2.gebelikte kan pihtilasmasi yasanir mi

Cnm bende 11 Mart'ta kürtaj oldum aynı acıyı arka arkaya yaşamışızaslında Dr bana 3 ay ara vermemi söyledi ama ben o kadar beklemek istemiyorum çünkü benim kürtajım vakumlu oldu rahime herhangi bi zararı yok bildiğim kadarıyla testlerimi yaptırıp sonuçlarını aldıktan sonra denemek istiyorum bu arada bana 5 çeşit test ismi yazmış ama okuyamıyorum tam doktor yazısı ama bana söylediği fiyat 1000/1500 civarında sanırım daha detaylı bir test istedi benden bu arada ben yeni Bosna nisa hastanesine gidiyordum

3 ay ara bencede gereksiz artık dediğin gibi yeni yönetemlerle rahim hırpalanmıyor..çapada da yapılıyor o testler bildiğim kadarıyla. ama şu genklinikten bir fiyat al bakalım.. inşallah hiçbirşey yoktur sağlıklı bir bir şekilde hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah.. tarihlerimiz aynı bakalım durumlarımız nasıl gelişecek. haberleşmeyi kesmeylim.. bir üniversite hastanesinden ya da çapadan randevu alıp gitmeyi bir dene istersen. gerekirse Allah affetsin 2-3 düşük dersin. Bende bu konuda hiç yalan söylemek istemiyorum ama bazen mecbur kalıyor insan. Aynı acıları yaşamak zor gerçekten. Eğer kan pıhtı sorunu varsa tedavisi var neden kayıplar yaşandıktan sonra olsun ki.. Allah yardımcımız olsun

Son düzenleme:

Son düzenleme:

Haklısın cnm eğerki öyle bir sorun varsa bunu bilmek gerekir en azından önlem almış oluruz...ayrıca benim doktorum bana şunuda söylemişti eğerki kan pıhtısı olursa bunun başka belirtiside olurmuş mesela tansiyonun yüksek olurmuş bunun dışında başka belirtilerde oluyormuş.bu arada sonuçlarını bana bildirirsin umarım örün yoktur ve en kısa zamanda güzel haberlerimizi alırız

İnşallah... Bende onu merak ediyordum. Bu kan pihtilasmanin başka belirtileri neler acaba..benim tansiyon genelde düşük seyreder. Başka ne tarz belirtiler var acaba. İnternette bulamadim. Bakalim Dr ne diyecek bana. Hayirli insallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bugün devlet hastanesinde trombofili paneli için kan verdim hadi hayirlisi

Bugün devlet hastanesinde trombofili paneli için kan verdim hadi hayirlisi

hayırlı sonuçlar alırsın inşallah hangi hastane ve sonuçlar ne zaman çıkıyo

aminn inşallah hayırlısı olur.. Göztepe eğitim araştırmaya gittim. Pek ilgilenmediler düşük sayısıyla falan... trombofili paneli yapalım dedim tamam gireyim tahlili dedi o kadar kanımı verdim geldim kısmetse 10 günden sonra çıkabilir veyaz birazdaha uzun sürebilir dediler bakalım barkod numarası var elimde takip edeceğim internetten..

orda dr. yazmadımı tahlılı direk labratuara mı gittin

hastaneyi arıyorum genetiğinde bölümleri varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…