Canım senin testlerinde negatif bişii çıkacağını sanmıorum açıkcası. Yani akraba evliliklerinde dahi kromozom analizinde bişi çıkmıomuş. Kan pıhtılaşması dersen o test de %100 doğru cevap vermio. Benim yengem yaptırdı tüm testleri hiç bişii çıkmadı. Kadıncağız 4 kez ard arda bebeğini kaybetti. 5. Sinde kanama başlayınca hastaneye koşmuş ki kan pıhtılaşması olduğunu farkedip, kan sulandırıcı iğne yapmışlar da bebek kurtulmuş. Ben bu işleri tamamen profesyonel bi doktora bırakma taraftarıyım, önce Allah tabii. Çünkü ilk düşükten sonra dahi önlem amaçlı asprine başlatabilirdi dr, günde 1 asprinin zarardan çok faydası var. Folik asite gelince, benim doktorum kullanmana gerek yok, ülkemiz folik asit içeren gıdalar bakımından çok zengin, sağlıklı beslen bol sebze meyve et yumurta süt ürünleri tüket bebeğine daha iisini yapamazsın diyor. Beslenmeme dikkat ettiğim halde yine de günde 1 tane folik asit içiorum ben, fazla mal göz çıkarmaz 😊 kürtajdan sonraki bekleme süresi ise tamamen psikolojik toparlanma için. Yoksa senin vücudun ne zaman hazır hissederse o zaman hamile kalacaksın, aksi mümkün değil. Benim naçizane tavsiyem, hergün 1er adet folik asit ve bebe asprini içmeye başla, eşinle beraber hergün sabah akşam 1er kaşık keçi boynuzu pekmezi için, incir de çok faydalı ayrıca ve bol bol dua edin. Gerisi Allahın bileceği iş 🙏
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi