evet canım çok muallakta kalan bir durum.. inşallah iyi bir doktor çıkar karşına.. haberlerini bekliyorum
cnm bence sen aspirine başla... pıhtılaşma az da olsa sonuçta var...
cnm bence sen aspirine başla... pıhtılaşma az da olsa sonuçta var...
bebe aspirini mi içeyim normal mi acaba
bebe aspirini iç bana ondan verdi... bide tülay hanım benim sonuçlarıma bakarken ilk heterozigot olanı gördü onun için hemen iğne dedi bende homozigot da var dedim o zaman her ihtimale karşı beni kalp damar cerrahisine yönlendirdi... bence sen göz ardı etme en kısa zaman da sonuçlarını dr.a göster cnm...
En kisa zamanda gitmeyi düşünüyorum Tülay hanima
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
evet canım çok muallakta kalan bir durum.. inşallah iyi bir doktor çıkar karşına.. haberlerini bekliyorum
Cnm gittim doktora ve sordum böyle böyle bi durum var diye bana aspirine ve iğneye şuan gerek olmadığını bu durumlarda folbiol yeterli geldiğini onu kullanmamı söyledi.benim doktorumla aynı fikirdiler yani
Cnm gittim doktora ve sordum böyle böyle bi durum var diye bana aspirine ve iğneye şuan gerek olmadığını bu durumlarda folbiol yeterli geldiğini onu kullanmamı söyledi.benim doktorumla aynı fikirdiler yani
Ya gerçekten karar vermek zor . çoğu yerde de aspirin+iğne diyorlar ne yapsak ki...
Ya gerçekten karar vermek zor . çoğu yerde de aspirin+iğne diyorlar ne yapsak ki...
Cnm ben şuna karar verdim burdan okuduklarımla bir yol izlemiycem sonuçta herkezin kandeğerleri testi farklı.ben bi kaç doktora daha gösterip çoğunluk ne diyorsa onu yapıcam şuana kadar sadece folbiol dendi aspirin yada iğne diyen sadece bi kişi.ben önlem amaçlı aspirin içim diyorum ama doktorlar onada yanaşmıyor gerek yok buna diye ama şöyle bişi var kan sulandırıcı gıdalar var bence ilaç yerine onlardan tüketsek faydasını görürüz gibi geliyor bana
Cnm ben şuna karar verdim burdan okuduklarımla bir yol izlemiycem sonuçta herkezin kandeğerleri testi farklı.ben bi kaç doktora daha gösterip çoğunluk ne diyorsa onu yapıcam şuana kadar sadece folbiol dendi aspirin yada iğne diyen sadece bi kişi.ben önlem amaçlı aspirin içim diyorum ama doktorlar onada yanaşmıyor gerek yok buna diye ama şöyle bişi var kan sulandırıcı gıdalar var bence ilaç yerine onlardan tüketsek faydasını görürüz gibi geliyor bana
Aslında bende onu düşündüm zaten her gün yarim limon suyu içmeye basladim birde kivi kan sulandiricilar mis. . tabi rabbim inşallah bir daha yasatmaz hic birimize.. Zor bir süreç iyi diyelim iyi olsun
Aslında bende onu düşündüm zaten her gün yarim limon suyu içmeye basladim birde kivi kan sulandiricilar mis. . tabi rabbim inşallah bir daha yasatmaz hic birimize.. Zor bir süreç iyi diyelim iyi olsun
Biz elimizden geleni yapalımda gerisi artık Allah'tan dua edip Allah'a sığınmaktan başka çaremiz yok
Faktör II G20210A Mutasyonu : Homozigot Normal
Faktör V Leiden Mutasyonu : Heterozigot Taşıyıcı
MTHFR C677T Mutasyonu : Heterozigot Taşıyıcı
kızlar bu ne demek oluyo?? ben pek bilgili değilim de
buna göre 2 gende kan pıhtılaşması eğilim var demek.. yani gebelikte kan sulandırıcı tedavi gerekli
ok.canım çok sağol sende de mi eğilim vardı sonuçlar çıktı heralde seninde dimi ?genetik ve kromozomlarım normalmiş benim protein s ve c de normal değerlerde b12 folik asitimde normal çıktı benim bakalım haftaya dr a gidicem sonuç ne olacak
buna göre 2 gende kan pıhtılaşması eğilim var demek.. yani gebelikte kan sulandırıcı tedavi gerekli
yani durumlar vahim desene bakalım ne olacak sonumuz Allah yardımcımız olsun dediğin gibi ne diyeyim
Faktör II G20210A Mutasyonu : Homozigot Normal
Faktör V Leiden Mutasyonu : Heterozigot Taşıyıcı
MTHFR C677T Mutasyonu : Heterozigot Taşıyıcı
kızlar bu ne demek oluyo?? ben pek bilgili değilim de
Sanada geçmiş olsun cnm aramıza hoşgeldin :)ben artık bu konuyu araştırmak tan deli oldum her kafadan bir ses çıkıyor.ama bildiğim heterozigot o kadar da riskli değil bu durumda bazı doktorlar aspirin ve iğne derken bazılarıda folbiol öneriyor anne karnında folik asit eksikliğinden de bebek gelişimi durabiliyormuş çünkü.bakalım senin doktorun ne diyecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?