2.gebelikte kan pihtilasmasi yasanir mi

muhtemelen düşüktür kanın ama takviyelere başla pekmez falan.. doğal yollardan da arttrımak lazım somon balığı ton balığı keçi boynuzu pekmezi ceviz fındık kuru üzüm yemek lazım bol bol

Kürtajdan sonra doktor Demir ilacı vermişti zaten onu kullandım yanında ek olarak pekmez içiyorum şuan

cnm ben geçen sene kan ilacı kullandım kanım çok düşüktü. çok zayıftım 45 kilodan 51 kiloya çıktım şimdi iyiyim maşallah diyeyim.

kızlar yiyomusunuz bilmiyorum ama bolbol yeşil yapraklı sebzeler tüketin pekmezinde keçi boynuzu olandan tüketin

cnm ben geçen sene kan ilacı kullandım kanım çok düşüktü. çok zayıftım 45 kilodan 51 kiloya çıktım şimdi iyiyim maşallah diyeyim.

İyi maşallah.. Çok zayifmissin ama.. Zayiflik güzelde bünye kaldirmiyor bazen. Bende gecen sene 55 idim simdi 60 oldum. İyidir boyle... Saglikli olalim da...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet cnm zayıflık sadece görüntü olarak güzel herkez imrenir zayıf olunca ama bide bana sor tansiyon düşüklüğünden neler çektim yalnız kalamıyodum korkudan 4 lere kadar düşüyodu kaç kere acillik oldum. şimdi çok şükür allah bi daha o durumlara düşürmesin...

Canım senin testlerinde negatif bişii çıkacağını sanmıorum açıkcası. Yani akraba evliliklerinde dahi kromozom analizinde bişi çıkmıomuş. Kan pıhtılaşması dersen o test de %100 doğru cevap vermio. Benim yengem yaptırdı tüm testleri hiç bişii çıkmadı. Kadıncağız 4 kez ard arda bebeğini kaybetti. 5. Sinde kanama başlayınca hastaneye koşmuş ki kan pıhtılaşması olduğunu farkedip, kan sulandırıcı iğne yapmışlar da bebek kurtulmuş. Ben bu işleri tamamen profesyonel bi doktora bırakma taraftarıyım, önce Allah tabii. Çünkü ilk düşükten sonra dahi önlem amaçlı asprine başlatabilirdi dr, günde 1 asprinin zarardan çok faydası var. Folik asite gelince, benim doktorum kullanmana gerek yok, ülkemiz folik asit içeren gıdalar bakımından çok zengin, sağlıklı beslen bol sebze meyve et yumurta süt ürünleri tüket bebeğine daha iisini yapamazsın diyor. Beslenmeme dikkat ettiğim halde yine de günde 1 tane folik asit içiorum ben, fazla mal göz çıkarmaz 😊 kürtajdan sonraki bekleme süresi ise tamamen psikolojik toparlanma için. Yoksa senin vücudun ne zaman hazır hissederse o zaman hamile kalacaksın, aksi mümkün değil. Benim naçizane tavsiyem, hergün 1er adet folik asit ve bebe asprini içmeye başla, eşinle beraber hergün sabah akşam 1er kaşık keçi boynuzu pekmezi için, incir de çok faydalı ayrıca ve bol bol dua edin. Gerisi Allahın bileceği iş 🙏

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

çok saolasın tavsiyelerin için..insanın aklı çok karışıyor bazen.. helede ki burada çok fazla takılıp hikayeleri okudukça.. sonuçta hepimizin yaşadığı üzüntüler aynı olsada sorunlar farklı olabiliyor. Rabbim hakkımızda neyi uygun görüyorsa öyle olsun inşallah.. Bende bir adet daha bekleyeceğim kısmetse ondan sonra bırakmayı düşünüyorum bu ara da da doğal gıdalara devam edeyim inşallah.. Bebe aspirini ne zaman içsem doğru olur acaba adet ve yumurtlama döneminde sorun olurmu bilgin var mı?

Adet döneminde çok kanaman olmuyorsa o zaman da içebilirsin. Ben içmiştim mesela. Asprinin sağlıklı yumurtlamaya faydası olduğunu okumuştum bi makalede. Adetten sonra çok hafif pembemsi akıntım olmuştu mesela, o da sağlıklı yumurtladığına işaretmiş. Hemen ardından hamile kaldım ben. Darısı sana inşallah 🙏 bu arada kötü hikayeleri çok okumamak lazım aslında, ben de sürekli okuyup okuyup eşime aktarıodum artık yasaklamıştı bana bu tarz şeyleri araştırıp okumayı 🙈 bir de "sübyan yeli" olabilir demişlerdi bana, 2 kez ardarda bebeğimi kaybedince. Bir araştır istersen

Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah..Rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar... o dediğini bende bir arkadaşımdan duymuştum ama nedir hiç araştırmadım.. vardır bir hikmeti... bakalım herşeyin hayırlısı bende bir defa oldu İnşallah bir daha olmaz da sağlıklı bir şekilde yeniden çocuğumu kucağıma almak nasip olur..
Dedğin gibi yapacağım bugun alayım bebe aspirini kısmetse..

İnşallah kısa zamanda hayırlı haberlerini alırız canım 🙏 pozitif düşün. İnan vücudumuz makine gibi çalışıyor en ufacık bi stres bile tüm dengemizi altüst edebiliyor.

inşallah..artık pozitif düşünmeye başladım..Allaha bıraktım tamamen hayırlısıyla... Senin hamileliğin nasıl gidiyor. Bulantıların baş ağrıların ne durumda...İnşallah sen de sağlıcakla alırsın kucağına..

Bulantılarım var ama multivitamin alıyorum onun sayesinde biraz rahatladım. Baş ağrılarım özellikle bugünlerde çok ama ilaç kullanmak istemiyorum. Halsizliğim de var. Bunların hepsine razıyım, gerekirse 9 ay boyunca yatarım. Sağlıkla kucağıma alayım da miniğimi 🙏

Evet sağlıklı olsun da insan katlanıyor.. Benimde ilk hamileliğimde aşırı bulantı kusma yaşamıştım..9 ay boyunca hiç geçmemişti.. herşeyden tiksiniyordum sonrasında hamilelik aklıma geldikçe korkuyordum düşünürken bile midem bulanıyordu ama şimdi tekrardan o duyguları yaşamaya razıyım herşeyiyle...

Ay canım senin bi evladın var demek ne mutlu, Allah bağışlasın. Ben ilk bebeğim için neler çektim, çok şanslısın. Ben de öyleyim aslında tekrar hamile kalabildiğim için. İnşallah mutlulukla sonlandırırız 🙏

inşallahh.. saol canm bir oğlum var 1.sınıfa gidiyor.. Allah cümlesininkini bağışlasın benimkinide.. çok kardeş istiyor. halen daha benim hamile olduğumu zannediyor.. eğer düşük olmasaydı kurban bayramına gelecekti doğum.. ben o na dedimki bebek karnımda hasta oldu kurban bayramında gelemeyecek daha sonra gelecek dedim.. Rabbimden hayırlısı inş. Yinede şükür ediyorum tabi bir evladım var. Hiç sorunsuz olmuştu.
Bakalım haziran ayında inşallah bende hamile kalır ve sağlıcakla devam ederim ve kucağıma almak nasip olur inşallah..

kızlar sonuçlarım çıkmış hayırlısıyla çarşamba günü almaya gidicem...

kızlar sonuçlarım çıkmış hayırlısıyla çarşamba günü almaya gidicem...

inşallah güzel haberler olur hayırlısıyla bakalım.. Ben bugün de aradım bu hafta çalışılacak cuma günü tekrar ara dediler bekliyoruz artık bakalım.. senin sonuçları da bende çok merak ediyorum... bakalım hayırlısı canım ya.

inşallah sende hayırlısıyla tez zamanda alırsın sonuçları...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…