• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2.gebelikte kan pihtilasmasi yasanir mi

Bakalım görücez gerçi bende yumurta düzensizliği var ama bellide olmaz kürtaj sonrası belki değişim gösterir

Hakkinda hayirli neyse o olsun canim... kanini sulandirmak icin bisey yapiyomusun...

Neler yapiyorsun canim.

Günde yarım limon suyu içmeye çalışıyorum siyah üzüm suyu içmek yada yemekte kan sulandırıyormuş onlarıda yemeye çalışıyorum hem kan yapar.birde sabahları aç karnına kiraz yemek oda işe yarıyormuş.tabi hepsini aynı anda yapmakta iyi olmaz

Günde yarım limon suyu içmeye çalışıyorum siyah üzüm suyu içmek yada yemekte kan sulandırıyormuş onlarıda yemeye çalışıyorum hem kan yapar.birde sabahları aç karnına kiraz yemek oda işe yarıyormuş.tabi hepsini aynı anda yapmakta iyi olmaz

Insallah iyi gelir bende uygulamaya baslasam iyi olur.

aminn inşallah hayırlısı olur.. Göztepe eğitim araştırmaya gittim. Pek ilgilenmediler düşük sayısıyla falan... trombofili paneli yapalım dedim tamam gireyim tahlili dedi o kadar kanımı verdim geldim kısmetse 10 günden sonra çıkabilir veyaz birazdaha uzun sürebilir dediler bakalım barkod numarası var elimde takip edeceğim internetten..

Merhaba erenpasa, ben de göztepe eğitim araştırmaya gittim ama doktor trombofili panelini yapmayı kabul etmedi. Rica etsem doktorun adını yazabilir misin?

Merhaba erenpasa, ben de göztepe eğitim araştırmaya gittim ama doktor trombofili panelini yapmayı kabul etmedi. Rica etsem doktorun adını yazabilir misin?

Merhaba.. Kaç düşüğün var.. Ben Neşe Yücel isimli Dr.a gittim. Zaten Dr.kenarda oturuyor su misafir gibi..yaninda asistandi sanirim kiz vardi daha çok ben onunla konuştum ve tamam gidelim testi dedi.Gerekirse durumu biraz abart yapacak birşey yok yapmiyorlar bazen 2-3 düşük yaşamadan..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

poliplerim 14 nisanda alındı korunmuyorum 2 yıldır :)
şuan için sadece folik asit alıyorum...
mayıs da buz bebeklerimi alıcam inşallah onlar tutar.

Merhaba... varmı bir gelişme ? Ne durumdasın?

ben de sizler gibi 2.gebeliğe hazırlanıyorum ama benim durumum biraz farklı ilk gebeliğimde preeklampsi yaşadım ve 29 haftalık oğlum oldu.şimdi çok sağlıklı çok şükür.Şimdi ikinci gebelik için hazırlanırken kontrole gidecem ama size sorum ben hiç düşük yaşamadım kaybım yok yani ve gebelik sonrası protein s ve protein c testimde sorun çıkmamıştı acaba bu dediğiniz iğne tedavisini yada bebe aspirini bana da uygularlar mı. illa düşük mü gerek..

Merhaba arkadaşım neler yaptın.. Varmı gebelik ?

cvbın için çok tşk ederim.allah razı olsun.bir yerde tnsiyon yüksek olur vb.tarzı okudum da o yüzden sordum.henüz test yaptırmadım.maliyeti gerçekten yüksekmiş.biraz araştırıp öyle yaptırcam.

merhaba.. testlerinin yaptıra bildin mi?

Merhaba mhrs den randevu alamiyorum hastaneyi arasam randevu verirlermi acaba tesekkur ederim iyi geceler

randevu alabildin mi canım?

ya kızlar bende bir gün yapsam diğer gün aklıma gelmiyor.. zaten pek meyve ve kuruyemişleri seven birisi değilim zorla da olsa yapmaya çalışıyorum ama adet haline getirip sırayla yapmak lazım.. Birde çalışıyorken koşturmacadan sıra gelmiyor kendime bakmaya..

ya kızlar bende bir gün yapsam diğer gün aklıma gelmiyor.. zaten pek meyve ve kuruyemişleri seven birisi değilim zorla da olsa yapmaya çalışıyorum ama adet haline getirip sırayla yapmak lazım.. Birde çalışıyorken koşturmacadan sıra gelmiyor kendime bakmaya..

Cnm zaten gün aşırıda yapsan olur sonuçta bizdeki tam anlamıyla pıhtı değil pıhtılaşmaya yatkınlık.üzüm çantanda bulundurabilirsin mesela çantanı açtıkta aklına gelir

bende bol bol limon suyu tüketicem bundan sonra :(

bende bol bol limon suyu tüketicem bundan sonra :(

Onu hemen hemen hergun iciyorum. Yarim limon suyunu 1 bardak ilik su ile iciyorum ve aksamları 1 kivi

Onu hemen hemen hergun iciyorum. Yarim limon suyunu 1 bardak ilik su ile iciyorum ve aksamları 1 kivi

sen bayağı bi önlem almışsın ben daha henüz hiçbirşey yapmadım ve benim doğum kontrol hapı kullanmam bile sıkıntı sanırım asprin içeyim akşam limon suyuda içeyim offfff offffffffff dr umla iyi bi toplantı yapayım sorularımı hazırlayıp gideyim bari kafam karışık çok

sen bayağı bi önlem almışsın ben daha henüz hiçbirşey yapmadım ve benim doğum kontrol hapı kullanmam bile sıkıntı sanırım asprin içeyim akşam limon suyuda içeyim offfff offffffffff dr umla iyi bi toplantı yapayım sorularımı hazırlayıp gideyim bari kafam karışık çok

canım sorun yok aslında panik yapma.. yapacağın şey belli kafanda ki soruların listesini çıkar.. dr.unla bir güzel hepsini konuş.. sonra sırasıyla hepsini halledersin canım. bir bakmışsın kistlerin gitmiş. gebeliğe müsait hale gelmişsin... moralini yüksek tut.. kistler gittikten sonra işin kolay canım inşallah hemen kolayca gebe kalırsın... Rabbime güven canım üzme kendini

Merhaba... varmı bir gelişme ? Ne durumdasın?

Salıya lucrine başlıyacagım.haziranın 12 gibileri de transfer olur heralde.histereskopiden sonra reglim düzensizleşince transfer hazirana kaldı

Salıya lucrine başlıyacagım.haziranın 12 gibileri de transfer olur heralde.histereskopiden sonra reglim düzensizleşince transfer hazirana kaldı

Hayırlısı canım inşallah.. geç olsun güç olmasın..

Back