2.gebelikte kan pihtilasmasi yasanir mi

ay kızlar köh köh öksürüyorum gıcık var gibi gecede uyutmadı ya benim öksürük başladımı geçmez uzun zaman ıyyyyyyy ince ince sürekli öksürürüm.

eklemin batı ne zamandı ya erenpaşa bu arada çok heyecanlıyım senin için ovüyle ilk denemen umarım tutmuştur.

eklemin batı ne zamandı ya erenpaşa bu arada çok heyecanlıyım senin için ovüyle ilk denemen umarım tutmuştur.
eklem daha yeni oldu sayılır bayramda oldu ya o..
bende bakiim meraklıyım ya tutmazsa zaten kesin bir şey var diyeceğim 3 gebeliğimde ilk denememde olmuştu eğer bu ay da olmazsa kürtajda sorun olmuş olabilir diye düşündürüyor beni.. yinede hayırlısı tabi yaa tekrar kürtaj olmaktansa geç olsun sağlam olsun yeğlerim.. anam son haftada hiç geçmiyor yaaaa

selam canım :) "küt küt atıyor kalbim" modundayız zaten...

dün eşime dedim ki eşimin iş arkadaşı var bayan bebek istediğini söylemişti bana neyse eşime dün dedim ne yaptı hamile mi var mı bişey falan yok uğraşıyolar heralde dedi ben de dedim ki ovülasyon kullansın söyle ona dedim eşimde hee bi sen biliyon zaten böyle şeyleri dedi evet dedim çoğu bayan bilmiyo ki tabi ben şaka olarak söyledim zaten 1 tane kızı var 7 yaşında

kızlar hamile kaldıktan sonra önlem amaçlı en azından coraspin kullanın derim benim arkadaşım tüp bebek uzmanına gitti tüpte yapışıklık vardı ameliyat oldu sonra hamile kaldı ve dr coraspin kullanmasını istedi hala daha devam ediyor.

Valla bence bizim kadın doğuma gitmeden önce psikoloğa görünüp hemen arkasından kadın doğumcuya gitmemiz gerekiyor başka türlü rahatlayamayız biz bu gidişle

Coraspirini ben bikere kafama göre kullandım adetim sökülmemişti o zaman Dr çok kızdı ara kanama yapmışsın diye..sen kendi kafana göre bu ilacı kullanamazsın diye nerdeyse kovmaktan beter etmişti beni.

Ayy kızlar eğer bir aksilik yok ve herşey yolunda ise yarın eğer gösterirse cinsiyet belli olacak

evet geçmiyo heyecan var mı ama daha 9 gün varmış 3 gün kala yaparsın testi dimi?

hadi bakalım hayırlısı çok heyecanlı yaaaaaaaa Allahım o günleri biz de görebilecek miyiz acaba?
Hayırlısıyla doğumlarını görücez bu sefer cnm..inan bu hamilelik nasıl geçiyor anlamış değilim kendimi dinlemekten tadını çıkartımıyorum.4 ay oldu hala ne bebeğe ne kendime hiç bişiy bakmadım hepsini son anda nasıl yetiştiririm bilmiyorum

BİLMEYEN BİLMİYOR GERÇEKTEN BENDE SÖYLEDİM BİRİNE HABERİ BİLE YOKTU ONUNDA KIZI VAR Bİ TANE TEST KULLANACAK ŞİMDİ

Ayy kızlar eğer bir aksilik yok ve herşey yolunda ise yarın eğer gösterirse cinsiyet belli olacak
hadi hayırlısı canım ama çok uğraştırma eğer göstermez ise iyi değilmiş fazla tutmak ultrasonu bak burada yazıyor

1. Lütfen tıbbi gereksinim yoksa ultrasona hiç girmeyin hamile iken. Girecekseniz bile 2 dakikadan uzun süreli olmaması için doktorunuzu mutlaka uyarın. Elini çabuk tutsun. Asla 3 kezden fazla ultrasona girm...eyin. 3D ve 4D renkli doppler ultrasonla fetüsünüze baktırmayın.En fazla zarar bu renkli ultrasonla alınmaktadır. Doktorunuz tıbbi gerekçelerle ultrason size önerse bile asla renkli ultrasona girmeyin. Daha az doz alacağınız yani zararları daha az olan normal 2D ultrasona giriniz.
    Asla kız mı erkek mi diye fetüsün cinsel organına ultrason göndermeyin. Öğrenmeseniz ne olur? Kız mı? erkek mi? kulakları kepçe mi? öğrenmeyin ve doktorunuza tembihleyin, sakın bakmasın. Fetüsun cinsel organına zarar vermeyin.
    Lütfen her ortamda ultrasonun zararlarını anlatınız.
    Sevgilerimle.
    Prof.Dr. İbrahim USLU

yetiştirirsin daha çok var önünde 7.aydan sonra yaparsın alışverişlerini yavaş yavaş

evet geçmiyo heyecan var mı ama daha 9 gün varmış 3 gün kala yaparsın testi dimi?
heyecan var merakk var daha çok.. zaten daha hamilelik belirtisine de inanmam. geçen ay tam da hamile gibiydim.. artık belirti falanda hikaye benim için

Evet cnm bu konuda hak veriyorum..ikili testi sadece kafamda soru işareti kalmasın diye yaptırdım ama üçlü dörtlü yaptırmak istemiyorum Dr gerek duyarsada ona herşeye razı olduğumuzu söylicem..zaten kesin doğru sonuçta vermiyor..sadece renkli olanı yaptırmak istiyordum o da resmini alabilmek için çok merak ediyorum ama karar vermiş değilim..cinsiyete gelince zaten inan hiç merak etmiyorum ilk çocuğum ne olursa olsun sağlıklı olsun yeter.ayrıca iki kızım olsa ne olur oğlum olsa ne olur..allahım hayırlı evlat nasip etsin kız olmuş erkek olmuş onun derdinde değilim..bana kalsa doğuma kadar bile öğrenmesek olur ama işte bişey almak istediğimizde de kararsız kalıyoruz sadece o yüzden merak ediyorum

aslında öğrenmemek ne güzel bir sürpriz düşünsene doğum olacağı gün herkeste bi heyecan kız mı erkek mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…