- Emoji Skoru
- 800
- Puanlar
- 648
slm kızlar
rabbim hepimizin şifasını versin öncelikle,işlerimizi rast getirsin.5.ci haftadan itibaren kanamayla başlayan 16.cı haftada da kesedeki suyun bitmesiyle sonlanmış bir düşüğüm var.dr şimdi pıhtılaşmaa testti istedi.pıhtılşama da ne gibi belirtiler oluyor?bu konuda hiçbişey bilmiyorum.yardımcı olursanız çok sevinirim.
kızlar sonuçlarım çıkmış hayırlısıyla çarşamba günü almaya gidicem...
Hadi cnm hayırlısı inş bi problem çıkmaz haberlerini bekliyoruz
Merhaba geçmiş olsun..Rabbim birdaha yasatmasin...pihtilasmanin bir belirtisi yok.. Sadece test ile anlasiliyor.. Bende kan verdim ve sonucunu bekliyorum..testini verdinmi.. Devlet hast.uzun sürüyor.. Sonuçta kanda pihtilasma veya pihtilasmaya yatkinlik varsa gebe kalinca veya kalmadan önce aspirin ve iğne tedavisi var. Mühim olan test sonuclarin biran evvel yaptır
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cvbın için çok tşk ederim.allah razı olsun.bir yerde tnsiyon yüksek olur vb.tarzı okudum da o yüzden sordum.henüz test yaptırmadım.maliyeti gerçekten yüksekmiş.biraz araştırıp öyle yaptırcam.
sen gittin mi canım dr.a
Evet cnm şimdi geldim doktordan.gene kafamı karıştırdılar benim.benim doktorum sendeki pıhtılaşma değil bi sorun yok diyor.mthfr677 heterozigot /mthfr1298 normal benim sonuçlarda.doktorda pıhtılaşma var demek için ikisininde sonucu heterozigot olması gerekiyor sende çıkan sonuç kadınların yüzde ellisinde var ilaca gerek yok dedi.arkadaşımın tanıdığıda pıhtılaşma var aspirin ve ayda bir iğne demişti kime inanayım ben şimdi.sadece yumurta düzensizliği var dedi onu biliyordum zaten hamile kalmadan öncede yumurta takibi yaptırmıştım
Hadi cnm hayırlısı inş bi problem çıkmaz haberlerini bekliyoruz
cnm bence 3. dr.a gitmende fayda var diye düşünüyorum gerekirse 4 dr. iyi sonucu alana kadar araştır... bana da pıhtılaşma yoktur diye testleri yazmadılar 4. dr. yazdı sonunda...
inşallah cnm bol bol dua edelim...
Benim gibi çıkan sonuçlarda doktorlar ikiye ayrılıyormuş kimisi aspirin ve iğne diyor kimisinde folik asit ve b12 takviyesi diyor kime inanacağını şaşırıyor insan bide şöyle bi durum varmış şimdi okudum netten mthfr677 heterozigot çıkan sonuç tek başına bi sorun yaratmıyormuş o yüzden aspirin yada iğne ye gerek duymuyorlarmış
Kendimle beraber hepinize de her seferinde dua ediyorum allahım en kısa zamanda sorunsuz bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin
Benim gibi çıkan sonuçlarda doktorlar ikiye ayrılıyormuş kimisi aspirin ve iğne diyor kimisinde folik asit ve b12 takviyesi diyor kime inanacağını şaşırıyor insan bide şöyle bi durum varmış şimdi okudum netten mthfr677 heterozigot çıkan sonuç tek başına bi sorun yaratmıyormuş o yüzden aspirin yada iğne ye gerek duymuyorlarmış
Evet kızlar bi kaç doktora daha göstericim içim rahatlasın diye ama ben kendi doktoruma sordum en azından bebeaspirini kullanayım diye gerek duymadı sadece folbiol verdi o kadar
cnm senin folik asit kaç çıktı...
Cnm onu tam hatırlamıyorum şuan ama çok yüksek değildir benim süt ürünleriyle pek aram yok sanırım o yüzden folbiol verdi diğerlerine göre daha yüksekmiş bu ilaç
ekleminde benimde sağlık ocağında baktırdığımz testte folik asit yüksek çıktı. Bende folbiol içiyordum şimdilik arada bir içiyorum çünkü içtiğim kan ilacında a folik asit var şimdilik onunlar idare edeyim reglimden sonra başlayacağım folbiole tekrar kısmetse...
sen başka doktora daha gidecekmisin karar verdin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?