- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
-
- Konu Sahibi KenyaliZehra
- #2.421
gizli gizli yollayan biri de olabilir benceBen de kendimden şüpheleniyodum
Ama dün üç kişi gönderdi. Sen, Selin ve Nar. Nar olmayacağına göre selin kalıyor bitek geri
Senin bildiğin melinda, selin, narBen de kendimden şüpheleniyodum
Ama dün üç kişi gönderdi. Sen, Selin ve Nar. Nar olmayacağına göre selin kalıyor bitek geri
sen misinnnn
Cesmi'ye hediye alanı bulmaya çalışmıyor muyuz?sen misinnnn
ama sen evliye alıyodun hatta bendim kurbanın
Evet hiç aklıma bile gelmedi ucundan bile geçmedi o kadar özenerek hazırladığın belli ki ne kusuru su an ben kutumdakilerden şüphe etmeye başladım ya nasıl mutlu oldum nasıl mutlu oldum inanamazsın çok teşekkür ederim:)kıyamam sana canım benim, inşallah mutlu etmiştir hediyelerim seni
kutu için kusura bakma olur mu
çok tatlıydın, hiç şüphelenmedin benden
K KenyaliZehra çiğim hediye topiği açsana
Ya birde o ayıran özellik vardı değilmi bende saf gibi kesin gezdir diyodum hay Allah kendim hiç aklıma gelmemişti bide soruyorum beni ne ayırmak ki diye çok güldüm şimdi kendime:)yok değil
yüz yüze görüştük biz onla, ziyaretime gelmişti
aynı yerde değiliz kiii
aranızda bir onunla yüz yüze görüştüm
Cesmicim ya o çok acemiligimdi benim bu sene alacağım kişiye daha deneyimli olacağım sayende:) acemiligimi sende attım:)
Öğlen arası göndereceğim:) yani bugün cumartesi kesin eline geçer hatta belki yarın
yok narın katili bulmaya çalışıyom benCesmi'ye hediye alanı bulmaya çalışmıyor muyuz?
Cesminaz da evli
gizli gizli yollayan biri de olabilir bence
kim o sinsi
Senin bildiğin melinda, selin, nar
Bir de dikkatinden kaçan var; buraya yazmıştı.
Cesmicim ya o çok acemiligimdi benim bu sene alacağım kişiye daha deneyimli olacağım sayende:) acemiligimi sende attım:)
Öğlen arası göndereceğim:) yani bugün cumartesi kesin eline geçer hatta belki yarın
pardon canım, hatlar karıştı.yok narın katili bulmaya çalışıyom ben
ıslık öttürünce sen yolladın sandım
Kızlar hediyelerim çok içime sindi. İnşallah kurbanım da beğenir. Bana gelse ben beğenirdim şahsen. Öyle de alçak gönüllüyüm hahaha
Yalnız zor yetiştirdim kargoya.Hatta kargocuyu beklettim. Tam paketi kapatacağım masamda bir şey unuttuğumu farkettim. 3-4 kere geldim gittim :)En son kapattım, kargo poşetine adresi yazdım veee paket poşete sığmadı
Daha büyük paket aldım falan adam bu esnada hep bekledi beni sağolsun
Cesminaz , dün gönderen bak kim?
xyzt-5544 , dün gönderen bak kim?
Hani "birisi daha yazdı gönderdiğini senin dikkatinden kaçmış" demiştim ya
ama tabii çaktırmadan gönderenler de olabilir
Aaaaa ak doğruuu, hatta kutuyu beğenip buna da sulanmıştım ben
Demek ki bana değilmiş
Ya paketimi açar açmaz bir yoğunluk oldu ki sorma yazamadım hemen. Yüklüyorum resimleri şimdi.
Skosnob Nasıl teşekkür etsem bilemedim. Her ayrıntıya özenmişsin. Her ayrıntıya dikkat etmişsin. Beni en mutlu edecek şeyleri cımbızla seçip hazırlamışsın. Çok ama çok mutlu oldum. Notudan tut da benim sevdiğim kahve çeşidine kadar..
Kitabım zaten sayıkladığım bir kitaptı. Listemden nokta atışı yapmışsın resmen. Tüm ayraçlarım içinde en güzeli senin hediyen. Kupam zaten bir o kadar zarif. Hepsine bayıldım.
Paketim açtığımdan beri şapşal şapşal gülümsüyorum.
Çok kıskanacaksınız kızlar. Ve içlerinde bir hediyem daha var ki hayatımda aldığım en özel hediyelerden biri.
Geliyor resimler birazdan çok mutluyum çooook.
heyecanla bekliyorummmmmYa paketimi açar açmaz bir yoğunluk oldu ki sorma yazamadım hemen. Yüklüyorum resimleri şimdi.
Skosnob Nasıl teşekkür etsem bilemedim. Her ayrıntıya özenmişsin. Her ayrıntıya dikkat etmişsin. Beni en mutlu edecek şeyleri cımbızla seçip hazırlamışsın. Çok ama çok mutlu oldum. Notudan tut da benim sevdiğim kahve çeşidine kadar..
Kitabım zaten sayıkladığım bir kitaptı. Listemden nokta atışı yapmışsın resmen. Tüm ayraçlarım içinde en güzeli senin hediyen. Kupam zaten bir o kadar zarif. Hepsine bayıldım.
Paketim açtığımdan beri şapşal şapşal gülümsüyorum.
Çok kıskanacaksınız kızlar. Ve içlerinde bir hediyem daha var ki hayatımda aldığım en özel hediyelerden biri.
Geliyor resimler birazdan çok mutluyum çooook.