deniyeceğim artık bakiim :)
sen nasılsın.. hareketlenmeler falan..
amiinnnnn sizlere de inşallahhayırlı cumalar arkadaşlar ve de hayırlı bayramlar
dün yaptım çoook hafiften çizgi vardı o yüzden çalışma falan yapmadım.. bakalım takipteyim bugün yarın öbürgün :)iyiyim canım arada kasık ağrısı oluyo o kadar başka bişey yok sen çalışmalardan haber ver bize bu ay senden iyi bir haber bekliyorum ovüyü de mutlaka yap aksatma ok.
bu yum çatladığı gün mü çift çizgi çıkıyor acaba. çift çizgiyi görünce 24-36 saat içinde çatlayacaktır diyor öyle midün yaptım çoook hafiften çizgi vardı o yüzden çalışma falan yapmadım.. bakalım takipteyim bugün yarın öbürgün :)
inşallahh öyle olur canım inşallah... sanada hayırlı bayramlar.. güzel geçsin inşallah.. böyle güzel bir haberle başlamak iyi oldu senin için.. dikkat et kendine görüşmek üzere inşallahkızlar biz çıkıyoruz sizleri çok çok öpüyorum arada girip bakarım müsait oldukça çok yoğun geçer bizde bayramlar çok akraba var arada uğrarım ama inşallah bir dahaki bayramı miniklerimizle kutlamak nasip olur hepimize hayırlı bayramlar dilerim şimdiden..
Canımm yeni okudum yazını inan çok çok sevindimm allahım sorunsuz bir şekilde tamamına erdirsin inşş..bak boşa stres yaptın dedim sana herşey yolunda gidecek diye hayırlısıyla bide kalp atışlarını duydukmu deymeyin keyfimizeee...kızlar biz çıkıyoruz sizleri çok çok öpüyorum arada girip bakarım müsait oldukça çok yoğun geçer bizde bayramlar çok akraba var arada uğrarım ama inşallah bir dahaki bayramı miniklerimizle kutlamak nasip olur hepimize hayırlı bayramlar dilerim şimdiden..
Canım naptın nasıl geçti kontrol merak ettimmmDr kapısında kalp krizi geçirmek üzereyim dua edin bana ne olur
iyi gectı cnm bebegın gelısımı ıyı dedı dr 2 hafta sonra gel dedı ikili test yapalım dedı zeka testı dedı bende guvenılır olmuyor dıyorlar dedım anlattı işte aminosentez felan klasık seyler sen yaptırdınkı ikli testi ben cok merak ettimCanım naptın nasıl geçti kontrol merak ettimmm
Evet cnm yaptırdım ben 15 gün oldu..aslında gereksiz görüyorum ben ama genede yaptırıyoruz işte..%70 doğruluk payı var sadece..yanılma payıda var yani çokda sağlıklı sonuç veren birşey değil..benim sonucum temiz çıktı..Dr üçlüyü isterse önümüzdeki haftalarda yaptırmayı düşünmüyorum zaten doğruluk payı yok ayrıca Allah göstermesin sorun var deselerde ben ona kıyamam zateniyi gectı cnm bebegın gelısımı ıyı dedı dr 2 hafta sonra gel dedı ikili test yapalım dedı zeka testı dedı bende guvenılır olmuyor dıyorlar dedım anlattı işte aminosentez felan klasık seyler sen yaptırdınkı ikli testi ben cok merak ettim
bende yaptırmayı düşünmüyorum sorunlu deselr nasıl kıyarım ben bebegıme zaten ne kadar zor şartlarda hamıle kaldım ama dr ın ısrarcı tavrı beni şaşşırtı ne bıleyım ya aksam esımde gelsın bı konusacam dr sorunca esım dırek bız dedı allahtan gelen herseye razıyız dedı drtabı sustu anlattı bakalım sadece ayrıntılı usg gırmek ıstıyorumEvet cnm yaptırdım ben 15 gün oldu..aslında gereksiz görüyorum ben ama genede yaptırıyoruz işte..%70 doğruluk payı var sadece..yanılma payıda var yani çokda sağlıklı sonuç veren birşey değil..benim sonucum temiz çıktı..Dr üçlüyü isterse önümüzdeki haftalarda yaptırmayı düşünmüyorum zaten doğruluk payı yok ayrıca Allah göstermesin sorun var deselerde ben ona kıyamam zaten
Yada istersen kafam rahat olsun dersen ikiliyi yaptır diğerlerini yaptırma ama dediğim gibi ikiliyi yaptırdım evet ama bence gereksiz..önemli olan omurilik,ense kalınlığı ve burun çıkıntısının olması bunları zaten görüyor ultrasonda..buraya kadar tamam kabul..ama bundan sonraki saçma çıkan sonucu senden aldıkları kan sonuçlarıyla beraber bilgisayara yüklüyorlar sonucu bilgisayar veriyor..bende yaptırmayı düşünmüyorum sorunlu deselr nasıl kıyarım ben bebegıme zaten ne kadar zor şartlarda hamıle kaldım ama dr ın ısrarcı tavrı beni şaşşırtı ne bıleyım ya aksam esımde gelsın bı konusacam dr sorunca esım dırek bız dedı allahtan gelen herseye razıyız dedı drtabı sustu anlattı bakalım sadece ayrıntılı usg gırmek ıstıyorum
günaydın cnm bizler iyiyiz lucky ne yaptı acaba sen nasılsın eklem en son regl olmustugünaydın kızlar.. hepinize hayırlı haftalar..
nasılsınız bakiimm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?