2.gebelikte kan pihtilasmasi yasanir mi

yeni haftaya ümitsiz olarak girdim gene biliyorum sizler ve eşim ben den bezdiniz ama nebıleyım belirtiler kaybolunca korkuyorum inş güzel haberler veririm sizlere zamn gecmıyor bir türlü

kasıkta ağrın falan yok mu arada zaten sürekli belirti olmuyor bende de öksürünce arada kasığım ağrıyor bi de midem tuhaf bugün ama hastalıktan da olabilir pregesterondan mı nedir bir de sabahları da öğürüyorum öyle rahatlıyorum sürekli kendini dinleme canım ya bebek strese giriyomuş.

erenpaşa bat a son 7 kaldı dimi çok heyecanlı inşallah güzel haberi alırız senden de.

erenpaşa bat a son 7 kaldı dimi çok heyecanlı inşallah güzel haberi alırız senden de.
Hayırlısı canım inşallah.. bir an önce öğrenmek istiyorum beklemek çok sıkıcı.. illa olsun demiyorum ama var mı yok mu onu bileyim istiyorum açıkcası böyle zaman geçmiyor

yaa birde çalışmaktan çok sıkıldım bir an önce işten çıkmak istiyorum ya oda yoruyor beni kendimi tutsak hissediyorum.. evde olsaydım gezerdim yürüyüş yapardım stres atardım daha çabuk geçerdi vakit

yeni haftaya ümitsiz olarak girdim gene biliyorum sizler ve eşim ben den bezdiniz ama nebıleyım belirtiler kaybolunca korkuyorum inş güzel haberler veririm sizlere zamn gecmıyor bir türlü
her şey güzel olacak Allahın izniyle hepimiz için

hıc bır belırtım kalmadı cnm karnım şişliğide indi korkuyorum

bi de pregesteron mu yaptı bilmiyorum ama sabahları öğürüyorum ama gün içinde hiçbişeyim yok öğürünce midem rahatlıyo.
Progesteronun çok fazla yan etkisi var özellikle ağız yoluyla aldığın zaman ama bende sadece acayip derece uyku yapıyordu.bide günde 3 tane içiyordum bütün gün gözümü açamıyordum ağır bir ilaç..düşük önleyici diyorlar ama aslında düşüğü engellemiyormuş sadece kanamayı durduruyormuş

aynen evde vakit daha çabuk geçiyor televizyon ev işi falan bu arada eklem yok galiba kaçak nerelerde yine

Bu arada günaydın hanımlar dün akşam pek iyi bi haber almadım teyzemin eşi eniştem kalp krizi geçirmiş şuan yoğun bakımda anju yapılacakmış hastaneye gidicem birazdan geldiğimde görüşürüz..hamişler dikkat edin kendinize

ben vajinadan alıyorum canım bana pek etkisi yok sadece sabahlari midem rahatsız oluyo öğürme isteği oluyo şu anda da bir tuhaf midem fazlalık var gibi evet düşüğü engellemiyor bebek düşecekse düşüyor malesef

geçmiş olsun Rabbim şifa versin

aynen evde vakit daha çabuk geçiyor televizyon ev işi falan bu arada eklem yok galiba kaçak nerelerde yine
sorma evde nasıl akşam oluyor anlamıyorum dün hiç bir yere gitmedim akşama kadar evdeydim zor yetiştirdim işleri saat 5 te oğlanın maçı vardı oraya götürdüm ama nasıl zaman geçti akşam oldu işler tamda yetişmedi eee tabi ben akşama pert :)

çocuğunu okula götürmüştür eklem.. oradan gezer kafa dağıtır yada evde rahata rahat takılır :) uzun uzun kahvaltı fasılları kahveler falan :)

geçmiş olsun canım acil şifalar.

yaa peri hasta deyince aklıma geldi sizin bir yiğen vardı.. hasta olan küçük çocuk noldu onun sonuçları
valla bende bılmıyorum arastırma hast. götürdüler dr evt kist var demiş emar çekılecektı o da cok uzun zaman sonraya randevu vermısler beklemedeler cnm

evt cnm eşime dedim evde olmayı iş yapmayı yemek yapmayı cok özlemişim diye dün tam 60 adet içli köfte yaptım arkadasıma ve kendime iş yerının yakınında bı rakadasım var o istemşti ona getırdım bıraz pişirdik yedık ohh miss gibi oldu sizlerde bana gelin yapayım sizede yiyielim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…