokta atışı yapmışsın resmen. Tüm ayraçlarım içinde en güzeli senin hediyen. Kupam zaten bir o kadar zarif. Hepsine bayıldım.
Paketim açtığımdan beri şapşal şapşal gülümsüyorum.
Çok kıskanacaksınız kızlar. Ve içlerinde bir hediyem daha var ki hayatımda aldığım en özel hediyelerden biri.
Geliyor resimler birazdan çok mutluyum çooook.
Güle güle kullan NAR
Ben hemen gidip fotoğraflara bakayım. :KK55:

Nedense kargomu ilk gün alacağımı düşünmüyordum. Hatta Skosnob Skosnob tan başta şüphelensemde vazgeçirmişti beni. Bir de paket resmini paylaşınca çok içim gitmişti.
Kabul ediyorum çok ballıyım.
Ama burada hepimiz çok özenliyiz. Sizin katilleriniz de çok güzel seçimler yapmışlardır. Bizim grup doğuştan ballı.:KK200::KK200:

Nedense kargomu ilk gün alacağımı düşünmüyordum. Hatta Skosnob Skosnob tan başta şüphelensemde vazgeçirmişti beni. Bir de paket resmini paylaşınca çok içim gitmişti.
Kabul ediyorum çok ballıyım.
Ama burada hepimiz çok özenliyiz. Sizin katilleriniz de çok güzel seçimler yapmışlardır. Bizim grup doğuştan ballı.:KK200::KK200:
bu arada cidden kalbin çok temizmiş, dün sordun Livaneli'den ne okusam diye :KK37:

Size bişey itiraf ediyorum. Katilimin kim olduğunu öğrendim :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Teşekkür ederim Yurtiçi KArgo, bana gönderi numarasını mesajla gönderdiğin ve katilimin ilk iki harfini bildiğim için :dua:
Çok büyük şoktayım yalnız taklalar atasım var ofiste :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::skandal::skandal::skandal:

Ay kim miş kimmiş.

bu arada cidden kalbin çok temizmiş, dün sordun Livaneli'den ne okusam diye :KK37:

Katiliminde temizmiş kalbi baksana nasıl bilmiş en çok istediğimi.:KK200::KK200:

Size bişey itiraf ediyorum. Katilimin kim olduğunu öğrendim :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Teşekkür ederim Yurtiçi KArgo, bana gönderi numarasını mesajla gönderdiğin ve katilimin ilk iki harfini bildiğim için :dua:
Çok büyük şoktayım yalnız taklalar atasım var ofiste :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::skandal::skandal::skandal:
Gel tanışalım önce... Ben kısaca F... P...
F. P... yazıyordu değil mi? :p yani Filozof Prenses

X