- 4 Temmuz 2012
- 3.599
- 9.617
- 248
Benim kardeşimde annem öyle yapmıştı kızımda var oğlumda var bu süpriz olsun demişti ve öğrenmemişti..ne zaman doğdu babaml gittik herşeyini bi iki saat içinde alıp gelmiştikaslında öğrenmemek ne güzel bir sürpriz düşünsene doğum olacağı gün herkeste bi heyecan kız mı erkek mi
İNŞALLAH DAHA DA KOCAMAN OLMUŞTUR KERATEBu arada yarın için dualarınızı bekliyorum..söylememe gerek yok heralde dimi teyzeleri
46 ile hamile kaldım şuan 50 yim 4 kilo almıştım bu sefer...ama sanki kilo değilde şişkinli gibi geliyor bana..özellikle karnım çıktıİNŞALLAH DAHA DA KOCAMAN OLMUŞTUR KERATE
DUALARIMIZ SİZİNLE
ya ne güzel maşallah.. korkma sakın kilo alırım diye ye bol bol canın ne istiyorsa46 ile hamile kaldım şuan 50 yim 4 kilo almıştım bu sefer...ama sanki kilo değilde şişkinli gibi geliyor bana..özellikle karnım çıktı
Bu arada yarın için dualarınızı bekliyorum..söylememe gerek yok heralde dimi teyzeleri
Rabbim hepinize nasip etsinEki Görüntüle 1265575
bende belki tülay hanım döner diye düşünüyorumevet canım serpil özen o doktoru da iyi diyorlar ama ben daha yakın ümraniye de olsun istiyorum gerçi dediğin gibi hamile kalalım devam edelim de gerisi kolay.. belki bakarsın tülay hanım geri döner buralara :)
şu an atlas hastanesinde ki doktorlar nasıl acaba
atlasta 2 dr.var galiba bir havva pars ve sibel esti onlarda denen bilir bilmiyorum bakmak lazımbende belki tülay hanım döner diye düşünüyorum. atlas hastanesini bende merak ediyorum...hayırlısı bakalım...ya benim test hala gelmedi niye acaba.
canım yeni kürtaj olduğum zaman bana da oluyorduya kızlar bende kasık ağrısı oluyor ara ara batıp çıkıyor gibi...düşünüyorum da kötü bir şey olmasın ya yapışıklı falan olduysa böyle belirti verir mi
gitti gidiyordan...atlasta 2 dr.var galiba bir havva pars ve sibel esti onlarda denen bilir bilmiyorum bakmak lazım
nerden sip.ettin testi canım
labaquick mi aldın...canım yeni kürtaj olduğum zaman bana da oluyordu
gitti gidiyordan...
bak atlasa bi dr daha gelmiş Jin.Op.Dr. BEYHAN BADOĞLU MOLDİBİcanım yeni kürtaj olduğum zaman bana da oluyordu
gitti gidiyordan...
yazar canım giriş yap durumuna bak orada yazarbende labaquick aldım ama satıcıdan anlamam bi bakayım yazar mı hala
ne güzel canım Allah tamamına erdirsin...kızlar dr sata göre hesapladı 5+5 sin dedi daha ultrasona girmeden neyse ultrasona girdik adam sadece keseyi görmeyi bekliyodu tabi ama bebeği de görünce şaşırdı dedim ki bende salak gibi afedersiniz erken yumurtladım ben bu ay Allahım adam demiştir içinden kızım sen ne biliyon ne zaman yumurtladığını hay Allahım sonrada sormadım kaç haftalık diye ama benim tahminim şu an 6+2 falan o civarlar
çok alemsin canım burda sesli güldüm vallahi...Selamlarrr hanımlar..bende en son randevumda kadına dedimki sizi görünce eşiniz bile benim kadar heycanlanmıyordur diye kadın bastı kahkayı...yarın hayırlısıyla Dr randevum var 11 de bu gece uyku tutmaz yine beni
canım benim bat 1 kasım...eklemin batı ne zamandı ya erenpaşa bu arada çok heyecanlıyım senin için ovüyle ilk denemen umarım tutmuştur.
inşallah sorun yoktur canım benim de aklıma geliyor ama dr. dedim sorun olmuştur diye yok dedi...eklem daha yeni oldu sayılır bayramda oldu ya o..
bende bakiim meraklıyım ya tutmazsa zaten kesin bir şey var diyeceğim 3 gebeliğimde ilk denememde olmuştu eğer bu ay da olmazsa kürtajda sorun olmuş olabilir diye düşündürüyor beni.. yinede hayırlısı tabi yaa tekrar kürtaj olmaktansa geç olsun sağlam olsun yeğlerim.. anam son haftada hiç geçmiyor yaaaa
hadi hayırlısı inşallah güzel geçer...Ayy kızlar eğer bir aksilik yok ve herşey yolunda ise yarın eğer gösterirse cinsiyet belli olacak
iyi hadi gözün aydın. artık 12.günden itibaren başlarsın. senin ki kaç gün sürüyordu reglin yani 30 gün müayy ovu testim geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?