2.gebelikte kan pihtilasmasi yasanir mi

İNŞALLAH herşey güzel olur yoluna girer ve bebeklerimizi kucaklarız.. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun zor gerçekten. sürekli insanın beyinini meşgul ediyor. Senin kayıbın daha fazla rabbim birdaha yaşatmaz inşallah.. sen hemen hamile kalabiliyormusun? sonuçlardan sonra inşallah.....

inşallah canım eğer pıhtılaşma varsa önce aspirin kullanmam gerekicekmiş süresi ne kadar onu bilmiyorum sonuca göre doktor söyliyecek ve hamile kalınca iğneye başlıyacağız doğuma kadar iğneye devam edicez inşallah bi sonuç alırız da hepimiz en azından neden düştüğünü bilip ona göre yol izleriz

inşallah canım eğer pıhtılaşma varsa önce aspirin kullanmam gerekicekmiş süresi ne kadar onu bilmiyorum sonuca göre doktor söyliyecek ve hamile kalınca iğneye başlıyacağız doğuma kadar iğneye devam edicez inşallah bi sonuç alırız da hepimiz en azından neden düştüğünü bilip ona göre yol izleriz

hayırlısı bakalım. inşallah git bakalım yarın hayırlısıyla..

hayırlısı bakalım. inşallah git bakalım yarın hayırlısıyla..

genetik tahlilimi yaptırdım hadi hayırlısı bakalım

Hayirlisi olur insallah .. Zor oldu mu... Genetikte ilgilendiler mi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

zor olmadı ama sonuçlar 1 ay sonra çıkacak bide benim eşime de aynı tahlili yaptılar

sende tıbbı genetik bolümünde mi verdin kanı

sende tıbbı genetik bolümünde mi verdin kanı

Hayir ben genetik bölümüne gitmedim sadece bana trombofili paneli testi yapiliyor. Kromozom analizi değil. Sen tahliller kromozom analizi herhalde

Hayirlisi olur insallah .. Zor oldu mu... Genetikte ilgilendiler mi

Cnm mrb sen nasılsın naptın testleri ben bu arada genklinik aradım orayı fiyat aldım toplamda 600 lira tutuyor benim testler 10 günde de sonuç çıkıyormuş

Cnm mrb sen nasılsın naptın testleri ben bu arada genklinik aradım orayı fiyat aldım toplamda 600 lira tutuyor benim testler 10 günde de sonuç çıkıyormuş

mrb canım ben bugun kartal eğitim araştırmada verdim ücretsiz yapılıyo yarın gitsen tahlil yaptırabilirsin tıbbı genetik bölümüne sonuçlar 1 ay sonra çıkıyo dediler ben ara ara arıyıp sorucam çıktı mı diye

Hayir ben genetik bölümüne gitmedim sadece bana trombofili paneli testi yapiliyor. Kromozom analizi değil. Sen tahliller kromozom analizi herhalde

canım trombofili panal ide aynı test ben netten baktım sanırım o genel adı trombofili paneli nedir diye aratınca dr.un bana yazdığı test isimleri çıkıyo

mrb canım ben bugun kartal eğitim araştırmada verdim ücretsiz yapılıyo yarın gitsen tahlil yaptırabilirsin tıbbı genetik bölümüne sonuçlar 1 ay sonra çıkıyo dediler ben ara ara arıyıp sorucam çıktı mı diye

ümran polikliniği mi aradın

Merhaba.. Bende dun kan verdim trombofili için. Düşük sayisi falan dormadilar hemen yaptılar. İstersen sende bu şekilde yaptir bir daha para vermeye gerek yok eklem arkadaşin gittiği yere yada benim gittiğim yere git istersen sana biraz uzak sanirim ama mecbur kaylanacagiz

Tibbi genetikte sana düşük sayisi sordular mi hangi tahlilleri yapıyorlar inşallah iyi sonuçlar cikar en azından tedavi edilebilir bir şey olsun inş.

Tibbi genetikte sana düşük sayisi sordular mi hangi tahlilleri yapıyorlar inşallah iyi sonuçlar cikar en azından tedavi edilebilir bir şey olsun inş.

benim düşüklerimi dr. bi kagıda yazdı tahlil isimlerini ve eşler arası diye gittim kağıdı verdim dr.a bunları yaptırmak istiyorum dedim hiç bişey sormadı hemen yazdı tek sıkıntım 1 ay sonra çıkması biraz sabırsızlanıyorum ama geç olsun güç olmasın tabi

bütün tahlilleri yapıyolar orda, sen kaç tüp verdin dün

bütün tahlilleri yapıyolar orda, sen kaç tüp verdin dün

Benden bir tüp aldilar..sen randevuyu hangi bölümden almistin hangi Dr.a gittin

Ya bekleyeceğiz mecbur. Sen hemen hamile kalabiliyor musun.

Benden bir tüp aldilar..sen randevuyu hangi bölümden almistin hangi Dr.a gittin

benden 2 tüp aldılar.. randevuyu mhrs den tıbbi genetik e aldım dr. eylem gökmeydan... hemen hamile kalabiliyormusun derken sonuca göre mi , yoksa kolay hamile kalmak mı? sonuca göre bilmiyorum ama bir kerede hamile kalıyorum kolay oluyo benim hamile kalmam... peki sen

Back