2.gebelikte kan pihtilasmasi yasanir mi

cnm hamişssin sanada yapıp yollayabılırım kargoyla biraz düşüncesizlik ettim kusura bakmayın kendı cnm hıc bısey ıstemıyorya o yuzden paylastım

yok canım ya canım birşey istemiyor benim sağol düşündüğün için.

cnm burda ailem gıbı oldunuz canın nezaman isterse ne olursa olsun elımden ne gelırse yaparım cnm

bende cıkıcam kasımda işten bı ara ayarlıyalım da bulusalım :)

Saolasın canım.. sende öyle.. size alıştım.... inşallah görüşürüz senin şu güzel içli köftelerden yeriz :)
sen ve bebiş iyi olunda gerisi kolay :)

yaa şu g.gidiyordan sipariş verirken keşke birde ultra erken gebelik testi alsaymışım..

GEÇEN GÜN SAĞDA İDİ şimdi sol tarafta kasığıma bir şeyler batıyor anacım sağlı sollu geliyorlar :)

Saolasın canım.. sende öyle.. size alıştım.... inşallah görüşürüz senin şu güzel içli köftelerden yeriz :)
sen ve bebiş iyi olunda gerisi kolay :)
kulağa çok hoş geliyor söylediklerin cnm ya inş dedıgın gıbı güzel olur herşey de hep beraber bulusur dertlersırız

kızlar kötüyüm ben 20 gün önce amcamın kızı dogum yapmıstı simd,de face ye resımlerı koymus cok kötü oldum gecen yıllarıma aglıyorum ve sankı hıç sahip olamıcakmısm gıbı gelıyor hep eşime demişimdir koskoca ev ısınmıyor soguk gelıyor ne kadar sıcak olsada hep bişeyler eksık hayatta allahıma şükürler olsun ki hamıleyım rabbım bana tekraradan nasip etti ama çok korkuyorum ben sankı içimde bieyler kopuyor ne olur kızlar benım için dua edin size yavlarıyorm ağlamakta harap oldum

pericim nerdesin enişte nasıl

Saolasin canim.. Allah hepimize nasip etsin.. Bu defa olur inşallah Rabbim nasip eder hepimize inşallah..
Senin nasil gidiyor bebis iyi mi kiz mi erkek mi
:)
erenpaşa nick değişmişsin sanırım yakışmışta :)
Hamile oldugunu bilmiyordum gözün aydın maşallah:)
Rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip eylesin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…