Kızlar naptınız aldınızmı sonuçları merak ettim sizi
ay inşallah doğru diyosun randevu alıyım da baktırayım en iyisi
sen ne yaptın canım kan verdin mi.. diğer sonuçlardan haber var mı
Kızlar naptınız aldınızmı sonuçları merak ettim sizi
canım bugun aradım hastaneyi benim sonuçlar çıkmayacak herhalde. Malzeme bekleniyor daha mart ayında kan verenler bekliyorlarmış anlamadım gitti ne uzun işmiş bu yahu.. Diğer taraftan pazartesi sağlık ocagına kan verdim onun sonuçları yarın kısmetse.. ya böyle giderse ben daha çok beklerim.. acaba beklemesem mi.. bu ay korunmasam mı diye düşünüyorum.. Kafamın içi karma karışık.. :2: Rabbime emanet deyip başlasam mı çalışmalara.. burada okuyoruz o kadar ilaç iğne kullandığı halde bebeği kısmet olmayan kişiler var diyorum ki Allahın takdiri ilahisi kısmet etmeyince olmuyor.. Napsam bilemedim açıkcası çok fazla beklemek te istemiyorum ama tabi bir sürü korkularım da var ya tekrar çocuk omazsa ya aynısı olursa.. Allahım hakkımızda hayırlısını versin inşallah
Sen gittin mi dr.a. ne yapmayı düşünüyorsun.
bugün verdim canım sonuçlar yarın çıkacakmış.diğerleri içinde dün aradım carşamba terar ara dedileler sanırım bu ay çıkmayacak
Hayırlısı olsun inşallah ama beklemek çok zor...böyle kararsızlıkla beklemek daha zor..
canım stres yapma tabiki hakkında hayırlısı neyse o olsun ama bence 1 ay daha beklesen daha iyi olur sonra bişey olursa allah korusun pişmanlık duyma keske bekleseydim demezsin en azından
haklısın zor tabi ama başka yapacak bişey yok.. sanki sana 10 gün sonra cıkacak demişlerdi dimi
orası öyle tabi ama tamam diyorum bekliyeceğim sonra bir başka duygu geliyor yok bekleme hemen dene diye böyle karışık karışık takılıyorum işte
tabi sen bilirsin 1 düşük yaşadın belki yorgunluktandır. hiç dr. un pıhtılaşma olabileceğinden söz ettimi
ben kendim sorduğumda bir daha düşük olursa şayet o zaman kan pıhtı testi istenir dedi.. düşük sebebi olarak bebekle alakalı bir sorun demişti.. kalbi durmadan 1 hafta önce z.kamile gitmiştim ikili test için randevu almıştım. kontolde suyu az, haftaya kontrol edelim demişlerdi.. zaten bir iki gün sonra kahverengi lekelenme başlamıştı yine (daha önce 6.haftamda olmuştu geçmişti ) sonra haftaya tülay hanıma gittiğimde zaten kalbi atmıyordu.. tülay hanım bebğin karın bölgesi sorunlu gibi demişti. ultasonla baktığında karın kısmı değişik duruyor normal bebek böyle olmaz demişti.. pıhtıyla alakalı olabilir demedi yani.. bebek sorunluydu demekki diye düşünmüştüm.. nedir ne değildir Allah bilir..
anlıyorum cnm bazen hücrelerde bozukluk olabiliyomuş o sebepten de bebek gelişiminde sorun olabiliyo ve düşükle sonuçlanıyo keşke kromozom analizi testinide yaptırrsaydın
canım bugun aradım hastaneyi benim sonuçlar çıkmayacak herhalde. Malzeme bekleniyor daha mart ayında kan verenler bekliyorlarmış anlamadım gitti ne uzun işmiş bu yahu.. Diğer taraftan pazartesi sağlık ocagına kan verdim onun sonuçları yarın kısmetse.. ya böyle giderse ben daha çok beklerim.. acaba beklemesem mi.. bu ay korunmasam mı diye düşünüyorum.. Kafamın içi karma karışık.. :2: Rabbime emanet deyip başlasam mı çalışmalara.. burada okuyoruz o kadar ilaç iğne kullandığı halde bebeği kısmet olmayan kişiler var diyorum ki Allahın takdiri ilahisi kısmet etmeyince olmuyor.. Napsam bilemedim açıkcası çok fazla beklemek te istemiyorum ama tabi bir sürü korkularım da var ya tekrar çocuk omazsa ya aynısı olursa.. Allahım hakkımızda hayırlısını versin inşallah
Sen gittin mi dr.a. ne yapmayı düşünüyorsun.
canım beklemedeyim hala malesef çıkmadı
Anladım cnm o zaman sonuçları beklemeden başlarsan çalışmalara hergün bi tane bebe aspirini içebilirsin onun bir zararı olmaz diye düşünüyorum sonuçta pıhtılaşma varsa onu verecekler sana yada doktoruna sor her ihtimale karşı kullanabilirmiyim diye açıkcası bende sorun çıkmasaydı ben bebe aspirini kullanacaktım çünkü bu pıhtı o kadar lanet bişi ki hiç bir sorun olmayıp sonrasında da olabiliyor.bi yandan da dediğin gibi tedavi görerekde aynı sorunu yaşayanlar var bi yerde Allah'ın dediği oluyor bunun kararını sen vereceksin biz ne desek boş.ama doktor bana da 3 ay korun 3 adet geçir dedi benim biliyorsun 47 günde geldi iki ay oldu zaten adetim bitince ben başlıcam ilk ayda tutarsa bile zaten yaklaşık üç ay olmuş olacak bu arada bende Pazartesi gidicem doktora şuan 3 günüm bitmesini bekliyorum
sen folik asite başladın mı
Yok cnm henüz başlamadım bende bugün alayım yatın başlayım diyordum
Ben bide diyorumki yarın sağlık Ocağı'na gideyim kan verip değerlerime baktırayım hamileyken benim demir çok düşmüştü.gerçi kürtaj sonrası Demir ilacı verdi doktor kullandım ayrıca pekmez falanda yedim sürekli ama yinede bir baktırayım diyorum en azından eksik olan ne varsa üzerine düşerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?