2.gebelikte kan pihtilasmasi yasanir mi

slm kızlar

rabbim hepimizin şifasını versin öncelikle,işlerimizi rast getirsin.5.ci haftadan itibaren kanamayla başlayan 16.cı haftada da kesedeki suyun bitmesiyle sonlanmış bir düşüğüm var.dr şimdi pıhtılaşmaa testti istedi.pıhtılşama da ne gibi belirtiler oluyor?bu konuda hiçbişey bilmiyorum.yardımcı olursanız çok sevinirim.

Merhaba geçmiş olsun..Rabbim birdaha yasatmasin...pihtilasmanin bir belirtisi yok.. Sadece test ile anlasiliyor.. Bende kan verdim ve sonucunu bekliyorum..testini verdinmi.. Devlet hast.uzun sürüyor.. Sonuçta kanda pihtilasma veya pihtilasmaya yatkinlik varsa gebe kalinca veya kalmadan önce aspirin ve iğne tedavisi var. Mühim olan test sonuclarin biran evvel yaptır

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cvbın için çok tşk ederim.allah razı olsun.bir yerde tnsiyon yüksek olur vb.tarzı okudum da o yüzden sordum.henüz test yaptırmadım.maliyeti gerçekten yüksekmiş.biraz araştırıp öyle yaptırcam.

cvbın için çok tşk ederim.allah razı olsun.bir yerde tnsiyon yüksek olur vb.tarzı okudum da o yüzden sordum.henüz test yaptırmadım.maliyeti gerçekten yüksekmiş.biraz araştırıp öyle yaptırcam.

Allah hepimizden razı olsun inşallah.. Araştır bakalım. devlet üniversite hastaneleri ücretsiz yapıyor..İnşallah hayırlısı olur.. üzülme

sen gittin mi canım dr.a

Evet cnm şimdi geldim doktordan.gene kafamı karıştırdılar benim.benim doktorum sendeki pıhtılaşma değil bi sorun yok diyor.mthfr677 heterozigot /mthfr1298 normal benim sonuçlarda.doktorda pıhtılaşma var demek için ikisininde sonucu heterozigot olması gerekiyor sende çıkan sonuç kadınların yüzde ellisinde var ilaca gerek yok dedi.arkadaşımın tanıdığıda pıhtılaşma var aspirin ve ayda bir iğne demişti kime inanayım ben şimdi.sadece yumurta düzensizliği var dedi onu biliyordum zaten hamile kalmadan öncede yumurta takibi yaptırmıştım

cnm bence 3. dr.a gitmende fayda var diye düşünüyorum gerekirse 4 dr. iyi sonucu alana kadar araştır... bana da pıhtılaşma yoktur diye testleri yazmadılar 4. dr. yazdı sonunda...

cnm bence 3. dr.a gitmende fayda var diye düşünüyorum gerekirse 4 dr. iyi sonucu alana kadar araştır... bana da pıhtılaşma yoktur diye testleri yazmadılar 4. dr. yazdı sonunda...

Benim gibi çıkan sonuçlarda doktorlar ikiye ayrılıyormuş kimisi aspirin ve iğne diyor kimisinde folik asit ve b12 takviyesi diyor kime inanacağını şaşırıyor insan bide şöyle bi durum varmış şimdi okudum netten mthfr677 heterozigot çıkan sonuç tek başına bi sorun yaratmıyormuş o yüzden aspirin yada iğne ye gerek duymuyorlarmış

cnm sen yinede her ihtimale karşı bi dr.a daha göster. bu arada aspirin de kullan ondan bi zarar gelmez diye düşünüyorum işini şansa bırakma sen önlemini al sen gerisi allahtan bol bol dua edicez artık...

evet onu bende duymuştum.. kadınların çoğunda da oluyor diye duymuştum. ama bu ilaçların zaten bir yan etkisi yok ise yinede tedbir amaçlı kullanmak iyi olmazmı acaba.. Birkaç doktrora daha git bencede..ve diğer topicleride iyice araştır senin gibi tek mutasyonla neler yapmışlar bir bak bakalım

Evet kızlar bi kaç doktora daha göstericim içim rahatlasın diye ama ben kendi doktoruma sordum en azından bebeaspirini kullanayım diye gerek duymadı sadece folbiol verdi o kadar

Evet kızlar bi kaç doktora daha göstericim içim rahatlasın diye ama ben kendi doktoruma sordum en azından bebeaspirini kullanayım diye gerek duymadı sadece folbiol verdi o kadar

cnm senin folik asit kaç çıktı...

cnm senin folik asit kaç çıktı...

Cnm onu tam hatırlamıyorum şuan ama çok yüksek değildir benim süt ürünleriyle pek aram yok sanırım o yüzden folbiol verdi diğerlerine göre daha yüksekmiş bu ilaç

Cnm onu tam hatırlamıyorum şuan ama çok yüksek değildir benim süt ürünleriyle pek aram yok sanırım o yüzden folbiol verdi diğerlerine göre daha yüksekmiş bu ilaç

ekleminde benimde sağlık ocağında baktırdığımz testte folik asit yüksek çıktı. Bende folbiol içiyordum şimdilik arada bir içiyorum çünkü içtiğim kan ilacında a folik asit var şimdilik onunlar idare edeyim reglimden sonra başlayacağım folbiole tekrar kısmetse...
sen başka doktora daha gidecekmisin karar verdin mi

Gidicem canım yinede bi kaç doktora daha göstereyim içim rahat etsin ay sonuna kadar giderim sanırım.bide sen folbiol ne zamanlar içiyordun aç yada tok fark ediyorum cnm

Bide doktorum bana 3 adet beklemene gerek yok bir kez daha adet gördükten sonra korunma dedi.hem yaş otuz hemde sende yumurtlama düzensizliği var dedi.bende bu ay adet gördükten sonra tekrar yumurta takibi yaptırarak çalışmalara başlıcam artık yoksa kendiliğimden denk getiremiyorum düzensiz olduğum için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…