2.gebelikte kan pihtilasmasi yasanir mi

cnm bence sen aspirine başla... pıhtılaşma az da olsa sonuçta var...

bebe aspirini mi içeyim normal mi acaba

bebe aspirini iç bana ondan verdi... bide tülay hanım benim sonuçlarıma bakarken ilk heterozigot olanı gördü onun için hemen iğne dedi bende homozigot da var dedim o zaman her ihtimale karşı beni kalp damar cerrahisine yönlendirdi... bence sen göz ardı etme en kısa zaman da sonuçlarını dr.a göster cnm...

En kisa zamanda gitmeyi düşünüyorum Tülay hanima

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

En kisa zamanda gitmeyi düşünüyorum Tülay hanima

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet cnm ihmal etme... bende yarın kalp damar cerrahisine gidiyorum... bakalım ne olacak...

Faktör II G20210A Mutasyonu : Homozigot Normal
Faktör V Leiden Mutasyonu : Heterozigot Taşıyıcı
MTHFR C677T Mutasyonu : Heterozigot Taşıyıcı

kızlar bu ne demek oluyo?? ben pek bilgili değilim de

buna göre 2 gende kan pıhtılaşması eğilim var demek.. yani gebelikte kan sulandırıcı tedavi gerekli

buna göre 2 gende kan pıhtılaşması eğilim var demek.. yani gebelikte kan sulandırıcı tedavi gerekli

ok.canım çok sağol sende de mi eğilim vardı sonuçlar çıktı heralde seninde dimi ?genetik ve kromozomlarım normalmiş benim protein s ve c de normal değerlerde b12 folik asitimde normal çıktı benim bakalım haftaya dr a gidicem sonuç ne olacak

evet canım bende de var benim sadece tek gende MTHFR A1298C:HETEROZİGOT ama seninki biraz daha önemli faktör v deki taşıyıcılık daha önemli o yüzden senin mutlaka aspirin kullanman gerek ve gebeliğini öğrenince de iğne kullanacaksın. Allah yardımcımız olsun hepimizin. Rabbim ne dilerse o nasip olur. İğne ve ilaca rağmen tekrar düşük yapanlar da var. Bakalım hayırlısı bol bol dua edelim..

yani durumlar vahim desene bakalım ne olacak sonumuz Allah yardımcımız olsun dediğin gibi ne diyeyim

yani durumlar vahim desene bakalım ne olacak sonumuz Allah yardımcımız olsun dediğin gibi ne diyeyim

Rabbim nasip ederse alırsın kucağına inşallah... Tedavine dikkat edersen hiç bir sorun yaşamazsın inşallah...

Sanada geçmiş olsun cnm aramıza hoşgeldin :)ben artık bu konuyu araştırmak tan deli oldum her kafadan bir ses çıkıyor.ama bildiğim heterozigot o kadar da riskli değil bu durumda bazı doktorlar aspirin ve iğne derken bazılarıda folbiol öneriyor anne karnında folik asit eksikliğinden de bebek gelişimi durabiliyormuş çünkü.bakalım senin doktorun ne diyecek.

benimkisi pimpirikli bence zaten bana folibol kullan dedi galiba ama reçete etmedi arada kaynadı gitti bende kullanmadım şimdi bu sonuçları görünce acilen folibol aspirin hamile kalınca da iğne diyecek gibi geliyor folik asitide bıraktım şu ara kas gevşetici ve doğum kontrol hapı kullanıyorum(kist olduğu için bu) malesef peridrol canım valla hani moralimi bozmayayım diorum da herşey böyle üstüstü geldi bi yerde patlayacağım sanırım yani sanki anne olmam mucize gibi gelmeye başladı artık bu moddayım

kızlar kalp damar cerrahisine de gittim bu gün o da bebe aspirin kullan dedi gebelikte iğne dedi... bide gebe kalmadan hematolojiye git bide dedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…