Arkadaşlar ben 2 kez ard arda kürtaj oldum. 7 ve 8 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu. Çıldırmışçasına bir sürü test yaptırdım ve hiçbir sonuç alamadım. Eşime ve bana yapılan genetik testler, kromozom uyuşmazlığı, trombofili paneli (yani kan pıhtılaşması).. Hepsi negatif çıktı. Yani benim 2 meleğimin ölüm sebebi belirlenemedi. Bu konuda uzman profesörlere gittim ve tek söyledikleri bu testleri boşuna yaptırmışsın, bunlar para tuzağı oldu. İlk 3 aydaki düşüklerde, kalp durmalarında tıp sebebini bulamıyormuş. Şuan 3. Kez hamileyim, hamile kalmadan önce günde 1 adet bebe asprinine başlamıştım zaten. Şuanda da günde 1 adet asprin kullanıyorum, ilaveten hergün kan sulandırıcı iğne ve haftada 1 düşük ihtimaline karşılık iğne oluyorum. Yine manyak gibi doktor geziyordum, son gittiğim prof dediki eğer bu bebek senin kısmetinse yaşayacak yoksa ne sen birşey yapabilirsin ne de bizler. O yüzden bıraktım artık. Allah büyük dua ediyorum 🙏 siz de içinizi ferah tutun tedbir amaçlı birer asprin yutun bir zararı yok nasılsa. Gerisi tevekkül ne yapalım 🙏
çok geçmiş olsun kayıpların için inşallah bu gebeliğinde sorunsuz geçer ve sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip eder Rabbim. Kısmeti varsa oluyor gerçekten bende buna inanıyorum hastalıklar bahane Rabbim her birimize hayırlı evlatlar nasip etsin. Kaç haftalıksın.?