- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
Salıya lucrine başlıyacagım.haziranın 12 gibileri de transfer olur heralde.histereskopiden sonra reglim düzensizleşince transfer hazirana kaldı
histereskopiyi neden oldun canım ? hakkında hayırlı olur inşallah..
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Salıya lucrine başlıyacagım.haziranın 12 gibileri de transfer olur heralde.histereskopiden sonra reglim düzensizleşince transfer hazirana kaldı
canım sorun yok aslında panik yapma.. yapacağın şey belli kafanda ki soruların listesini çıkar.. dr.unla bir güzel hepsini konuş.. sonra sırasıyla hepsini halledersin canım. bir bakmışsın kistlerin gitmiş. gebeliğe müsait hale gelmişsin... moralini yüksek tut.. kistler gittikten sonra işin kolay canım inşallah hemen kolayca gebe kalırsın... Rabbime güven canım üzme kendini
Hayırlısı canım inşallah.. geç olsun güç olmasın..
histereskopiyi neden oldun canım ? hakkında hayırlı olur inşallah..![]()
şubatta tüp bebek yaptırdım negatif sonuçlandı. Dr.um dönmüşleri denemeden histereskopi ve pıhtılaşma testi yaptırmamı istedi. histereskopi de 2 polip alındı ve pıhtılaşmada da 2 gende mutasyon çıktı.[/QUOT
histereskopi kısa süreli bir işlem dimi çok geçmiş olsun bu arada canım..
senin bata az kalmış heyecanlandım yaaaaaa nasıl çalıştın mı hiç umut var mı ne diyosun![]()
şubatta tüp bebek yaptırdım negatif sonuçlandı. Dr.um dönmüşleri denemeden histereskopi ve pıhtılaşma testi yaptırmamı istedi. histereskopi de 2 polip alındı ve pıhtılaşmada da 2 gende mutasyon çıktı.
Pıhtılı arkadaşlarım nasılsınız:) böyle selam verdim ama yanlış anlamazsınız umarım espirisine yazdım artık olayı biraz espiriye dökmek gerekiyor sanırım
Pıhtılı arkadaşlarım nasılsınız:) böyle selam verdim ama yanlış anlamazsınız umarım espirisine yazdım artık olayı biraz espiriye dökmek gerekiyor sanırım
sağol arkadaşım ben iyiyim sen nasılsın... hiç yanlış anlaşılcak durum yok valla her şey ortada... hemetolojiye gitmek için gün sayıyorum...
Merhaba.. Kaç düşüğün var.. Ben Neşe Yücel isimli Dr.a gittim. Zaten Dr.kenarda oturuyor su misafir gibi..yaninda asistandi sanirim kiz vardi daha çok ben onunla konuştum ve tamam gidelim testi dedi.Gerekirse durumu biraz abart yapacak birşey yok yapmiyorlar bazen 2-3 düşük yaşamadan..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cevabın için çok teşekkür ederim. Düşüğüm yok. 23 haftalık erken doğumum var. Doktorum özeldeydi. Pıhtılaşma ile ilgili testleri kadınlar kulübünde okuyunca doktoruma yaptırmama gerek olup olmadığını sordum. Yaptırabilirsin deyince Göztepe Eğitim araştırmaya gittim.
İyiyiz canim..sen nasilsin... Pihtiliyiz yav sorma.... Allahtan çaresi olan bir dert. Rabbim çaresiz dert verip derman aratmasin inşallah..
Eklem artik henetiloji son olur da baslarsin artik....
Gerçi ülke olarak zor bir gündü.. Soma daki olay yüreklerimizi burktu agladim çok üzüldüm..onca insan gitti babasız kaldi çocuklar... Analar evlatlarini kaybetti.. Yuzlerimiz kara.. Yureklerimiz kara...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sağol arkadaşım ben iyiyim sen nasılsın... hiç yanlış anlaşılcak durum yok valla her şey ortada... hemetolojiye gitmek için gün sayıyorum...
Hangi gün gidecektin sen cnm hemetolijiye
ay canım valla hemetolojiye ne zaman gideceğim henüz belli değil. hemetolojiye gidebilmem için önce dahiliyeye gitmem gerekiyormuş. dahiliye dr. sisteme takip gerektiren hasta diye girecekmiş... sonra hemetolojiye randevu alabilecekmişim... anlıyacağın daha çok beklicem çoooook...
İnş bu regl tarihine kadar halledersinde bu ay korunmayı bırakırsın
yok cnm yetişmiyo malesef... bu ay yumurtlama dönemim 23 mayıs...dahiliye dr. randevusu 26 mayıs erkene bulamadım.bide ondan sonra hemetolojiye alcam randevu 2 haftada öyle beklerim bu ay bitti yani... hemetolojide başka tahlil istemezse inş bi daha ki ay korunmayı bırakırım...